Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terimi göndermesine en çok karşı çıkanlardan biriyim. Ama eleştirim neden gönderdin değil neden bu şekilde gönderdiğiydi. Ne olursa olsun böyle birşeyi hak etmemiş sevsen de sevmesen de bu kulübün öz evladıydı ve bir evlada bunu yapamazsın. Terim'in kadro seçimleri kötüydü taktikleri kötüydü bunları kabul ederim ama bazı trollerin çıkıp bişey bilmiyor, futbol cahili söylemlerini hazmedemem.. Sonuç olarak işleyiş biçimini yanlışta yapsa bir karar aldı ve bana göre en iyi alternatif olan Mancini tercihini yaptı. Bu saatten sonra bir Terim felsefesi olarak "Aslolan Galatasaraydır" özünü benimseyip desteğimizi sonuna kadar vereceğiz. Ama bu yönetimi ve bu yanlışlarını hiç unutmayacağız her ne kadar iyi işler yapacaklarına inansam bile..

Başkan nasılsın iyisindir umarım bak avatarıma seni koydum <3

t8476.jpg

ya artık hala daha Fatih Terimi eleştirmeyi bırakın arkadaş.oldu bitti konu kapandı.yok kovmuş yok bilmem ne?çakma imparator dediğin adam giderken "verin la aldığım kupalarıda" derse müzede ki kupaların yüzde 33 ü gider.birde aralarında hala daha övündüğümüz bizi bir aralar avrupa sıralamasında ilk 5 e çıkaran UEFA bile o beğenmediğin adamın eseri.çok af edersin ama futboldan anlamıyor dediğiniz adam bütün bu kupaları aldı geldiğinde yere göğe sığdıramadığınız o yabancılar değil.ayrıca sen ve senin gibilerin hocanın teknik direktörlüğünü sorgulayacak kapasiteleri yok.bugün avrupa ve amerika da ki bağımsız araştırma kuruluşları bile hocayı dünyanın en iyi teknik direktörleri listesine alırken kusura bakmada size ne düştüğünü siz çok iyi bilirsiniz.ayrıca komik duruma düşüyorsunuz şu yaptıklarınızla.madem ki hocanın gönderilmesi doğruydu ve başkan haklıydı neden başkan ve başkan yalakları hala daha bu durumu aklamak için çırpınıp duruyor.ortada güya atıldığı söylenen sms kayıtları falan.bu kusura bakma ama suçluluğun bir göstergesidir.karşında ki adam ayrıldıktan sonra 1 kelime bile etmezken onu gönderenlerin şark kurnazlığı ile basına haber sızdırarak onu itibarsızlaştırmaya çalışmasını da ibretle izliyoruz.başkan aziz yıldırımlaşıyor dediğimizde millet burada isyan ediyordu ama görüyoruz ki son derece haklıymışız.azizin yönetimde yaptıklarını başkan yapmaya başladı,azizin gönderdiği adamları basında itibarsızlaştırmaya çalışmasını aynı başkanda yapmaya başladı.başkan fenerin değil Galatasarayın başında olduğunu unutmasın ve ona göre tavır takınsın bence.Galatasaraylılık ve Galatasaraylı duruşunda bahseden,sürekli Galatasaray gelenek ve göreneklerine gönderme yapanlar önce kendilerine baksınlar.

bana ne kardeşim en iyi teknik direktösere 3 kere sattı bu takımı 3 kere haşa evliya olsa ne olur hala galatasaraylılık duruşu diyor neyini eleştirmeyecem aysalı eleştirenlerede yazıyomusun bu kadar uzun. aziz yıldırımlaşıyormuş başkan komik bile değlisin nasıl bir zırva bu, terimi savunacam diye bu kadar saçmalamaya gerek yok. terim kendi kendini itibarsızlaştırdı siz istediğiniz kadar çırpınabilirsiniz sıkıntı yok bide hangi tavırı takınacakmış başkan takımını satanın sırtını sıvazlama tavrımı

bana ne kardeşim en iyi teknik direktösere 3 kere sattı bu takımı 3 kere haşa evliya olsa ne olur hala galatasaraylılık duruşu diyor neyini eleştirmeyecem aysalı eleştirenlerede yazıyomusun bu kadar uzun. aziz yıldırımlaşıyormuş başkan komik bile değlisin nasıl bir zırva bu, terimi savunacam diye bu kadar saçmalamaya gerek yok. terim kendi kendini itibarsızlaştırdı siz istediğiniz kadar çırpınabilirsiniz sıkıntı yok bide hangi tavırı takınacakmış başkan takımını satanın sırtını sıvazlama tavrımı

papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamak yerine sorduğum sorulara cevap ver sen önce (gerçi veremeyeceğiniz de malum gene başlarsın yok takımı sattı bilmem ne diye);

1-gerek sayın Albayrak gerekse tüpçü tarafından ifade edildiği üzere hocaya yapılan teklif neticesinde hoca önce kulübümle konuşmalısınız daha sonra ancak benle konuşabilirsiniz sonuçta ben Galatasarayın teknik direktörüyüm demesine rağmen başkan neden izin vermiştir,

2-Galatasarayımıza az kalsın şike lekesini sürecek olan tulun neden başkanın ilk andan itibaren hala daha baş danışmanıdır,başkan Galatasaraya bu lekeyi sürmeye çalışanlarla neden yola çıkmış ve bu yolda devam etmektedir,

3-kap açıklamalarına baktığında Galatasarayın borcu neden ilk geldiği güne nazaran bir artış göstermiştir (ki bu iki yıllık dönemde Galatasaray tarihinin en büyük nakit girişi sağlanmasına rağmen) sakın kalkıp bana afaki konuşuyorsun falan deme bu bilgi KAP ta yazmaktadır

4-sürekli olarak hocayı tüpçü ile çalıştığı konusunda eleştirmenize rağmen başkanın mersin maçı sonrası tüpçüyü ziyaretini ve açıklamasını izah edebilirmisin.o dönemde söylenen ve yalanlanmayan bu haberi aynen aktarıyorum "Aysal'ın imzasının deklarasyona kendisine sorumladan konulduğu, Aysal'ın TFF'yi yaptığı ziyarette bunu Başkan Yıldırım Demirören'e ilettiği ve asla böyle bir açıklamanın altına imzasını atmayacağını söylediği iddia edildi. Daha yumuşak açıklamalar nedeniyler diğer kulüp başkanları ve futbolcuları PFDK'ya gönderilirken, Aysal'ın PFDK'ya gitmemesinin ardında Demirören ile yaptığı görüşmenin yattığı bildirildi. Meireles konusunda yaptığı açıkalamarl yüzünden 21 günlük hak mahrumiyeti cezası bulunan Aysal'ın, PFDK'ya gidip ceza alması durumunda sezonu kapatacağı da gelen bilgiler arasında."

5-
merak ediyorum acaba bu aktaracağıma cevap vermek için nasıl kıvaracaksın başkanın açıklaması "Galatasaray Başkanı Ünal Aysal: "Yıldırım Demirören'in dünkü açıklamaları bizi rahatlattı. Ata Aksu'yu destekliyorduk ama şu an için Demirören'i desteklememizde bir sakınca yok" dedi...

acaba bu soruların kaç tanesine cevap verebileceksin gerçekten çok merak ediyorum.ama tabi siz papağan gibi aynı şeyleri söylemeye alışkın olduğunuz için yine başlarsınız "ama hoca tüpçü ile iş birliği yaptı yeaaağğğğğğ" diye değil mi?komik çocuklar sizi.

Artık gına geldi hepinizden. Cidden admin olsam F.Terim ve Ü.Aysal konularını uzun bir süre kilitler herhangi bir konuda başkan yada hocanın mevzusunu açanada cezayı basardım.

Kimse forum bura konuşma özgürlüğü var vs gibilerinden gelmesin, bazı konuların b.ku çıkmaya başladı.

Çok şanslısınız iyiki admin değilim.

ya artık hala daha Fatih Terimi eleştirmeyi bırakın arkadaş.oldu bitti konu kapandı.yok kovmuş yok bilmem ne?çakma imparator dediğin adam giderken "verin la aldığım kupalarıda" derse müzede ki kupaların yüzde 33 ü gider.birde aralarında hala daha övündüğümüz bizi bir aralar avrupa sıralamasında ilk 5 e çıkaran UEFA bile o beğenmediğin adamın eseri.çok af edersin ama futboldan anlamıyor dediğiniz adam bütün bu kupaları aldı geldiğinde yere göğe sığdıramadığınız o yabancılar değil.ayrıca sen ve senin gibilerin hocanın teknik direktörlüğünü sorgulayacak kapasiteleri yok.bugün avrupa ve amerika da ki bağımsız araştırma kuruluşları bile hocayı dünyanın en iyi teknik direktörleri listesine alırken kusura bakmada size ne düştüğünü siz çok iyi bilirsiniz.ayrıca komik duruma düşüyorsunuz şu yaptıklarınızla.madem ki hocanın gönderilmesi doğruydu ve başkan haklıydı neden başkan ve başkan yalakları hala daha bu durumu aklamak için çırpınıp duruyor.ortada güya atıldığı söylenen sms kayıtları falan.bu kusura bakma ama suçluluğun bir göstergesidir.karşında ki adam ayrıldıktan sonra 1 kelime bile etmezken onu gönderenlerin şark kurnazlığı ile basına haber sızdırarak onu itibarsızlaştırmaya çalışmasını da ibretle izliyoruz.başkan aziz yıldırımlaşıyor dediğimizde millet burada isyan ediyordu ama görüyoruz ki son derece haklıymışız.azizin yönetimde yaptıklarını başkan yapmaya başladı,azizin gönderdiği adamları basında itibarsızlaştırmaya çalışmasını aynı başkanda yapmaya başladı.başkan fenerin değil Galatasarayın başında olduğunu unutmasın ve ona göre tavır takınsın bence.Galatasaraylılık ve Galatasaraylı duruşunda bahseden,sürekli Galatasaray gelenek ve göreneklerine gönderme yapanlar önce kendilerine baksınlar.

O kupaları Terim almadı, Galatasaray aldı. Dolayısıyla kimse o kupaları isteyemez. Aziz Yıldırım başkanlığında Fenerbahçe TD si olsaydı Fenerbahçe o kupaları kazanabilecek miydi sence?

O kupaları Terim almadı, Galatasaray aldı. Dolayısıyla kimse o kupaları isteyemez. Aziz Yıldırım başkanlığında Fenerbahçe TD si olsaydı Fenerbahçe o kupaları kazanabilecek miydi sence?

o kupaları Galatasarayın aldığını bende biliyorum.burada sadece hocanın Galatasaray tarihinde ki önemine dikkat çekmek için söyledim o sözü.bunu sanırım sende anlamışsındır.sevabıyla günahıyla Fatih Terim dönemi sona erdi.ancak bu dönem sona erdi diye tarihimizin önemli bir figürü olan hocamızı itibarsızlaştırmaya da gerek olmadığını düşünüyorum.

1-gerek sayın Albayrak gerekse tüpçü tarafından ifade edildiği üzere hocaya yapılan teklif neticesinde hoca önce kulübümle konuşmalısınız daha sonra ancak benle konuşabilirsiniz sonuçta ben Galatasarayın teknik direktörüyüm demesine rağmen başkan neden izin vermiştir,

Konu başkana gelmeden Şansal Büyüka'nın Bu işi kamuoyuna adeta duyurması neyin sonucu? Herşey olmuş bitmiş, sonra başkan izin vermeseydi. Kötü mantık.

o kupaları Galatasarayın aldığını bende biliyorum.burada sadece hocanın Galatasaray tarihinde ki önemine dikkat çekmek için söyledim o sözü.bunu sanırım sende anlamışsındır.sevabıyla günahıyla Fatih Terim dönemi sona erdi.ancak bu dönem sona erdi diye tarihimizin önemli bir figürü olan hocamızı itibarsızlaştırmaya da gerek olmadığını düşünüyorum.

Kazanılmış kupa açısından büyük bir isim. ama cümleyi öyle bir oluşturmuşşun ki, "Galatasaray kim oluyor o kupalar Terimin" iması apaçık ortada.

Polat döneminde 8. olan takımın başına gelip 8. olmamızı önleseydi, o zaman daha büyük isim olurdu ama EN BUYUK TD olarak o dönemi bizim gibi izledi elinen birşey gelebilecekken.

papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamak yerine sorduğum sorulara cevap ver sen önce (gerçi veremeyeceğiniz de malum gene başlarsın yok takımı sattı bilmem ne diye);

2-Galatasarayımıza az kalsın şike lekesini sürecek olan tulun neden başkanın ilk andan itibaren hala daha baş danışmanıdır,başkan Galatasaraya bu lekeyi sürmeye çalışanlarla neden yola çıkmış ve bu yolda devam etmektedir,

3-kap açıklamalarına baktığında Galatasarayın borcu neden ilk geldiği güne nazaran bir artış göstermiştir (ki bu iki yıllık dönemde Galatasaray tarihinin en büyük nakit girişi sağlanmasına rağmen) sakın kalkıp bana afaki konuşuyorsun falan deme bu bilgi KAP ta yazmaktadır

4-sürekli olarak hocayı tüpçü ile çalıştığı konusunda eleştirmenize rağmen başkanın mersin maçı sonrası tüpçüyü ziyaretini ve açıklamasını izah edebilirmisin.o dönemde söylenen ve yalanlanmayan bu haberi aynen aktarıyorum "Aysal'ın imzasının deklarasyona kendisine sorumladan konulduğu, Aysal'ın TFF'yi yaptığı ziyarette bunu Başkan Yıldırım Demirören'e ilettiği ve asla böyle bir açıklamanın altına imzasını atmayacağını söylediği iddia edildi. Daha yumuşak açıklamalar nedeniyler diğer kulüp başkanları ve futbolcuları PFDK'ya gönderilirken, Aysal'ın PFDK'ya gitmemesinin ardında Demirören ile yaptığı görüşmenin yattığı bildirildi. Meireles konusunda yaptığı açıkalamarl yüzünden 21 günlük hak mahrumiyeti cezası bulunan Aysal'ın, PFDK'ya gidip ceza alması durumunda sezonu kapatacağı da gelen bilgiler arasında."

5-
merak ediyorum acaba bu aktaracağıma cevap vermek için nasıl kıvaracaksın başkanın açıklaması "Galatasaray Başkanı Ünal Aysal: "Yıldırım Demirören'in dünkü açıklamaları bizi rahatlattı. Ata Aksu'yu destekliyorduk ama şu an için Demirören'i desteklememizde bir sakınca yok" dedi...

papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamıyoruz papağan gibi gerçekleri söylüyoruz işine gelmiyor senin neyse birinci olarak terim in sen başkan izin verdi diye demirörene gittiğini zannediyosan git bir hava al onlar hep formalite. ikincisi tulunu bende sevmem ki tulunla çalışması bencede hata. 3.sorun ise tam bir zırvalık konuyla ne alakası var .Artmışsa artmıştır başkan hatalı deriz sizin gibi tapmayız bir adama tapmıyoruzda ,sadece burnu kaf dağında olana haddini gösterdiği için bu konuda destekliyoruz, bir hatası varsa konuşuruz tartışırız ama terimin sercan yiğit dany furkan gibi amatörlere döktürdüğü paraları, aydın çolak gibi yetersizleri devamlı oynatıp takımı sabote etmesini,en sonundada saçma sapan egoları yüzünden takıma 6 tane gol yedirmesinide tartışalım.He demirören konusuna gelince ben terim milli takım hususunda demirörenle konuşmasın demedim ki boyuna federasyona sallayan kendisi ona rağmen tepki göstermedim milli takımdır dedim iki takımıda çalıştırabilirdi benim için sorun yok ama öyle artis artis konuşup,tff nin dallamaları 10 sene çalışcaz demesine, başkan sözleşme isteyipte gösterilmemesine susarsan galatasarayda önüne gelen sözleşmeyi imzalamazsan ,takımını satarsan tepki görürsün. ben başkanında yabancı sınırı konusunda söyledikleri dışında federasyona sert bir çıkışı olduğunu hatırlamıyorum olmalıdır zaman zaman oda

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/24847461.asp

Herkes farklı düşünür. Ben Ünal Aysal'ın bunu göremeyecek kadar saf olduğunu düşünmüyorum. O yüzden derin G.Saray'ın karşısında değil bence tam da göbeğinde( dediğimden vazgeçmem için 3 seneyi bu kulüpte tamamlaması ve önemli başarılar ve ekonomik yapı kazandırmalı aynı zamanda bu kulübe)

Ama Mayıs'ta giderse olmaz. O zamana kadar size de tavsiyem 2 yıldır kulübün başında olan adama ''büyük başkan'' demeyin demektir. Zamanı geldiğinde gerekirse herkes zaten der, sevmese de saygı da kusur etmez. Ama siz de aynı şeyi Fatih Terim için şu an yapmak zorundasınız. Yapmadığınız her an ayrışmayı körüklersiniz. Saygı ayrı sevgi ayrı lütfen.

Herkes farklı düşünür. Ben Ünal Aysal'ın bunu göremeyecek kadar saf olduğunu düşünmüyorum. O yüzden derin G.Saray'ın karşısında değil bence tam da göbeğinde( dediğimden vazgeçmem için 3 seneyi bu kulüpte tamamlaması ve önemli başarılar ve ekonomik yapı kazandırmalı aynı zamanda bu kulübe)

Ama Mayıs'ta giderse olmaz. O zamana kadar size de tavsiyem 2 yıldır kulübün başında olan adama ''büyük başkan'' demeyin demektir. Zamanı geldiğinde gerekirse herkes zaten der, sevmese de saygı da kusur etmez. Ama siz de aynı şeyi Fatih Terim için şu an yapmak zorundasınız. Yapmadığınız her an ayrışmayı körüklersiniz. Saygı ayrı sevgi ayrı lütfen.

Yazıyı okudum da takılmış Terim'in gönderilmesine. Yahu Terim zaten gitmişti, kafa olarak zaten Galatasaray'da değildi ki. Olay sadece resmiyete döküldü. Gidiş şekli de hoş değildi ama Terim'in de bunu körüklediği tel. vs gibi olaylardan net olarak görülüyor.

Eğer şu milli takım olayları olmadan Terim'in işine son verilseydi, Terim'in gitmesini gerektiğini (buna neden olan bir sürü etken var şahsi kanaatimce) benim gibi insanlar bile tepki gösterirdi. Ama Terim ektiklerini biçti.

Yani diyeceğim o ki herşey meydanda. Sizler Terim'e burda mağdur edebiyatı yaptığınız müddetçe karşı tarafta çakma imparator söylemleriyle gelmeye devam edecek. Yapılması gereken en iyi şey artık en azından kısa vadede geçmişi unutup herşeyi zamana bırakmak. Her olan veya olacak olay üzerinden Terim üzerinden laf çakmaların sonu gelmez.

5-

papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamıyoruz papağan gibi gerçekleri söylüyoruz işine gelmiyor senin neyse birinci olarak terim in sen başkan izin verdi diye demirörene gittiğini zannediyosan git bir hava al. ikincisi tulunu bende sevmem ki tulunla çalışması bencede hata. 3.sorun ise tam bir zırvalık konuyla ne alakası var .Artmışsa artmıştır başkan hatalı deriz sizin gibi tapmayız bir adama tapmıyoruzda ,sadece burnu kaf dağında olana haddini gösterdiği için bu konuda destekliyoruz, bir hatası varsa konuşuruz tartışırız ama terimin sercan yiğit dany furkan gibi amatörlere döktürdüğü paraları, aydın çolak gibi yetersizleri devamlı oynatıp takımı sabote etmesini,en sonundada saçma sapan egoları yüzünden takıma 6 tane gol yedirmesinide tartışalım.He demirören konusuna gelince ben terim milli takım hususunda demirörenle konuşmasın demedim ki boyuna federasyona sallayan kendisi ona rağmen tepki göstermedim milli takımdır dedim iki takımıda çalıştırabilirdi benim için sorun yok ama öyle artis artis takım beni bırakmadıkca ben bırakmam diye konuşup,tff nin dallamaları 10 sene çalışacaz demesine, başkan sözleşme isteyipte gösterilmemesine susarsan, galatasarayda önüne gelen sözleşmeyi imzalamazsan ,takımını satarsan tepki görürsün. dördüncü sorundaki iddaa da sadece futbolvole diye dandirik bir sitede var yalanlanmaması doğru olduğu anlamına gelmez inanmak istediğine inanma hastalığı. son sorunada söyle diyeyim ata aksu adaylıktan çekilmiştir demirörenden başka seçilecek aday kalmamıştır ve hiçbir galatasaray delegesi aysal dahil oy kullanmamıştır o yukarda yazdığın açıklama tüpçünün gazetesinde çıkmıştır aysalın açıklamasıda şöyledir

....bir gazetecinin, “o zaman desteğiniz yıldırım demirören'e olacak” demesi üzerine aysal, “desteğimiz türk sporuna ve kim temsil ederse federasyonadır” dedi. aysal, “yıldırım demirören ile bir temasınız oldu mu?” sorusuna ise “hepimiz her zaman kendi aramızda temastayız ama bu arada beklentilerimizi netleştirmeye çalıştık. demirören de bu doğrultuda bize teyitlerini iletti zaten. hayırlısı olsun” şekilinde cevap verdi.

tamam mı kendini çok akıllı zanneden çocuk

acaba bu soruların kaç tanesine cevap verebileceksin gerçekten çok merak ediyorum.ama tabi siz papağan gibi aynı şeyleri söylemeye alışkın olduğunuz için yine başlarsınız "ama hoca tüpçü ile iş birliği yaptı yeaaağğğğğğ" diye değil mi?komik çocuklar sizi.

çok pek sayın albayrak olayı biraz kavrayabilseydi çok farklı yerlerde olurdu zaten... yönetim terim'in gitmesine değil, 4 maç için milli takımın başına geçmesiyle ilgili federasyon ile görüşmesine onay verdi... ve bunu da yönetim olarak deklare etti... 4 maç için takımın başında sonrasında mayısa kadar danışman... tüpçü yerine galatasaray başkanının sözlerine itibar etseydiniz bu konuşmada fatih terim'in de ünal aysal'ın yanında olduğunu bilirdiniz.

tulun'un polata mektup yazdığı doğrudur... ama bu mektup üzerinden şike lekesi sürme hikayesi şikecilerin yorumudur... bir galatasaraylının aynı yorumda bulunması ancak nefretin gözleri karartması ile açıklanabilir... o mektup zamanında camia içerisinde bir transfer ile ilgili tulun'un komisyon almasıyla suçlanması üzerine tulun tarafından polat'a yazılmıştır... ve konu bak seninde açığın var inşallah o parayı zimmetine geçirmemişsindir manasında bir mektuptur...

KAP açıklamasını da ekleseydin cevap vermek daha kolay olurdu... ama belli ki hayri kozak abimizin(!) kanal kanal dolaşıp iyi galatasaraylı(!)yı oynayarak mali açıdan yönetimi hedef alması seni de etkilemiş... öncelikle KAP açıklamalarını ekonomi okuyan kardeşim bile anlamıyor... oradaki borç nedir... ne kadarı kısa vade ne kadarı uzun vadedir, bu vade karşılığı faizleri nedir?... bu borçları karşılığı yapılan yatırımın getirisi ne kadardır bunları da bilmek gerekiyor... herkesin anlayacağı dilden anlatmak gerekirse... senin fırının var ve günde 100 ekmek yapıyorsun... borcun 10 tl... sen fırını genişletiyorsun günde 500 ekmek kapasiteye ulaşıyorsun... borcun 20 tl... aman allahııımmmmm borcum iki katına fırladı diyemezsin... bunun karşılığında gelirini ne kadar artırdın buna bakmalısın...

"iddia edildi" "bildirildi" "duyumu alındı" tarzı haberleri argüman olarak sunmak ne kadar mantıklı bilemedim... bu tip haberler üzerinden kendi takımının yönetimine ve başkanına saldırmak nasıl bir taraftarlık zihniyeti onu hiç bilemedim... aysal 21 gün ceza alıp şeref tribünü yerine locasında otursa nooolur oturmasa noolur??? ceza almamak için alttan almış öyle mi???? pes...

5-merak ediyorum acaba bu aktaracağıma cevap vermek için nasıl kıvaracaksın başkanın açıklaması "Galatasaray Başkanı Ünal Aysal: "Yıldırım Demirören'in dünkü açıklamaları bizi rahatlattı. Ata Aksu'yu destekliyorduk ama şu an için Demirören'i desteklememizde bir sakınca yok" dedi...

galatasaray yönetimi hiç bir şekilde yıldırım demiröreni desteklemedi... yalan haberlerle hem kendinizi hem taraftarı yanıltmayın... bir fikriniz varsa bunu doğru argümanlarla savunun... herifin tipini sevmiyorum ondan ünal aysal'a düşmana deseydin bence daha dürüstçe bir nefret olurdu...

haaa bu cevaplar seni ikna edecek mi????...

hiç sanmıyorum... aynı nefretin devam edecek... çünkü bir şekilde gözünde büyüttüğün ve kahraman ilan ettiğin fatih terim bu yönetim tarafından gönderildi...

tek ricamız olabilir... nefretini kendinle yaşa... galatasaray'ı ve taraftarlık mertebesini bulaştırma lütfen...

Galatasaray'ın müzesinde ki kupaların sayısını biliyormusun kardeeeeeeeeeeeeeeeeş?

Neden büyük başkan demiyim onu anlamadım renktaş?

Tamam. Floryada yıllardır bulunan çay ocağına büyük çay ocağı diye hitap edicem ama onda sorun yok umarım.

not: ben büyük başkan diye hitap etmedim etmeyi de düşünmüyorum ama öle konuşanlarada laf etmem saygı duyarım. Galatasaray'ın her başkanı büyüktür bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt