Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
Telefonlarına cevap vermeyen adamı tutma takımda başkan. Açıklaman da çok güzel olmuş başganım tebrikler.
Sen telegolcu degilmidin bora?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Telefonlarına cevap vermeyen adamı tutma takımda başkan. Açıklaman da çok güzel olmuş başganım tebrikler.
Sen telegolcu degilmidin bora?Ne isin var senin beyaz futbol gibi kalitesiz programlarda.
Ayıp ettin abi, Telegolde dün Serhat söyledi bunu zatenSonrasında ROK'ta söylemiş diyorlar, onu duymadım ben. İşim olmaz benim beyaz futbolla
Rok denen pislik herifi görmeye yüregim dayanmiyorBu raki bira arasindaki fark gibi biraz.Rok ve tayfasinin programi raki gibi adami carpiyor,telegolde bira gibi insani güldürüp eglendiriyor
Rtük derin futbol icin "sagliga zararli" alt yazisi koydurtmasi lazim.:happy::happy:Carpar adami alimallah.
Hahaha aynen öyle ya, ROK, Sinan Engin, Ümit Özat ve Çakar'dan oluşan bir dörtlü, hepsi birbirinden çirkef
Telegol de özellikle Gökmen faktörü var, zaten onu dinleyince 50'lik birayı tek dikişte bitirmişcesine çakırkeyif oluyor insanAma ben özellikle Terim'in bağlanıp bir ayar çekmesini bekliyorum artık, şimdiye kadar 50 kere bağlanması lazımdı, hiç bu kadar bekletmezdi, şu güne kadar neden bağlanmadı hayret doğrusu
![]()
Ya ben bu Gökmen ve Ziyayi her gördügümde aklima avsa adasinda cakir keyif olan yazlikci amcalar geliyor.Adamlar utanmasa mangal keyfi yapacaklar programdaMasa altindaki pet siselerde sek raki yoksa ben adam degilim.:happy::happy:Erman kici basi dagitip ciktigini biliyoruz ama öbürleri gizli sakli iciyorlar.
Geçen sene programda ballı muzlu bir şurup yapmışlardı, arada bir çiğ köfte falan geliyordu programa, yakında mangal da yakarlar, bunlardan herşey beklenir :happy:Ahaha aynen öyle ha, tam yazlıkçı amca bunlar :happy::happy: Gökmen çoğu programa sarhoş çıkıyor zaten ya, Erman da muhtemelen öyledirGeçen sene programda ballı muzlu bir şurup yapmışlardı, arada bir çiğ köfte falan geliyordu programa, yakında mangal da yakarlar, bunlardan herşey beklenir :happy:
Nasil bir özgüven bu arkadas ya..Yaslari atmisi gecmis iki tane dede birbirine muz fantezisi yapiyor ,hemde canli yayinda:happy::happy:
Ben fener´in kaybettigi maclar sonrasi telegole bakmayi daha cok seviyorum ,ziya´nin o aglamakli yakin cekimlerine hastayim bora,utanmasa adamim burun killarini cekecekler.Neyse benden bugünlük bu kadar, yarin sabahciyim erken kalkacam.Gece yarisi iyi güldürdün beni kendine iyi bak.:encouragement:
isteyen istedigini savunsun ; baskanla , terim arasindaki bag kopmus
uzatmalar oynaniyor