Murat Oktay
Tecrübeli Üye
- 11 Ocak 2013
- 6.517
- 0
- 751
bu hamlesiyle 4.yıldız hayal olmuştur bu sene...mayısta gider kendiside..bir dahada gelmez umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi arkadaşım. Haklısın. Ne malum milli takımla devam etmeyeceği?
Umarım hep böyle cesaretli ve Galatasaray'ın çıkarları doğrultusunda çalısmaya devam edersin başkan.Büyük başkan,efsane başkan.
Galatasarayı Çatır çatır yediler iki günden beri nerde sizin başkanınız. Çıkarmışşşş..
Milli takımla devam ederse o Aysal' ın sorunudur. Diyecekti ki arkadaşım Demirören' e: Ben Galatasaray Kulübü Başkanı olarak teknik direktör Fatih Terim' in milli takımı çalıştırmasını istemiyorum. Gerekçelerim şunlar şunlar. Terim' le de konuşacaktı. Ona rağmen Terim kabul etseydi, amenna... Zaten şunu söyleyeyim, ortada sözleşme falan da olduğunu zannetmiyorum tipik bir Aysal yalanı olduğunu düşünüyorum..
Senin mantığında gidecek olalım. Madem sözleşmede ne yazıldığını bilemeyiz, o halde Terim'in de TFF olayıyla ilgili nasıl düşündüğünü ve bu olayı Aysal'a nasıl aktardığını da bilemeyiz? Şu an sadece görünenler dahilinde öngörülerimizle hareket etmekten başka bir şey yapamıyoruz.
TFF olayı durduk yere çıkan bir olay değil, arkasında Tayyip ve kurmayları var. Hal böyle olunca Aysal Terim'le konuşarak bu olaya izin verdi ve daha sonrasında Terim (sözde) 4 maçlık imzayı attı. Daha sonrasında bunu gören Aysal'da sezon sonu yerine şimdi sözleşme yenileme teklif etti fakat bu sefer Terim kabul etmedi. Aysal'da dur demedi haliyle. Burada ben ne Terim'de, ne Aysal'da suç buluyorum. Aysal profesyonel adam doğrudur ama gerçek olan da şu vardır ki Terim'de çok yüksek egoya sahip bir adam. Aysal gibi profesyonel ve kurumsal bir düzen isteyen başkana tamamen ters ki bugüne kadar Terim çoğu başkanla sorun yaşamıştır, bu da başka bir gerçek.
Hükümet kimki karşısına alacak sövdürme hükümetine Galatasaray kongresindeki adamları bu ülkeden çıkar ülke iflas eder aç bak bakıyım kaç milyar euroluk şirketlerin sahipleri o kongrede sendemi rabiacısın yoksa alışmışsın hükümet istese gider diyosun yani o zaman durmayalım bu ülkede gelsin tayyip erdoğan yönetsin galatasaray başkanı olsun