Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu hamlesiyle 4.yıldız hayal olmuştur bu sene...mayısta gider kendiside..bir dahada gelmez umarım

Umarım hep böyle cesaretli ve Galatasaray'ın çıkarları doğrultusunda çalısmaya devam edersin başkan.Büyük başkan,efsane başkan.

Çok sinsi biri insanın yüzüne gülüp sırtından bıçaklayacak cinsden, valla takdir ettim, ne yaptı ne etti Terimi gönderdi sonunda

Tabi arkadaşım. Haklısın. Ne malum milli takımla devam etmeyeceği?

Milli takımla devam ederse o Aysal' ın sorunudur. Diyecekti ki arkadaşım Demirören' e: Ben Galatasaray Kulübü Başkanı olarak teknik direktör Fatih Terim' in milli takımı çalıştırmasını istemiyorum. Gerekçelerim şunlar şunlar. Terim' le de konuşacaktı. Ona rağmen Terim kabul etseydi, amenna... Zaten şunu söyleyeyim, ortada sözleşme falan da olduğunu zannetmiyorum tipik bir Aysal yalanı olduğunu düşünüyorum..

Efsane başkan ünvanını gün itibariyle kazanmış insan.

Milli takımla devam ederse o Aysal' ın sorunudur. Diyecekti ki arkadaşım Demirören' e: Ben Galatasaray Kulübü Başkanı olarak teknik direktör Fatih Terim' in milli takımı çalıştırmasını istemiyorum. Gerekçelerim şunlar şunlar. Terim' le de konuşacaktı. Ona rağmen Terim kabul etseydi, amenna... Zaten şunu söyleyeyim, ortada sözleşme falan da olduğunu zannetmiyorum tipik bir Aysal yalanı olduğunu düşünüyorum..

60 Yaşında Galatasaraya üye olmayı anca akıl etmiş adamdan herşey beklenir.

Gönderiş şekli hakkında ayrı tartışmalar yapılabilir anca kararlılığı, cesareti ve profesyonelliği kesinlikle büyük saygıyı hakediyor.

yanındayız her zaman ,bjk maçını kazandığımızda da söyledik gönder diye...sağol

Gercek Galatasaraylilarin sevgisi ve destegi yeter Unal Baskan'a. Arkandayiz buyuk baskan.

baskan ıcın ıkı yol var...bu sene gelecek t dırektor basarılı olacak sampıyon olacaz yada teknık dırektor basarısız olacak ıkısı bırlıkte gıdecek..

Senin mantığında gidecek olalım. Madem sözleşmede ne yazıldığını bilemeyiz, o halde Terim'in de TFF olayıyla ilgili nasıl düşündüğünü ve bu olayı Aysal'a nasıl aktardığını da bilemeyiz? Şu an sadece görünenler dahilinde öngörülerimizle hareket etmekten başka bir şey yapamıyoruz.

TFF olayı durduk yere çıkan bir olay değil, arkasında Tayyip ve kurmayları var. Hal böyle olunca Aysal Terim'le konuşarak bu olaya izin verdi ve daha sonrasında Terim (sözde) 4 maçlık imzayı attı. Daha sonrasında bunu gören Aysal'da sezon sonu yerine şimdi sözleşme yenileme teklif etti fakat bu sefer Terim kabul etmedi. Aysal'da dur demedi haliyle. Burada ben ne Terim'de, ne Aysal'da suç buluyorum. Aysal profesyonel adam doğrudur ama gerçek olan da şu vardır ki Terim'de çok yüksek egoya sahip bir adam. Aysal gibi profesyonel ve kurumsal bir düzen isteyen başkana tamamen ters ki bugüne kadar Terim çoğu başkanla sorun yaşamıştır, bu da başka bir gerçek.

Teklif edilen sözleşme diyorsunuz da, siz hakikaten ortada bir sözleşme olduğuna emin misiniz? Bu soruyu ciddi soruyorum. Ben önce medyaya uçurulmuş bir haber olarak düşündüm bu sözleşme olayını. Sonra Aysal' ın ağzından duydum, fakat Fatih Terim' den hiç duymadım. Ortada şeytana pabucu ters giydirecek bir başkan var, bakın bu adam alavere dalavere... :) Demedi demeyin, kötü günler bizi bekler böyle giderseeee. Felaket tellallığı yapmıyorum yanlış anlaşılmasııııın...:)

HE yav

Hükümet kimki karşısına alacak sövdürme hükümetine Galatasaray kongresindeki adamları bu ülkeden çıkar ülke iflas eder aç bak bakıyım kaç milyar euroluk şirketlerin sahipleri o kongrede sendemi rabiacısın yoksa alışmışsın hükümet istese gider diyosun yani o zaman durmayalım bu ülkede gelsin tayyip erdoğan yönetsin galatasaray başkanı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt