Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim: Ben Galatasarayda sözleşme konuşmam, önüme ne konulursa imzalarım.

Büyük Başkan: 2 yıllık sözleşme imzalayalım hocam?

Terim: Niye 2 yıllık? Bir bir gidiyorduk ne güzel. Ben birileri mutlu olsun diye sözleşme imzalayacak değilim.

Bırakın ya konuşmaya bile değmez.

mutlu edeceği yine taraftardı halbuki,ama kendisi ihanet edince o taraftarın yarısı gerçeği görüp,sırtını döndü ona.olması gerektiği gibi..

Terim: Ben Galatasarayda sözleşme konuşmam, önüme ne konulursa imzalarım.

Büyük Başkan: 2 yıllık sözleşme imzalayalım hocam?

Terim: Niye 2 yıllık? Bir bir gidiyorduk ne güzel. Ben birileri mutlu olsun diye sözleşme imzalayacak değilim.

Bırakın ya konuşmaya bile değmez.

terimciler şunu açıklayamaz işte yazık aslında mention yapacan hepsine

-Tapatalk-

Sen ve şakşakcı taraftarların gidecek veya polat dönemindeki gibi 90 derece dönecekler.

Senin o koltukda oturduğun her saniye Galatasaraya yapılmış ihanettir.

Çok paran varya git belçikadan takım al. Buradaki sözde Galatasaraylı taraftarlarınıda almayı unutma.

Sen ve şakşakcı taraftarların gidecek veya polat dönemindeki gibi 90 derece dönecekler.

Çok paran varya git belçikadan takım al. Buradaki sözde Galatasaraylı taraftarlarınıda almayı unutma.

jxvk5.gif

Niye ne yaptı da o koltukta oturduğu sürece ihanet ediyor ? Bunun sebebini yazar mısın ?

başkan devre arası

kolarov

muhammet demir

hakan çalhanoğlu

valencia

please

90 derece donmek nedir abi :D

180 de bari.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ünal Aysal size göre haklı başkalarına göre değil,,herkes aynı şeyi düşünürse forumun ne anlamı var..Sence doğru yaptı bence yanlış varmı ötesi..Bence t.d. değişiminin zamanlaması fevkalade yanlıştı kişisel fikrim budur,,atalarımız ırmağı geçerken at değiştirilmez diye boşa dememişler,,başkan işallah doğru yapmıştır da kötü günler yaşamayız,,Fatih hocaya her an burada yerden yere vurmak kimsenin harcı değil adam bu camiaya 40 senesini vermiş abartmayın..

Ünal Aysal size göre haklı başkalarına göre değil,,herkes aynı şeyi düşünürse forumun ne anlamı var..Sence doğru yaptı bence yanlış varmı ötesi..Bence t.d. değişiminin zamanlaması fevkalade yanlıştı kişisel fikrim budur,,atalarımız ırmağı geçerken at değiştirilmez diye boşa dememişler,,başkan işallah doğru yapmıştır da kötü günler yaşamayız,,Fatih hocaya her an burada yerden yere vurmak kimsenin harcı değil adam bu camiaya 40 senesini vermiş abartmayın..

Ben de Terim kalsaydı Avrupada 4.olup eleneceğimizi,ligde de puan kayıplarının devam edeceğini düşünüyordum.

Farklı düşünce konusunda haklısın da arkadaş ''o koltukta oturduğun her an ihanet içerisindesin '' diyor.Kime ihanet ? Terim'e mi ?

Bir de 40 yıl verdi bu kulübe geyiği var ? Ya ne yapıyım arkadaş,verdiyse karşılığını kat be kat aldı.Babam da emekli olduğu yerde 25 yıl çalıştı,ama kimse ona ''bu fabrikaya 25 yılını verdiğin için sana minnettarız '' demiyor...

Bu kutuplasmayi anlamis degilim, ayni sekilde bu abartilmis Terim düsmanligini da anlamis degilim.

Konu ne Aysal ne Terim, konu Galatasaray´in basarisi ve gelecegi. Bana ne Baskandan, hocadan?

Ben Galatasaray´in basarili olmasini beklerim taraftar olarak, ona göre elestirilerimi yaparim.

Ortada riskli kararlar varsa, elestiri de olur, korku da olur. Zaman herseyin ilaci.

Dogru karari verdigi anlasilirsa, simdi elestirilenler de sapka cikartir. Ne var ki bunda?

Herkes her düsüncesinde, yorumunda hakli olmak zorunda mi? Nostradamus olmak zorunda mi?

Benim icin önemli olan saygidir, vefadir. Elestirimi yaparim, ama saygisizlik etmem.

Baskanin da artilarini unutmam, Terim´in de yasattiklarini unutmam. Mancini´nin de basarili olmasini isterim.

Ben de Terim kalsaydı Avrupada 4.olup eleneceğimizi,ligde de puan kayıplarının devam edeceğini düşünüyordum.

Farklı düşünce konusunda haklısın da arkadaş ''o koltukta oturduğun her an ihanet içerisindesin '' diyor.Kime ihanet ? Terim'e mi ?

Bir de 40 yıl verdi bu kulübe geyiği var ? Ya ne yapıyım arkadaş,verdiyse karşılığını kat be kat aldı.Babam da emekli olduğu yerde 25 yıl çalıştı,ama kimse ona ''bu fabrikaya 25 yılını verdiğin için sana minnettarız '' demiyor...

Tabiki bu da senin fikrin..İhanet diye birşey olacağına ihtimal vermiyorum hepsi bu camiayı seven adamlar,farklı düşüncelerin çatışması burada asıl mesele ve doku uyuşmaması sonucuydu herşey..40 yılını vermişse burada katkıları varsa ve o katkılardan dolayı bizler sevinç yaşadıysak karşılığı parayla pulla ölçülemez bunun,,,sen uefa kupasını aldığımızda yaşadığımız sevinci tarif edebilirmisin başroldeki isimlerden birisi Fatih hocaydı ve saygıyı sonuna kadar haketmesine yeterde artar bile.

Bu kutuplasmayi anlamis degilim, ayni sekilde bu abartilmis Terim düsmanligini da anlamis degilim.

Konu ne Aysal ne Terim, konu Galatasaray´in basarisi ve gelecegi. Bana ne Baskandan, hocadan?

Ben Galatasaray´in basarili olmasini beklerim taraftar olarak, ona göre elestirilerimi yaparim.

Ortada riskli kararlar varsa, elestiri de olur, korku da olur. Zaman herseyin ilaci.

Dogru karari verdigi anlasilirsa, simdi elestirilenler de sapka cikartir. Ne var ki bunda?

Herkes her düsüncesinde, yorumunda hakli olmak zorunda mi? Nostradamus olmak zorunda mi?

Benim icin önemli olan saygidir, vefadir. Elestirimi yaparim, ama saygisizlik etmem.

Baskanin da artilarini unutmam, Terim´in de yasattiklarini unutmam. Mancini´nin de basarili olmasini isterim.

İşin özeti budur tebrikler.

2´si de zirveye çıkardıkları takımı el birliği ile ilk aldıkları noktaya getirdi neredeyse.İşin özeti bu aslında.Tabi bunda Başkanın suçu daha büyük.Ego savaşlarını başlattı,iyi giden düzenleri bozdu.Fatih Hoca´ya da,çalıştığı ve başarılı olduğu yönetime de gram saygı göstermedi Aysal.Osmanlı Padişahı gibi yönetti kulübü resmen.

Fatih Terim´i yeterli görmeyenler de olabilir. Herkesin bir futbol görüsü var. Ama laf sokarak, asagilayarak olmaz.

"Baskan bence dogru karari vermistir, zaman herseyi gösterir" dersin, konu kapanir.

Ama sanki bizi 2 senedir rezil rüsva etmis gibi yorumlar yapiliyor ki, tartisma da burda basliyor zaten.

Fenerbahce´yi hergün mü yeniyorduk? CL´ye her sene mi katiliyorduk? Her sene ceyrek final mi oynuyorduk?

Fenerbahce maclarinda cosmadiniz mi? Schalke macinda sokaklara firlamadiniz mi? 2. Madrid macinda gururlanmadiniz mi?

Bu anlara bari saygisi olur Galatasaray taraftarinin. Tartisma burda alevleniyor herseferinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt