Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrAslan senelerini tribünlere vermis, beklentisiz!

Savunacak birsey yok, gercekler ortada. Hafta sonu Aysal Arena'ya gelsin bakalim.

Beklentisiz mi? :D Ne olacak Aysal gelince? Alışık olduğunuz kafa kesme hareketini mi yapacaksınız? Yerinden kaldırıp siz mi oturacaksınız burası ua'nın diye?

görecez herşeyi çok bilen futbol bilginleri ocak ayını göremeden yarıştan kopalım o zaman ne yazacaksınız bakalım

Ne yazıcaz tabiki de Ünal Aysal'ı eleştiricez o zaman da. Ama şimdiden kahinlik yapıp bunu hainliğe dönüştürmenin mantığı yok.

biz hain siz galatasaraylı iyimiş,taraftarı bu duruma düşürenleri başınızın tacı yapmaya devam edin

Size hain dediğimiz hatırlamıyorum. Keza kendimi de en iyi Galatasaraylı olarak tanımlamadım. Rize maçında maçı bırakıp yönetim aleyhinde tezahürat yapacak olanlar haindir gözümde.

kol.jpg

Florya'da bir grup taraftar, eski başkan Özhan Canaydın’ın doğum gününde açılması planlanan heykeli Ünal Aysal’a ait olduğunu düşünerek sol kolunu kırdı. :) Buyrun burdan yakın.

en büyük fatih terim hüloğğğğğğğğğğğğ. fatih terim nasıl gider hüloğğğğğğğğğ. yönetim istifa hüloğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ. yönetim istifa eder ve takım 3 sezon önceki haline düşerse görürüm ben bu şakşakçıları. Fatih Hocayı bu kadar çok seviyorsanız gidin milli takımı destekleyin. Galatasarayımızdan uzak durun.

Bugün fatih terim diye feryat edenler şunu unutmasın, olası bir yönetim istifasında Sn Aysal' ı Terim den daha fazla ararsınız. Futbolu yönetecek yerli yabancı çok adam buluruz. Ama kulübü ve parayı yönetecek adam zor buluruz. Başarı için duygusallığa yer yok. Duygusal olursanız milli maç ile beraber 4-5 müsabakada da leşhhhhh gibi oynayan burağı kesemezsiniz.

Sent from my RM-885_eu_turkey_252 using Tapatalk

Kurum tutmuş kalpler ile alınan kararlarınız gün gelecek sizi de elemanı olarak gören zihniyet tarafından 73 yıllık karizmanızı yerle bir edecek.

Hoca ile beraber savaşmayıp ağzınıza doladığınız gibi ''eleman'' olmayı seçerek, geçmişteki görevdaşlarınız gibi tarihimizin farklılarından biri değil sıradanlarından biri olduğunuz ispatlandı.

YAZIK Oysa ne kadar da inanmıştık bu sefer farklı olduğuna her şeyin.

Arkandayiz Ünal Basgan!!! UA nin nasil bir taraftar toplulugu oldugu üstteki fotografdan belli oluyor..

en büyük fatih terim hüloğğğğğğğğğğğğ. fatih terim nasıl gider hüloğğğğğğğğğ. yönetim istifa hüloğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ. yönetim istifa eder ve takım 3 sezon önceki haline düşerse görürüm ben bu şakşakçıları. Fatih Hocayı bu kadar çok seviyorsanız gidin milli takımı destekleyin. Galatasarayımızdan uzak durun.

Bu nasıl bir üslup ? Ya da soruyu değiştireyim bu nasıl bir terbiyesizlik ?

İlk geldiğin zaman '' Futboldan anlamam ama futbolu anlayan adamdan anlarım'' dedin Bülent Tulun denen adamı getirdin..

Kurumsallık dedin basketbol şubesinin içine Murat Özyer'i, GSTVnin içine Bahri Havadır denen ne idüğü belirsiz(aslında kime hizmet ettiğini herkes biliyor ya neyse) adamları soktun..

Bize bu ortamı yaşatan Demirörenin seçilmesine yardım ettin..

Sen bu kulübü tamamen şirket zannettin sanırım sayın Başkan..

Hem milli takımı desteklerim,hem de Galatasaray'ı,sizden izin mi alacaz.

Hem milli takımı desteklerim,hem de Galatasaray'ı,sizden izin mi alacaz.

Benim sözüm sırf fatih terim gönderildi diye, Galatasaray başarısız olsun da yönetimdekiler de gitsincilere. Ha bu zihniyete sahip insanlara da saygı çerçevesinde yorum yapamayacağım sayın turgut öztürk. Ki olayı ana avrat sövmelere getirenlere niye cevap veriyorum onu da bilmiyorum. Kim terbiyesiz bilemedim.

Benim sözüm sırf fatih terim gönderildi diye, Galatasaray başarısız olsun da yönetimdekiler de gitsincilere. Ha bu zihniyete sahip insanlara da saygı çerçevesinde yorum yapamayacağım sayın turgut öztürk. Ki olayı ana avrat sövmelere getirenlere niye cevap veriyorum onu da bilmiyorum. Kim terbiyesiz bilemedim.

Keşke Turgut'a cevap verirken benden alıntı yapmasaydın.Sırf Fatih Terim gönderilsin diye Galatasaray'ın puan kaybetmesini,kötü oynamasını pusuda bekleyen insanlar olduğuna da adım kadar eminim.Hani önemli olan Galatasaray'dı.

Keşke Turgut'a cevap verirken benden alıntı yapmasaydın.Sırf Fatih Terim gönderilsin diye Galatasaray'ın puan kaybetmesini,kötü oynamasını pusuda bekleyen insanlar olduğuna da adım kadar eminim.Hani önemli olan Galatasaray'dı.

Aynı sözlerim o şahsiyetlere de geçerli. Kim Galatasaray'a zarar verecek bir tutum içindeyse Galatasarayımızdan uzak dursun. Çünkü olan biz taraftara oluyor.

Başkanlığında bulunduğu yönetimde sızıntı var; Kurumsalik sülfürik asit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt