Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya anlaşamasa geri dönmezdi zaten ki Mourinho çıkıp "Abramovich'le iyi anlaşıyoruz. O benim işime karışmıyor ben de onun işine karışmıyorum. Ben maddi meselelere karışsam kulüp batardı, o teknik meselelere karışsa başarılı olamazdık." falan da demezdi. (O tarz bişeyler söylemişti)

aysalda clde gruptan cikinca yikama yaglama yapiodu rahat ol daha iki ay once hocamizla hersey super olcak cok yakin caliscaz diodu

:)

~tepetaklak hamzaoglu~

Terim 3 farklı başkanla çalıştı dikkatini çekerim. Mourinho aynı adamın emri altında çalışmak üzere döndü. Hadi bakalım şimdi bir soda iç gel.

sahiple baskan farkini ogren sonra gel foruma

kavga etmismi etmemismi sen ondan haber ver once

aaa pardon vermisin zaten

~tepetaklak hamzaoglu~

Moratti'yle de sorun yaşadı. Zaten mourinho egosundaki bir adamın iktidarla ilgili problem yaşamayacağını iddia etmek mantıksız olur.

Fatih Terim çalıştığı her başkanla, buna TFF başkanlarıda dahil sorun yaşamıştır. Bunu inkar etmeye gerek yok, çünkü hoca kulüpte ki yöneticilere bile karışır. Bunun sorumlusu da hoca yanlış yaptığında bile ona destek olup yanlışını doğruymuş gibi gösterenler hoca değil.

Başkan şakamı yada mılletle jb mı gecıyor ,bugun cıkmıs tff ile aramızda gelısmeler düzelecek diyor

APDULRAHIM ALBAYRAGIN acıklamarından sonra olayı çözdüm

Hocayı istemıyorsan çık söyle bunu ona en azından bu erdemi göster

konustukca batiosun

morinyo istisna zaten diyip gecsen rezil olmazdin

~tepetaklak hamzaoglu~

Çalıştığı her başkan ile sorun yaşamış hoca? Porto başkanıyla yaşadığı soruna bir açıklık getir Mourinho'nun? Veya Moratti ile? Bak ben sana örnek verdim, Abramovich ile yaşadığı sorunun detayına kadar söyledim. Eğer argümanın varsa konuş, yoksa daha fazla rezil olma sus. Hadi tepetaklak anca gidersin.

Meseleyi çok uzattınız. Hoca ile başkan antreman da sohbet ettiler bol bol. Fatih Hoca gitsin kalsın tartışmalarının yeri değil. Şu Madrid ve BJK maçlarını kazanamazsak zaten o zaman konuşulur bunlar.

bu sene çok kötü yönetiyor takımı kimse kusura bakmasın takımı ayakta tutan albayrak ve ali dürüstü göndererek hata yaptı

Çalıştığı her başkan ile sorun yaşamış hoca? Porto başkanıyla yaşadığı soruna bir açıklık getir Mourinho'nun? Veya Moratti ile? Bak ben sana örnek verdim, Abramovich ile yaşadığı sorunun detayına kadar söyledim. Eğer argümanın varsa konuş, yoksa daha fazla rezil olma sus. Hadi tepetaklak anca gidersin.

Hocam kusura bakma çok bilmiyorum veya dikkat etmedim, belkide umursamadım ama Fatih hocanın başkanlarla kavgası ne yönde oldu.

Gerçekten merak ediyorum takip etmediğim için hani şimdiki mevzu az buçuk biliyoruzda öncekilerde kavgalar neden çıktı?

kısa cevap biliyorsan yada bir yerde döküman varsa bildiğin bende okuyayım merak ettim de.

brumayı koymazsa elemanı kovabilirsin

Hocam kusura bakma çok bilmiyorum veya dikkat etmedim, belkide umursamadım ama Fatih hocanın başkanlarla kavgası ne yönde oldu.

Gerçekten merak ediyorum takip etmediğim için hani şimdiki mevzu az buçuk biliyoruzda öncekilerde kavgalar neden çıktı?

kısa cevap biliyorsan yada bir yerde döküman varsa bildiğin bende okuyayım merak ettim de.

Hocam kavgaların çıkma sebebi, Terim'in kulüpte ki herşeyi tek başına yönetme isteği, ama kulüp başkanlarının buna izin vermemesi. Genel sebep bu. Döküman olarak bunu yapmışlar mıdır bilmiyorum, hani tek tek araştırırsanız bulursunuz rahatlıkla.

fatih-terim-yildirim-demiroren.jpg

Övdüğün adam fatih terimde ünal aysaldan başka birşey yapmıyor.

Sabahın körü kalkıp demirörenin ayağına gitmeler filan.

Şuan bu camiada en son gidecek kişi ünal aysaldır. Fatih terim kim ya? Tamam bize çok büyük katkıları olmustur. Eyvallah.

Ama asla iyi bir hoca degil. Hep iman gücü ile takım yönetmiştir öyle başarılı olmustur takımları bunu inkar eden kişi yoktur heralde. İnkar ediyorsa kesin fatih terim ona aylık maaş bağlıyordur.

Siz fatih terimin askerleri olmuşsunuz.

Klüp böyle yönetilmez...

İşini iyi yapmayan derhal kovulur. Vefa diye birşey olmaz. Böyle büyük klüp olunuyor.

Barca, Madrid, Bayern nasıl büyüdü arkadaş?

6 sampionluk

1 uefa kupas

1 euro yari final

1 sampionlar ligi ceyrek final

3kez elit uefa hocalar arasinda davet edilmesi...

ya git isine ya. utanmadan nasil hocaya hoca degil diye biliyorsunuz ya. ayip diye bir sey var. imam gücüymüs. ne imam gücüyse bu artik.

hadi 1 olur 2 olur 3 olur..hadi seni mi kiracagim 4 olsun...

hocanin basarilari ve cikardiklari genc oyuncu sayilari türkiyede kim yapa bilmis ?! barca madrid bayern nasil büyüdügünü analatirmda senin icin deymez cünkü anlamaszin. zeka seviyen yetersiz bu konularda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt