Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat 8.5 milyon

Dany 3.5 milyon

Sercan 3.5 milyon

Yiğit 2.5 milyon

Sabri-Balta-Aydın-Aykut-Ufuk gibi adamlara verilen senelik maaş.

Düşünürken böyle yapıyor,bir de düşünmese ne yapardık acaba ?

yahu işte kendin belgelemişsin benim dediğimi.. Amrabat dışında hiç birine para verilmemiş. Mancininin istediği tek bir adam o yazdıklarının toplamına eşit olur emin ol..

başarıda oyuncularında payı var başkanında var aşçınında var güvenlik görevlisinin bile var ama siz terimi putlaştırıyorsunuz. tekrar gelirse bu camiaya ozaman yine kovulur gittiği her takımdan kovulduğu gibi isterse 4.cü terim döneminde kayınçosu dayısı damadı amcası başkan olur yine kovdurtur kendini o elaman.

Sizlerde Terim'e hakettiği saygıyı göstermiyorsunuz !! Sen beğenmezsin mesele yok,ben sonuna kadar hocaya sahip çıkarım,,eldeki kadroyu oyuncuları oynatabilmek t.d. başarısıdır en başta..Söylediğin doğru bütün camia bir olmadıkça hiçbişey olmaz orası apayrı bir konu.

Sizlerde Terim'e hakettiği saygıyı göstermiyorsunuz !! Sen beğenmezsin mesele yok,ben sonuna kadar hocaya sahip çıkarım,,eldeki kadroyu oyuncuları oynatabilmek t.d. başarısıdır en başta..Söylediğin doğru bütün camia bir olmadıkça hiçbişey olmaz orası apayrı bir konu.

la ozaman özhan canaydın zamanında da oynatsaymış takımı haa o kadro kötüydü felan gibi şeyler zırvalarsan bu kadroyu terime sunan adama da senin saygın olsun hadi by.

valla fatih terim olayında bende fatih terimi destekliyodum.ama artık fatih terimin başarısı GS a fayda saglamıyor.mecburen başkanı desteklıyorum.ara transferde iyi adamlar alıcaktır.birde baya borcumuz var başkan giderse eskı gunlerdeki gibi tv lerde yardım parası toplamaya kalkarlar.yani başkanı desteklemek şart.

Amrabat 8.5 milyon

Dany 3.5 milyon

Sercan 3.5 milyon

Yiğit 2.5 milyon

Sabri-Balta-Aydın-Aykut-Ufuk gibi adamlara verilen senelik maaş.

Düşünürken böyle yapıyor,bir de düşünmese ne yapardık acaba ?

Dany sercan ve yiğiti kim istiyordu bir düşün, hele ki amrabatı. Israrla isteyen, gelecek gören kimdi bir düşün bakalım .

la ozaman özhan canaydın zamanında da oynatsaymış takımı haa o kadro kötüydü felan gibi şeyler zırvalarsan bu kadroyu terime sunan adama da senin saygın olsun hadi by.

gsmize katki yapan herkese saygimiz sonsuz bizim merak etme..hakaretlerle kimseyi kucultmeyiz ,sevmesenizde bu adam basarilarda var saygiyi sonuna kadar hakeder..

Fener macında Elmander'i orta sahada oynatan Terimden bizi kurtardıgın icin tesekkurler baskan .

yahu işte kendin belgelemişsin benim dediğimi.. Amrabat dışında hiç birine para verilmemiş. Mancininin istediği tek bir adam o yazdıklarının toplamına eşit olur emin ol..

Mancininin istediği adam o terim in aldıklarından 10 15 kat fazla katkı vereceği için problem olmaz.

Böyle 5 berbat adam alacağıma, 1 tane süper adam alırım.

unal_aysal_fatih_terimin_gitmesine_yardimci_oldum_h20160.jpg

ALLAH razi olsun Baskan.

Ünal Aysal size göre haklı başkalarına göre değil,,herkes aynı şeyi düşünürse forumun ne anlamı var..Sence doğru yaptı bence yanlış varmı ötesi..Bence t.d. değişiminin zamanlaması fevkalade yanlıştı kişisel fikrim budur,,atalarımız ırmağı geçerken at değiştirilmez diye boşa dememişler,,başkan işallah doğru yapmıştır da kötü günler yaşamayız,,Fatih hocaya her an burada yerden yere vurmak kimsenin harcı değil adam bu camiaya 40 senesini vermiş abartmayın..

Bu konunun sana göresi bana göresi yok. Ünal Aysal Galatasaaralılıktan nasibini almamış, sırf parası var diye bu klübe başkan olmuş bir kişidir.Sırf ego uğruna bu klübü yönetmeyi düşünmüş bir insandır. 60 yaşında klübe üye olmayı ancak akıl edebilen bir kişidir.

O yüzden çok net bu konuda hatalıdır.

Bu kadar bariz hataları yapmasının nedeni çok net, çok basit sözde Galatasaraylılıktır.

Klübün içine şikeci azizi koysan ancak o alabiliridi bu kararları.

Bu konunun sana göresi bana göresi yok. Ünal Aysal Galatasaaralılıktan nasibini almamış, sırf parası var diye bu klübe başkan olmuş bir kişidir.Sırf ego uğruna bu klübü yönetmeyi düşünmüş bir insandır. 60 yaşında klübe üye olmayı ancak akıl edebilen bir kişidir.

Bu kadar bariz hataları yapmasının nedeni çok net, çok basit sözde Galatasaraylılıktır.

Terim de bana göre sözde Galatasaraylı, aynı zamanda şikecilerin avukatı ve kader arkadaşıdır. Başkanımıza sallamayı bırakın artık terimsporlular.

Niye ne yaptı da o koltukta oturduğu sürece ihanet ediyor ? Bunun sebebini yazar mısın ?

Birkere Galatasaraylı olmaması başlı başına yeterli bir sebep

Hani öyle çok para harcadı falan lafları palavra. Zaten harcamadığı için bu hallerdeyiz. Bu daha büyük başarıdır.resmen çöplüğe döndürdüler takımı.Bu kadar dengesiz, bu kadar plansız transfer anlayışı , bu kadar futbol aklının olmadığı oyuncu topluluğu hiç bir üst düzey takımda yoktur.Bunlardaki mantık bonservisi düşük olsun oyuncuya bas parayı.her transfer döneminde aynı. Buradaki taraftarın genelinde bir polyana havası, gerçekleri görememek.zaten gerçekleri görmek için sadece Galatasarayın menfeatlerini düşünmen lazım.İsim fanatikliği yaparsan senden bir halt olmaz.

Galatasarayın haklarını korumaktan acizi geçtim, zaten koruma gereği hissetmiyor. Yani canı hiç acımıyor. Bunun nedeni ilk cümlemde saklı.

Bülent tulun denen zatın o klüpte hala görev alması.

Söylemlerindeki tutarsızlıklar ve yalanlar.

Federasyon ve her maçta inanılmaz hatalar yapan hakemlere karşı hiçbir tepki verilmemesi.

Bizim başımıza gelen şikecilere gelse o federasyon şimdi devrilmişti.

Medyada Galatasaray şike yapmıştır diyen adamla mesajlaşması.

Kurumsallıktan bahsedip, her uzatılan mikrofana konuşması.artık ben Ünal Aysal konuştu dediklerinde hiç bakmaa gereği duymuyorum.O kadar basitleşti artık.

Siz böyle devam edin. Elbet Galatasaray arzu ettiği, hakettiği yönetime kavuşacaktır. O zaman bu klübün önünde kimse duramayacak. Yukarıda birisinin bahsettiği gibi dünyanın en elit takımlarından birisi olabiliriz. Ama bu başkan ve şakşakcı taraftar zihniyetiyle bunun gerçekleşmesi mümkün değildir.Bunun olamayacağını zaten hissediyorsun. Ama elbet yönetim, futbolcu , taraftar üçgenini tam anlamıyla hissedeceğimiz dönemler gelecektir. İşte o zaman bu klübün karşısında kimse duramayacak.

Yok artık daha neler.Adam 2.sermaye artırımını yapıp AB kuralını geçirecek neredeyse,ardından ilk 10 kulüp arasına gireceğiz gelir olarak,Teriminizi göndredi ya,Aziz Yıldırım oldu.Çüş artık,hakikaten çüş...

böyle akıllı cevresi geniş sözünde duran avrupalılarla ilişkisi iyi bir başkanımız olmuş ne şükür bize

Futboldan anlamasına gerek yok adam maçları izleyince de gayet anlamıştır Fatih hocayla olmayacağını.Cidden pusuda bekliyorsunuz adama sallamak için.Arzu ettiğimiz başkan şuan takımın başında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt