- 15 Nisan 2010
- 21.639
- 5.713
- 1.858
ultrAslan senelerini tribünlere vermis, beklentisiz!
Savunacak birsey yok, gercekler ortada. Hafta sonu Aysal Arena'ya gelsin bakalim.
Beklentisiz mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Savunacak birsey yok, gercekler ortada. Hafta sonu Aysal Arena'ya gelsin bakalim.
Beklentisiz mi?Ne olacak Aysal gelince? Alışık olduğunuz kafa kesme hareketini mi yapacaksınız? Yerinden kaldırıp siz mi oturacaksınız burası ua'nın diye?
görecez herşeyi çok bilen futbol bilginleri ocak ayını göremeden yarıştan kopalım o zaman ne yazacaksınız bakalım
Ne yazıcaz tabiki de Ünal Aysal'ı eleştiricez o zaman da. Ama şimdiden kahinlik yapıp bunu hainliğe dönüştürmenin mantığı yok.
biz hain siz galatasaraylı iyimiş,taraftarı bu duruma düşürenleri başınızın tacı yapmaya devam edin
en büyük fatih terim hüloğğğğğğğğğğğğ. fatih terim nasıl gider hüloğğğğğğğğğ. yönetim istifa hüloğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ. yönetim istifa eder ve takım 3 sezon önceki haline düşerse görürüm ben bu şakşakçıları. Fatih Hocayı bu kadar çok seviyorsanız gidin milli takımı destekleyin. Galatasarayımızdan uzak durun.
Bu nasıl bir üslup ? Ya da soruyu değiştireyim bu nasıl bir terbiyesizlik ?
en büyük fatih terim hüloğğğğğğğğğğğğ. fatih terim nasıl gider hüloğğğğğğğğğ. yönetim istifa hüloğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ. yönetim istifa eder ve takım 3 sezon önceki haline düşerse görürüm ben bu şakşakçıları. Fatih Hocayı bu kadar çok seviyorsanız gidin milli takımı destekleyin. Galatasarayımızdan uzak durun.
Hem milli takımı desteklerim,hem de Galatasaray'ı,sizden izin mi alacaz.
Benim sözüm sırf fatih terim gönderildi diye, Galatasaray başarısız olsun da yönetimdekiler de gitsincilere. Ha bu zihniyete sahip insanlara da saygı çerçevesinde yorum yapamayacağım sayın turgut öztürk. Ki olayı ana avrat sövmelere getirenlere niye cevap veriyorum onu da bilmiyorum. Kim terbiyesiz bilemedim.
Keşke Turgut'a cevap verirken benden alıntı yapmasaydın.Sırf Fatih Terim gönderilsin diye Galatasaray'ın puan kaybetmesini,kötü oynamasını pusuda bekleyen insanlar olduğuna da adım kadar eminim.Hani önemli olan Galatasaray'dı.