Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Başkanım <3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim: Ben Galatasarayda sözleşme konuşmam, önüme ne konulursa imzalarım.
Büyük Başkan: 2 yıllık sözleşme imzalayalım hocam?
Terim: Niye 2 yıllık? Bir bir gidiyorduk ne güzel. Ben birileri mutlu olsun diye sözleşme imzalayacak değilim.
Bırakın ya konuşmaya bile değmez.
mutlu edeceği yine taraftardı halbuki,ama kendisi ihanet edince o taraftarın yarısı gerçeği görüp,sırtını döndü ona.
Terim: Ben Galatasarayda sözleşme konuşmam, önüme ne konulursa imzalarım.
Büyük Başkan: 2 yıllık sözleşme imzalayalım hocam?
Terim: Niye 2 yıllık? Bir bir gidiyorduk ne güzel. Ben birileri mutlu olsun diye sözleşme imzalayacak değilim.
Bırakın ya konuşmaya bile değmez.
Ünal Aysal & Mancini & Taraftar tek yürek olursak bu kulüp elit kulüp de olur dünyanın en iyi kulübü de olur .
Sen ve şakşakcı taraftarların gidecek veya polat dönemindeki gibi 90 derece dönecekler.
Senin o koltukda oturduğun her saniye Galatasaraya yapılmış ihanettir.
Çok paran varya git belçikadan takım al. Buradaki sözde Galatasaraylı taraftarlarınıda almayı unutma.
Sen ve şakşakcı taraftarların gidecek veya polat dönemindeki gibi 90 derece dönecekler.
Çok paran varya git belçikadan takım al. Buradaki sözde Galatasaraylı taraftarlarınıda almayı unutma.
Niye ne yaptı da o koltukta oturduğu sürece ihanet ediyor ? Bunun sebebini yazar mısın ?
Ünal Aysal size göre haklı başkalarına göre değil,,herkes aynı şeyi düşünürse forumun ne anlamı var..Sence doğru yaptı bence yanlış varmı ötesi..Bence t.d. değişiminin zamanlaması fevkalade yanlıştı kişisel fikrim budur,,atalarımız ırmağı geçerken at değiştirilmez diye boşa dememişler,,başkan işallah doğru yapmıştır da kötü günler yaşamayız,,Fatih hocaya her an burada yerden yere vurmak kimsenin harcı değil adam bu camiaya 40 senesini vermiş abartmayın..
Ben de Terim kalsaydı Avrupada 4.olup eleneceğimizi,ligde de puan kayıplarının devam edeceğini düşünüyordum.
Farklı düşünce konusunda haklısın da arkadaş ''o koltukta oturduğun her an ihanet içerisindesin '' diyor.Kime ihanet ? Terim'e mi ?
Bir de 40 yıl verdi bu kulübe geyiği var ? Ya ne yapıyım arkadaş,verdiyse karşılığını kat be kat aldı.Babam da emekli olduğu yerde 25 yıl çalıştı,ama kimse ona ''bu fabrikaya 25 yılını verdiğin için sana minnettarız '' demiyor...
Bu kutuplasmayi anlamis degilim, ayni sekilde bu abartilmis Terim düsmanligini da anlamis degilim.
Konu ne Aysal ne Terim, konu Galatasaray´in basarisi ve gelecegi. Bana ne Baskandan, hocadan?
Ben Galatasaray´in basarili olmasini beklerim taraftar olarak, ona göre elestirilerimi yaparim.
Ortada riskli kararlar varsa, elestiri de olur, korku da olur. Zaman herseyin ilaci.
Dogru karari verdigi anlasilirsa, simdi elestirilenler de sapka cikartir. Ne var ki bunda?
Herkes her düsüncesinde, yorumunda hakli olmak zorunda mi? Nostradamus olmak zorunda mi?
Benim icin önemli olan saygidir, vefadir. Elestirimi yaparim, ama saygisizlik etmem.
Baskanin da artilarini unutmam, Terim´in de yasattiklarini unutmam. Mancini´nin de basarili olmasini isterim.
Bu kutuplasmayi anlamis degilim, ayni sekilde bu abartilmis Terim düsmanligini da anlamis degilim.
Konu ne Aysal ne Terim, konu Galatasaray´in basarisi ve gelecegi. Bana ne Baskandan, hocadan?
Ben Galatasaray´in basarili olmasini beklerim taraftar olarak, ona göre elestirilerimi yaparim.
Ortada riskli kararlar varsa, elestiri de olur, korku da olur. Zaman herseyin ilaci.
Dogru karari verdigi anlasilirsa, simdi elestirilenler de sapka cikartir. Ne var ki bunda?
Herkes her düsüncesinde, yorumunda hakli olmak zorunda mi? Nostradamus olmak zorunda mi?
Benim icin önemli olan saygidir, vefadir. Elestirimi yaparim, ama saygisizlik etmem.
Baskanin da artilarini unutmam, Terim´in de yasattiklarini unutmam. Mancini´nin de basarili olmasini isterim.