Niye ne yaptı da o koltukta oturduğu sürece ihanet ediyor ? Bunun sebebini yazar mısın ?
Birkere Galatasaraylı olmaması başlı başına yeterli bir sebep
Hani öyle çok para harcadı falan lafları palavra. Zaten harcamadığı için bu hallerdeyiz. Bu daha büyük başarıdır.resmen çöplüğe döndürdüler takımı.Bu kadar dengesiz, bu kadar plansız transfer anlayışı , bu kadar futbol aklının olmadığı oyuncu topluluğu hiç bir üst düzey takımda yoktur.Bunlardaki mantık bonservisi düşük olsun oyuncuya bas parayı.her transfer döneminde aynı. Buradaki taraftarın genelinde bir polyana havası, gerçekleri görememek.zaten gerçekleri görmek için sadece Galatasarayın menfeatlerini düşünmen lazım.İsim fanatikliği yaparsan senden bir halt olmaz.
Galatasarayın haklarını korumaktan acizi geçtim, zaten koruma gereği hissetmiyor. Yani canı hiç acımıyor. Bunun nedeni ilk cümlemde saklı.
Bülent tulun denen zatın o klüpte hala görev alması.
Söylemlerindeki tutarsızlıklar ve yalanlar.
Federasyon ve her maçta inanılmaz hatalar yapan hakemlere karşı hiçbir tepki verilmemesi.
Bizim başımıza gelen şikecilere gelse o federasyon şimdi devrilmişti.
Medyada Galatasaray şike yapmıştır diyen adamla mesajlaşması.
Kurumsallıktan bahsedip, her uzatılan mikrofana konuşması.artık ben Ünal Aysal konuştu dediklerinde hiç bakmaa gereği duymuyorum.O kadar basitleşti artık.
Siz böyle devam edin. Elbet Galatasaray arzu ettiği, hakettiği yönetime kavuşacaktır. O zaman bu klübün önünde kimse duramayacak. Yukarıda birisinin bahsettiği gibi dünyanın en elit takımlarından birisi olabiliriz. Ama bu başkan ve şakşakcı taraftar zihniyetiyle bunun gerçekleşmesi mümkün değildir.Bunun olamayacağını zaten hissediyorsun. Ama elbet yönetim, futbolcu , taraftar üçgenini tam anlamıyla hissedeceğimiz dönemler gelecektir. İşte o zaman bu klübün karşısında kimse duramayacak.