Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TD kararinda ki secimin 10 numara bir kez daha gorduk, tesekkurler baskan.

Birde bu Arda'ya 24 filan verilir diyenler vardi, onlar gibi dusunmedigin icinde tesekkurler baskanim.

Büyük Başkan falan ama Terim'i kovmakta 1 ay geç kalmasını hatırladıkça hala sinirleniyorum.

Şimfi takımın ihtiyacı olan transferleri yapıp şaha kalkma zamanıdır !

OoOOooOooOooo Büyük Başkan oooOOoOooOoOoO Büyük Başgan

Sn. Terim in gelecek ıle ilgili programını açıklamasının ardından tekrar saygı duydum. Sn. Terım anlaşmayı çoktan yapmış sanırım. Bir hafta önce Mayıs a kadar bostayım demişti de.

Şimdi artık hedef içimizdeki Terimsporluları kaldırmak , ki bu maçtan sonra büyük ihtimalle bazı terimciler Aslolan Galatasaraydır ilkesini benimseyecektir .

başkanım mancini kimi istiyosa,alın lütfen.biz ona inanıyor ve güveniyoruz.

Sn. Terim in gelecek ıle ilgili programını açıklamasının ardından tekrar saygı duydum. Sn. Terım anlaşmayı çoktan yapmış sanırım. Bir hafta önce Mayıs a kadar bostayım demişti de.

terim imza atarkende planlarım uzun vadede demişti, kayıtsız şartsız terime biat edenler duymamazlıktan gelmişti. başkanda sırf bu tiplerin gazı biraz alınsın diye 1 ay sonra kovdu terimi ama yinede yaranamadı

bu akşam bir kez daha kendi ağzından yalanı çıktı ortaya

Büyük başkanın nasıl doğru bir karar verdiğini gördük.

terim imza atarkende planlarım uzun vadede demişti, kayıtsız şartsız terime biat edenler duymamazlıktan gelmişti. başkanda sırf bu tiplerin gazı biraz alınsın diye 1 ay sonra kovdu terimi ama yinede yaranamadı

bu akşam bir kez daha kendi ağzından yalanı çıktı ortaya

Büyük başkanın nasıl doğru bir karar verdiğini gördük.

bi dediği bi dediğini tutmayan insandan hayır gelmez..

Ünal Aysal & Mancini & Taraftar tek yürek olursak bu kulüp elit kulüp de olur dünyanın en iyi kulübü de olur .

bi dediği bi dediğini tutmayan insandan hayır gelmez..

Terim: Ben Galatasarayda sözleşme konuşmam, önüme ne konulursa imzalarım.

Büyük Başkan: 2 yıllık sözleşme imzalayalım hocam?

Terim: Niye 2 yıllık? Bir bir gidiyorduk ne güzel. Ben birileri mutlu olsun diye sözleşme imzalayacak değilim.

Bırakın ya konuşmaya bile değmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt