Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gidişle kendi ayağına sıkacaksın. Topallayarak devam edeceksin yoluna. Yazık olacak Galatasaray'a. Ağırlığını koy. Ya da koyabilecek adamların geri gelmesini iste. Hocayla yolları ayırma yanlışına düşüp bunu isteyenlerin amaçlarını gerçekleştirme.

terim ve baskanin arasinda sorunlar var belli artik cözüm yolu bulunamiyacaksa ayrilma zamani geldi yoksa bu takim bu sezon sampiyonluk göremez kavgalar yüzünden

Bu gidişle kendi ayağına sıkacaksın. Topallayarak devam edeceksin yoluna. Yazık olacak Galatasaray'a. Ağırlığını koy. Ya da koyabilecek adamların geri gelmesini iste. Hocayla yolları ayırma yanlışına düşüp bunu isteyenlerin amaçlarını gerçekleştirme.

her zaman söyledim yine söylüyorum.maalesef bizim başkan aziz yıldırımın yolunda tek adamlık için koşar adımlarla ilerlemeye başladı.

bu arada dün akşam gösterilen belgelere göre de maalesef takımın 870 milyon lira borcu varmış.bu borcun nasıl olduğunu da ayrıca tartışmak lazım.

Sancılı bir dönemden geçiyor kulüp, kurumsal yapı bizim gibi romantik kulüplere uygun deği. Ama yapılması uygulanması gereken de bu. Eğer Aysal bunu başarabilirse yüzyıl daha anılır ismi kulüpte.

Sancılı bir dönemden geçiyor kulüp, kurumsal yapı bizim gibi romantik kulüplere uygun deği. Ama yapılması uygulanması gereken de bu. Eğer Aysal bunu başarabilirse yüzyıl daha anılır ismi kulüpte.

mertcan kurumsal yapı diyorsunda daha dün akşam tv lerde divan kuruluda üyelere dağıtılan borç kağıdı gösterildi.870 milyon lira borcumuz varmış.hemde 2 yıl üst üste şampiyon olmamıza,geçen sene ŞL de çeyrek final oynamamıza ve sürekli olarak yeni sponsorluk anlaşmaları yapıp deli gibi loca ile kombine satmamıza rağmen.hani nerede kurumsallık,hani nerede gelir gider dengesi?

mertcan kurumsal yapı diyorsunda daha dün akşam tv lerde divan kuruluda üyelere dağıtılan borç kağıdı gösterildi.870 milyon lira borcumuz varmış.hemde 2 yıl üst üste şampiyon olmamıza,geçen sene ŞL de çeyrek final oynamamıza ve sürekli olarak yeni sponsorluk anlaşmaları yapıp deli gibi loca ile kombine satmamıza rağmen.hani nerede kurumsallık,hani nerede gelir gider dengesi?

Kurumsallık ile borçların ne alakası var? Sen iki yılda hayatında görmediğin yıldızları gördün takımda, Galatasaray tarihinin en pahalı maaşlarını ödüyoruz şu anda futbolculara. Sırf Fatih Terim'in eline adam gibi bir kadro verebilmek için. Başkan bilmiyor muydu herşeyden kısıp borçları ödemeyi. TV'lerde gösterilen herşeye de inanmayın araştırın biraz. KAP açıklamaları boşa yapılmıyor. Borçlar neden çıkmış ne kadar para girmiş ne kadar çıkmış herşey yazıyor orada.

F.Terim gidecek gibi görünüyor.İnşallah gelecek olan Mancini dallaması değildir.

Kurumsallık ile borçların ne alakası var? Sen iki yılda hayatında görmediğin yıldızları gördün takımda, Galatasaray tarihinin en pahalı maaşlarını ödüyoruz şu anda futbolculara. Sırf Fatih Terim'in eline adam gibi bir kadro verebilmek için. Başkan bilmiyor muydu herşeyden kısıp borçları ödemeyi. TV'lerde gösterilen herşeye de inanmayın araştırın biraz. KAP açıklamaları boşa yapılmıyor. Borçlar neden çıkmış ne kadar para girmiş ne kadar çıkmış herşey yazıyor orada.

tv de gösterilen her şeye inanmıyorum merak etme.o gösterilen şey bizim divan kurulunda üyelere dağıtılmış borç tablosu.ayrıca kapa yapılan açıklamalar sadece sportif a.ş ile ilgili.yani oraya her şey bildirilmiyor.sadece sportif aş nin borçları ve alacak verecekleri mevcut.ayrıca en pahalı maaşların verildiği dönem diyorsun da sanki daha önce 300-500 bin lira veriyormuşuz gibi bir durum çıkıyor ortaya.yapmayın Allah aşkına.sadece 2 senedir tek başına ŞL ye kaldığı için UEFA dan 2 yıl toplamında yaklaşık 50 milyon € gibi bir para girdisi oldu.bu sadece ŞL den gelen.kombinelerle locaları ve sponsorlukları saymıyorum bile.ayrıca kurumsallıkla borçların çok alakası var.kurumsal bir firma gelir gider dengesini ayarlar.ayarlamıyorsa kurumsallıktan bahsedilmez.bugün en basitinden bir bakkal bile gelir gider dengesini ayarlamaya çalışır bu bu kadar net.

tv de gösterilen her şeye inanmıyorum merak etme.o gösterilen şey bizim divan kurulunda üyelere dağıtılmış borç tablosu.ayrıca kapa yapılan açıklamalar sadece sportif a.ş ile ilgili.yani oraya her şey bildirilmiyor.sadece sportif aş nin borçları ve alacak verecekleri mevcut.ayrıca en pahalı maaşların verildiği dönem diyorsun da sanki daha önce 300-500 bin lira veriyormuşuz gibi bir durum çıkıyor ortaya.yapmayın Allah aşkına.sadece 2 senedir tek başına ŞL ye kaldığı için UEFA dan 2 yıl toplamında yaklaşık 50 milyon € gibi bir para girdisi oldu.bu sadece ŞL den gelen.kombinelerle locaları ve sponsorlukları saymıyorum bile.ayrıca kurumsallıkla borçların çok alakası var.kurumsal bir firma gelir gider dengesini ayarlar.ayarlamıyorsa kurumsallıktan bahsedilmez.bugün en basitinden bir bakkal bile gelir gider dengesini ayarlamaya çalışır bu bu kadar net.

Ozaman Money League'deki diğer kulüplerin gelir gider tablolarını borçlarını da araştırmanı tavsiye ederim. Ozaman daha objektif bakabilirsin olaya.

Arkadaşlar borç olayı bence göründüğü gibi değil ikinci sermaye arttırımında spk nakit para koymazsan kabul etmem dedi. O yüzden nakit para oluşturmak için borç fazlaymış gibi gözüküyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Ozaman Money League'deki diğer kulüplerin gelir gider tablolarını borçlarını da araştırmanı tavsiye ederim. Ozaman daha objektif bakabilirsin olaya.

valla mertcan isteyen istediği yere bakabilir bence mahsuru yok.ancak Galatasaray 2 yıldır bu kadar büyük gelirlere rağmen borcunun azalmasını geçtim borcu artıyorsa orada bir sorun vardır.kim ne derse desin.

Yaptığı bütün olumlu işleri tek hamlede silmek üzere. Başkanlıktan sonra çok da iyi anılarla hatırlanmayacak böyle giderse.

Baskanim bence yeterince tolerans tanıdınız lakin karsınızdaki eleman size sadık kalmamakta diretiyor .

Mali konuların daha net yorumlanabileceği tarih mart ayıdır, bugün için borçların yüksekliği biraz da suni bir olay.

Arkadaşlar borç olayı bence göründüğü gibi değil ikinci sermaye arttırımında spk nakit para koymazsan kabul etmem dedi. O yüzden nakit para oluşturmak için borç fazlaymış gibi gözüküyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

ne kadar nakitimiz var sence.sanırım 150-200 milyon € değil dimi elimizde ki nakit para.elde nakit tutulmasına eyvallah ama özgür farkındaysan 2 yıldır mükemmel sponsorluk anlaşmalarının altına imza atıyoruz ayrıca loca ve kombine satışları da patladı.bu kadar girdi varken bu kadar borcun olmasını ben kabul edemiyorum.yok eğer 3-5 oyuncuya fazla maaş verdiğimiz içinde kulüp bu kadar borç batağına girdiyse de kimse bana kurumsallıktan bahsetmesin.demek ki Allah korusun bir sene ŞL ye katılamasak topu dikeceğiz demek ki?çünkü oradan da yaklaşık 20-25 milyon € geliyor ki bu da 50-60 milyon tl ye tekabül eder.her şeyin bu kadar pamuk ipliğine bağlı olduğu bir yerde kurumsallıktan söz edilemez.başkan ne diyordu ben kurumsal yapacağım kulübü,cebimden para koymayacağım,Galatasarayı kendi kendine yeten bir marka haline getireceğim,artık zengin i adamı olan yönetici profiline ihtiyaç kalmayacak vb gibi bir çok şey.ancak 2 yıllık bilanço maalesef pekte parlak gözükmüyor maddi anlamda.

Başkanım Allah uzun ömürler versin.

Başımızdan eksik olmazsın inşallah.:tiphat:

Gittiği gün bayram edeceğim. Gördüğüm en net kötüsün Ünal Aysal. Küfür yediğim, hakarete uğradığım site editörlerini haklı çıkardın ya yazıklar olsun sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt