Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vur de vuralım, öl de ölelim başkan.

Bize eleman mı yok. Parayla değil mi sanki.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Başkanlık yapmanın çok kolay olduğunu sanan yetmeler görüyorum. Lan daha memleketinizden okumaya başka ile gittiğinizde hüngür hüngür ağlıyorsunuz.

Kolay mı adama düzenini boz gel türkiyede yaşa demek.

Başkanlık yap kulübü kurtar derken iyiydi.

Az düzlüğe çıktık ya hemen bi tarafınız kalktı.

Sen yapma tuna.Hepsine eyvallahta düzenini bozup türkiyede yaşamak cümlen olmamış

Adam Türkiyeden kazandıklarıyla avrupdaki düzenini sağladı

Halada kazanıyor

Helali hoş olsunda,Türkiye olmasa düzenide olmaz,avrupadaki çok muhterem saygınlığıda olmaz.

kısacası adam zaten Türkiyede yaşıyordu ;)

Durusuyla vizyonuyla hedefleriyle kimligiyle Galatasaray baskanligina en cok yakisan adam.

Galatasaray baskanina saygisizlik yapan terimi hic cekinmeden kovarak buyuk buyuk saygi ve takdirimi kazandi

F.terim bir an once ozur dilesin Unal baskanimizdan

Üzgün olmak, kırgın olmak, tepkil olmak, Galatasaray'ın mevcut başkanına iğrenç yakıştırmalar ve iftiralar atmayı gerektirmez.

Devam..

ee nerde kalmıştık yiğit ateş bişiler sallıyordu hrld kader arkadaşı onur şahanla

-Tapatalk-

Ey gsc moderatorleri acik acik Galatsaray baskanina hirsiz deniyor , cok cirkin bir uslup kullaniliyor.

Yalnız belki çok saçma gelecek ama ünal aysal nedense hep camiadan ak parti yandaşlarını yolluyor.

Bunlar Albayrak, Öztürk ile başladı.

Terim ile devam etti.

Yeni yönetimdeki isimlere bakarsanız bunu daha iyi anlarsınız.

Başkanlık yapmanın çok kolay olduğunu sanan yetmeler görüyorum. Lan daha memleketinizden okumaya başka ile gittiğinizde hüngür hüngür ağlıyorsunuz.

Kolay mı adama düzenini boz gel türkiyede yaşa demek.

Başkanlık yap kulübü kurtar derken iyiydi.

Az düzlüğe çıktık ya hemen bi tarafınız kalktı.

gel "türkiyede" yaşa demek. "Başkanlık" yap kulübü kurtar.

Yukardaki sözlerinle başkana saygı gösterdiğin kadar Türkiyemizide aşağılar gibi yazmasan olmazmıydı.Tipik aysalspor taraftarı.

bir kere aslolan galatasaraydır gsyi yaşıyorum diyerek tribünlere oynamadı

sözde değil icraattayız galatasaraylılığımız kalbimizde

-Tapatalk-

Oyuna geliniyor. Terim gitti. 2. perdeyi uA başta olmak üzere sağolsun taraftarın çoğunluğu işleyecek. Bu Çorapören de arkasına yaslanıp seyredecek.

Taraftarımız şımarmış resmen. 2 yılda gelen başarılar etkili olmuş anlaşılan. Ama bilmiyorlar ki en az Terim kadar bu başarıların mimarıdır başkan. Biz böyle başkanı bir daha zor buluruz.

Fatih Terim'e hırsız ve vatan haini dendiğini görmedim. Görürseniz raporlayın lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt