Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayıp ettin abi, Telegolde dün Serhat söyledi bunu zaten :) Sonrasında ROK'ta söylemiş diyorlar, onu duymadım ben. İşim olmaz benim beyaz futbolla

Rok denen pislik herifi görmeye yüregim dayanmiyor:DBu raki bira arasindaki fark gibi biraz.Rok ve tayfasinin programi raki gibi adami carpiyor,telegolde bira gibi insani güldürüp eglendiriyor:)Rtük derin futbol icin "sagliga zararli" alt yazisi koydurtmasi lazim.:happy::happy:Carpar adami alimallah.

Rok denen pislik herifi görmeye yüregim dayanmiyor:DBu raki bira arasindaki fark gibi biraz.Rok ve tayfasinin programi raki gibi adami carpiyor,telegolde bira gibi insani güldürüp eglendiriyor:)Rtük derin futbol icin "sagliga zararli" alt yazisi koydurtmasi lazim.:happy::happy:Carpar adami alimallah.

Hahaha aynen öyle ya, ROK, Sinan Engin, Ümit Özat ve Çakar'dan oluşan bir dörtlü, hepsi birbirinden çirkef :D

Telegol de özellikle Gökmen faktörü var, zaten onu dinleyince 50'lik birayı tek dikişte bitirmişcesine çakırkeyif oluyor insan :D Ama ben özellikle Terim'in bağlanıp bir ayar çekmesini bekliyorum artık, şimdiye kadar 50 kere bağlanması lazımdı, hiç bu kadar bekletmezdi, şu güne kadar neden bağlanmadı hayret doğrusu :)

Hahaha aynen öyle ya, ROK, Sinan Engin, Ümit Özat ve Çakar'dan oluşan bir dörtlü, hepsi birbirinden çirkef :D

Telegol de özellikle Gökmen faktörü var, zaten onu dinleyince 50'lik birayı tek dikişte bitirmişcesine çakırkeyif oluyor insan :D Ama ben özellikle Terim'in bağlanıp bir ayar çekmesini bekliyorum artık, şimdiye kadar 50 kere bağlanması lazımdı, hiç bu kadar bekletmezdi, şu güne kadar neden bağlanmadı hayret doğrusu :)

Ya ben bu Gökmen ve Ziyayi her gördügümde aklima avsa adasinda cakir keyif olan yazlikci amcalar geliyor.Adamlar utanmasa mangal keyfi yapacaklar programda :)Masa altindaki pet siselerde sek raki yoksa ben adam degilim.:happy::happy:Erman kici basi dagitip ciktigini biliyoruz ama öbürleri gizli sakli iciyorlar.

Ya ben bu Gökmen ve Ziyayi her gördügümde aklima avsa adasinda cakir keyif olan yazlikci amcalar geliyor.Adamlar utanmasa mangal keyfi yapacaklar programda :)Masa altindaki pet siselerde sek raki yoksa ben adam degilim.:happy::happy:Erman kici basi dagitip ciktigini biliyoruz ama öbürleri gizli sakli iciyorlar.

Ahaha aynen öyle ha, tam yazlıkçı amca bunlar :happy::happy: Gökmen çoğu programa sarhoş çıkıyor zaten ya, Erman da muhtemelen öyledir :asd: Geçen sene programda ballı muzlu bir şurup yapmışlardı, arada bir çiğ köfte falan geliyordu programa, yakında mangal da yakarlar, bunlardan herşey beklenir :happy:

Ahaha aynen öyle ha, tam yazlıkçı amca bunlar :happy::happy: Gökmen çoğu programa sarhoş çıkıyor zaten ya, Erman da muhtemelen öyledir :asd: Geçen sene programda ballı muzlu bir şurup yapmışlardı, arada bir çiğ köfte falan geliyordu programa, yakında mangal da yakarlar, bunlardan herşey beklenir :happy:

Nasil bir özgüven bu arkadas ya..Yaslari atmisi gecmis iki tane dede birbirine muz fantezisi yapiyor ,hemde canli yayinda:happy::happy:

Ben fener´in kaybettigi maclar sonrasi telegole bakmayi daha cok seviyorum ,ziya´nin o aglamakli yakin cekimlerine hastayim bora,utanmasa adamim burun killarini cekecekler.:)Neyse benden bugünlük bu kadar, yarin sabahciyim erken kalkacam.Gece yarisi iyi güldürdün beni kendine iyi bak.:encouragement:

Nasil bir özgüven bu arkadas ya..Yaslari atmisi gecmis iki tane dede birbirine muz fantezisi yapiyor ,hemde canli yayinda:happy::happy:

Ben fener´in kaybettigi maclar sonrasi telegole bakmayi daha cok seviyorum ,ziya´nin o aglamakli yakin cekimlerine hastayim bora,utanmasa adamim burun killarini cekecekler.:)Neyse benden bugünlük bu kadar, yarin sabahciyim erken kalkacam.Gece yarisi iyi güldürdün beni kendine iyi bak.:encouragement:

Valla fener kaybettiği zaman Telegol tam bir şenlik programına dönüyor :D Ziya'nın pancar suratını görmek ve yakın çekim nutuk çekişini izlemek paha biçilemez :happy: Eyvallah abi sende kendine iyi bak, haydi iyi geceler :ka19:

Başkan çok iyi ama tek sorunu Basına çok malzeme veriyor.Hem çok konuşuyor hemde basına ekmek veriyor.Bunu azaltırsa en azından Efsane başkanlardan olacak.

terimciler yine cıkmıs macı kazanınca pat küt sistem yok istifa

isteyen istedigini savunsun ; baskanla , terim arasindaki bag kopmus

uzatmalar oynaniyor

isteyen istedigini savunsun ; baskanla , terim arasindaki bag kopmus

uzatmalar oynaniyor

Aynen şu anda iki taraf da taraftara oynuyo yok fatih hoca çıkıyo benim galatasaraylılığım tartışılmaz diyor

Yönetim rok gibi sazanlara fatih terimle alakalı garip garip haberler veriyo taraftardan soğutmaya çalışıyor ama en çok zararı biz görüyoruz malesef şu süreci acilen bitirmemiz lazım

futbolcuları kutlamasının arkasında farklı bir durum aramak saçmalık. maçın ardından td.ün kutlandığını pek görmedim :)

istemediğim bir durum olsa da terim de ısrarcı.

Bak ebedi ve ezeli dostunun takımı susması gerekirken nasıl koruyor takımını. Nasıl ince ince doğramış hakem onu anlatıyor şerefsiz.

Sen konuşman gerekirken hatta sende değil yöneticilerin konuşması gerekirken hepiniz susuyorsunuz.

Neden susuyorsunuz, çünkü içinizde Galatasaray'a bağlılık yok. Teknik adamınla ego savaşı veriyorsun. Birazcık şu klübe bağı kuvvetli olan adam şu olanlardan sonra susmaz.

En bütük şansınız Galatasaray gibi bir klübü yönetmeniz. Şu bjk nin başında olsanız şimdiye o koltukda oturamazdınız.

Şu sabah Gazatesinin ilk sayfasına bakıyorsun kocaman Melo vukuatları. Hemde öyle anlatıyorlar ki dövmüş, sövmüş, neler yapmış neler. Hemen yanında Musleraya bk atan hıncal şerefsizi ..İşte böyle böyle maç sonu istenen kıvama geldi.

Sahada ruhsuz diye kızdığımız, haklarını arayamıyor diye bağırdığımız sessiz oyuncular tahrikci, çirkef oldu. Maçı çok güzelde bizim üzerimize yüklemeyi başardılar.

Sizde ancak hava atmayı bilirsiniz büyük başkan!

Fatih Terime karşılık yabancı sınırlamasını gevşetebilirse bir taşla iki kuş vurmuş oluruz

Kulübün haklarını savunamayan son derece aciz bir yönetimimiz var. Adnan Öztürk ve Ali Dürüst vardı, onlar da gönderildi. Başkanla bu iş gitmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt