Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün kulüplerin taraftarlari Aysal gibi başkan isterken it'in bitaraflarina sokuyorsunuz ya, hemde FT için. Hani şu yol arkadaşi tüpçü olan FT. Kulübe külleyen zararsiniz şu anda

Bu kulübe onlarca büyük hoca gelir ama Ünal Aysal gibi başkan kolay kolay gelmez. F.Terim hamlesi başta olmak üzere bir çok kararına sonuna kadar katılıyorum. Umarım bu çizgisini bozmadan uzun yıllar başkanımız olarak kalır.

Bütün kulüplerin taraftarlari Aysal gibi başkan isterken it'in bitaraflarina sokuyorsunuz ya, hemde FT için. Hani şu yol arkadaşi tüpçü olan FT. Kulübe külleyen zararsiniz şu anda

Terim ilginç bir adam.yani adamın bildiğin Putperestleri var.Ben de çok severdim,sayardım imparator derdim ama hiçbir zaman Terim'i bırak kulübün üstünde Başkan'ın üstünde dahi görmedim.

Ama bunun fanatik putperestleri ne bileyim Allah Kerim Fatih Terim diyor,hocayı satanı biz de satarız diyor.Zaten bu hocayı satanı biz de satarız diyen adam açık bir şekilde Galatasaraylı değil Terimsporlu olduğunu belirtiyor.Git Terim takım kursun onu tutun o zaman.

Fatih Terim milli takımda.Tüpçü de başkanınız artık,haşa Terim'in kader arkadaşı olmuşken,Terim de ''Yeter Demirören tezahüratından rahatısızım ''derken ''Çıldırt bizi Demirören'' dersiniz artık...

Terim ilginç bir adam.yani adamın bildiğin Putperestleri var.Ben de çok severdim,sayardım imparator derdim ama hiçbir zaman Terim'i bırak kulübün üstünde Başkan'ın üstünde dahi görmedim.

Ama bunun fanatik putperestleri ne bileyim Allah Kerim Fatih Terim diyor,hocayı satanı biz de satarız diyor.Zaten bu hocayı satanı biz de satarız diyen adam açık bir şekilde Galatasaraylı değil Terimsporlu olduğunu belirtiyor.Git Terim takım kursun onu tutun o zaman.

Fatih Terim milli takımda.Tüpçü de başkanınız artık,haşa Terim'in kader arkadaşı olmuşken,Terim de ''Yeter Demirören tezahüratından rahatısızım ''derken ''Çıldırt bizi Demirören'' dersiniz artık...

Bu kafa yapisi 90'li senelerden gelme. Adam milli takimi Euro 96'ya götürdü diye ilah yaptik. 97-00 arasi Hagi'li Galatasaray 4 kere şampiyon oldu. Bütün bunlar hep Terimin hanesine yazildi. Hagi, Popescu, Tafi, Hakan, Faruk Süren hep arka planda kaldilar. Hepimiz bu konuda suçluyuz. şampiyon takimin hocasi Lucescu'yu gönderip Terim gibi bir adami getirerek yillarimizi kaybettik.

Su Terimsporlular oldurecek beni :(

Ben şu forumda terimci diye birşey göremiyorum.

Ben doğruları gören ve Sadece Galatasaray menfeatlerini düşünen gerçek Galatasaraylıları görüyorum.Onlarda ne acıki bir elin parmaklarını geçmiyor.

Şu TerimsporluLAR! dediğin adamlar bile 1,2 kişi.Hatta son sayfalarda bir kişi mücadele ediyor başkan fanatikleriyle. Onlar bile gönderilmesine değil gönderiliş şekline kızıyor ve zamansız gönderildiğine kızıyor. Yoksa gönderilebirde diyor.

Kişi fanatikliği yapmayın.gerçekleri görün. Heleki Ünak Aysal fanatikliği hiç yapmayın.

Şurası gerçek kimin en halt olduğunu gerçek Galatasaray taraftarı çok iyi biliyor.

Ben doğruları gören ve Sadece Galatasaray menfeatlerini düşünen gerçek Galatasaraylıları görüyorum.Onlarda ne acıki bir elin parmaklarını geçmiyor.

Şu TerimsporluLAR! dediğin adamlar bile 1,2 kişi.Hatta son sayfalarda bir kişi mücadele ediyor başkan fanatikleriyle. Onlar bile gönderilmesine değil gönderiliş şekline kızıyor ve zamansız gönderildiğine kızıyor. Yoksa gönderilebirde diyor.

Kişi fanatikliği yapmayın.gerçekleri görün. Heleki Ünak Aysal fanatikliği hiç yapmayın.

Şurası gerçek kimin en halt olduğunu gerçek Galatasaray taraftarı çok iyi biliyor.

terim efendi tüpçüyü arzuluyor kader ortağı oluyor galatasaray'ı ikinci plana atıyor milli takım yüzünden kafası karışıyor galatasaray kötü sonuçlar alıyor başkan durumu toparlamak için terimi arıyor kızımız telefonlara bakmıyor trip atıyor başkan güven için sözleşme teklif ediyor terim kabul etmiyor üstüne nazlanıyor artisleniyor takım dahada kötüye gidiyor terim efendi hala karar veremiyor başkan yine arıyor terim efendi türpçüyü düşünüyor başkan son toleransları tanıyor terim efendi bitürlü istifa etmiyor başkanda galatasaray'ı dahada belirsizliğe sürüklememek için radikal bir kararla terimi gönderiyor ve sen anlıyor?

İyilikler üyelerin, kötülükler forumun olsun. Yeterki şu bölünme dursun.

Terim 'in ayrılış şekli bir camiayı böldü, inanılır gibi değil.

Bu konuda Ortada kesinlikle hafife alınamayacak, olur böyle şeyler gibi cümlelerle geçiştirilemeyecek çok ciddi hatalar vardır.

Bizi yöneten kim varsa hepsinin suçu var bu konuda. Fatih Terim konuşmazsa oda en büyük suçlulardandır.

Ben diğer forumlarda bilmiyorum fakat özellikle bu forumda teşhisler inanılmaz. Çok büyük hayal kırıklılığı. İnanılmaz bir Fatih Terim Nefreti varmışda haberimiz yokmuş.(Bu forum için söylüyorum)

Terimin ayrılış şeklinin bu camiayı bölmekten ziyade karıştırdı. Buda çok doğal. Bu olmasaydı zaten anormal olurdu.

Yani bu duruma nasıl şaşırabiliyorsunuz inanılır gibi değil. İnanılmayacak olan taraf fiyasko kararlara imza atan en başta yönetim ve hala konuşmayan Fatih Terimdir.

Ben sadece şunu söylüyorum. Fatih Terim gibi bir isim şikecilerin bünyesinde olsaydı. ve Aynı durumla karşı karşıya kalınsaydı Fatih Terimde çok hatalı olsa şu forumda edilen laflarının hiçbirisini o şikecilerin forumlarda göremezdiniz.

Demiroren baskancigin nasilmis? Yeter demiroren deme bak imparatorun cok kiziyor :(

Ben sadece şunu söylüyorum. Fatih Terim gibi bir isim şikecilerin bünyesinde olsaydı. ve Aynı durumla karşı karşıya kalınsaydı Fatih Terimde çok hatalı olsa şu forumda edilen laflarının hiçbirisini o şikecilerin forumlarda göremezdiniz.

Git orada yaz o zaman madem bu kadar ornek alinacak bir taraftar toplulugu fenerbahceliler (!)

Git orada de padisahim cok yasa

Sen ne dersen o olur

Sike yapip bizi sampiyon yap

ama buyuk GS taraftarini sikecilerle ayni kefeye koyma bird.

Nasıl yönetmesini istersin ? Mesela Aziz gibi bakkal hesabıyla olabilir mi ? Hakikaten ciddi soruyorum nasıl bir yönetim tarzı istiyorsun ?

Bak şimdi iyi oku.

O günahım kadar sevmediğim şerefsiz azizin fenere kazandırdıklarını türk futbol tarijhinde hiçbir başkan bir klübe kazandıramaz.

Detaya girmek istemiyorum.( ama şike yaptı argümanıyla gelmeyin).En çok Galatasaray şampiyonluğu gören şikecilerin başkanı olduğu doğru fakat bu durumuda ortaya çıkaran burada aiçakca hakaretler ettiğiniz, bir kalemde sildiğiniz o adanalı, rapcı, kebapcı insanlar sayesindedir. O 4 sene üst üste şampiyon olan kadro, o birliktelik bu klübün futbolunda dönüm noktasıdır. yatıp kalkıp dua edelim o guruba.Sadece şunu söylüyorum bu kadar Ünal aysal fanatiği olan sizler herhalde fenerli olsanız azize tapardınız.

Sizce şike gibi bir olaya bulaştırmasına rağmen taraftarın genel anlamda azize neden çok fazla tepkisi yok ?

Bu adam sizin dediğiniz gibi bakkal hesabı klüp yönetse, hiçbir halt yapmasa birde şşike konusu çıkınca soruyorum hangi güç onu o koltukta tutar. Biraz gerçekleri görün.

Ünal Aysal egosunu Galatasaraydan üstte tutan adamdır. Galatasaray bağlılığı son derece zayıftır. Tvdeki söylemlerine falan bakmayın. Onlar bana göre samimiyetsiz söylemlerdir. Bu yüzdende senelerdir başımızdaki bu zihniyetteki başkan ve yöneticiler sayesinde aziz ve demirören gibi ciğeri beş para etmez adamlar ortada cirit atmaktadır.

Bu klüp bölünmez ve bu durum Galatasaraya zarar vermez. Bu klüp zarar görürse dışarıdan görür. Buda bağlılığı zayıf yöneticler yüzünden olur. Hani Galatasarayın düşmanına gerek yok içeirdekiler yeter derler ya bu palavra. O içerdeki düşmanlar değil de sözde, bağlılığı zayıf Galatasaraylılardır bu klübün en büyük sorunu.

Tartışmaktan kaçınmayın. Ama bence yanlış yoldasınız.

Git orada yaz o zaman madem bu kadar ornek alinacak bir taraftar toplulugu fenerbahceliler (!)

Git orada de padisahim cok yasa

Sen ne dersen o olur

Sike yapip bizi sampiyon yap

ama buyuk GS taraftarini sikecilerle ayni kefeye koyma bird.

Dostum banimle tartışacak durumda değilsin.

Söylemler çok boş.

Bak şimdi iyi oku.

O günahım kadar sevmediğim şerefsiz azizin fenere kazandırdıklarını türk futbol tarijhinde hiçbir başkan bir klübe kazandıramaz.

Detaya girmek istemiyorum.( ama şike yaptı argümanıyla gelmeyin).En çok Galatasaray şampiyonluğu gören şikecilerin başkanı olduğu doğru fakat bu durumuda ortaya çıkaran burada aiçakca hakaretler ettiğiniz, bir kalemde sildiğiniz o adanalı, rapcı, kebapcı insanlar sayesindedir. O 4 sene üst üste şampiyon olan kadro, o birliktelik bu klübün futbolunda dönüm noktasıdır. yatıp kalkıp dua edelim o guruba.Sadece şunu söylüyorum bu kadar Ünal aysal fanatiği olan sizler herhalde fenerli olsanız azize tapardınız.

Sizce şike gibi bir olaya bulaştırmasına rağmen taraftarın genel anlamda azize neden çok fazla tepkisi yok ?

Bu adam sizin dediğiniz gibi bakkal hesabı klüp yönetse, hiçbir halt yapmasa birde şşike konusu çıkınca soruyorum hangi güç onu o koltukta tutar. Biraz gerçekleri görün.

Ünal Aysal egosunu Galatasaraydan üstte tutan adamdır. Galatasaray bağlılığı son derece zayıftır. Tvdeki söylemlerine falan bakmayın. Onlar bana göre samimiyetsiz söylemlerdir. Bu yüzdende senelerdir başımızdaki bu zihniyetteki başkan ve yöneticiler sayesinde aziz ve demirören gibi ciğeri beş para etmez adamlar ortada cirit atmaktadır.

Bu klüp bölünmez ve bu durum Galatasaraya zarar vermez. Bu klüp zarar görürse dışarıdan görür. Buda bağlılığı zayıf yöneticler yüzünden olur. Hani Galatasarayın düşmanına gerek yok içeirdekiler yeter derler ya bu palavra. O içerdeki düşmanlar değil de sözde, bağlılığı zayıf Galatasaraylılardır bu klübün en büyük sorunu.

Tartışmaktan kaçınmayın. Ama bence yanlış yoldasınız.

Şu forumda aziz yıldırımıda övenleri gördük ya helal olsun. Anlatta bilelim bakalım aziz yıldırım yaptıklarını sen baya onu ve klubunu takip ediyor gibisn hey allahım

:005:

A.Yildirim'i oven GS taraftari (yersen)

Ne kazandirmis ay turk futboluna?

Abi bu kadar belli etmeyin renginizi be.

ILAVETEN

Aziz'in sikesini orten, onun bir numarali adami? Demiroren

Turk futbolunu kaos'a surukleyen, galatasarayimizin trabzonun haklarini calan? Demiroren

Sampiyonlugumuzu engellemek icin herseyi yapan gs dusmani? Demiroren

Onun Federasyonuna demedigine birakmayan sonra onun hocaligini yapan? FT.

terim efendi tüpçüyü arzuluyor kader ortağı oluyor galatasaray'ı ikinci plana atıyor milli takım yüzünden kafası karışıyor galatasaray kötü sonuçlar alıyor başkan durumu toparlamak için terimi arıyor kızımız telefonlara bakmıyor trip atıyor başkan güven için sözleşme teklif ediyor terim kabul etmiyor üstüne nazlanıyor artisleniyor takım dahada kötüye gidiyor terim efendi hala karar veremiyor başkan yine arıyor terim efendi türpçüyü düşünüyor başkan son toleransları tanıyor terim efendi bitürlü istifa etmiyor başkanda galatasaray'ı dahada belirsizliğe sürüklememek için radikal bir kararla terimi gönderiyor ve sen anlıyor?

işine geldiği gibi senaryoyu hazırlayıp yazmışsın. İşte sorun burada zaten.

Onu geçtim Hala bana Terimle geliyorsunuz.

Kardeşim hiçbirisi umrumda değil.

Şu saatten sonra Beni tek ilgilendiren Ünal Aysalın samimiyetsizliği, az olan bağlılığından dolayı bu klübün haklarının yenilmesini görmemesi ve göz yumması.

Bunlarin amaci belli, icimize girip bizi icten yemek, burada taraftarin aklini karistirmak.

Bu az biraz ise yariyordu FT tam gonderilirken, fakat baskan harika bir hamle ile Mancini yi getirdi, isler mukemmel gidiyor simdi gelip buraya acitasyon yapiyorlar.

Tek dertleri GS basarisiz olsun.

Unal Aysal'i cekemiyorlar. GS'a cag atlattigi, her bransta, finansal olarak muthis bir basari getirip kuslara 2-3 gomlek fark atip dunyaya GS'in ismini hatirlattigi icin.

Almanyada spor programinda 7-8 dakika GS konusuluyor. Bunu parayla yaptiramazsin ama bu kuslara laf anlatamazsin.

Siz o kucuk vizyonunuzla takip etmeye devam edin.

SL'yi buraya getirdiginde, nede olsa hepiniz buralardan gitmis olacaksiniz.

:005:

A.Yildirim'i oven GS taraftari (yersen)

Ne kazandirmis ay turk futboluna?

Abi bu kadar belli etmeyin renginizi be.

ILAVETEN

Aziz'in sikesini orten, onun bir numarali adami? Demiroren

Turk futbolunu kaos'a surukleyen, galatasarayimizin trabzonun haklarini calan? Demiroren

Sampiyonlugumuzu engellemek icin herseyi yapan gs dusmani? Demiroren

Onun Federasyonuna demedigine birakmayan sonra onun hocaligini yapan? FT.

Ben azizi övmedim. Gerçekleri söyledim.Bunları görmez hırs yapmassan yerinde sayarsın.

Ulan o şerefsiz azizi hapisten çıksın ilk ben ziyaret ederim diyen adam Ünal aysal değil mi.

Bu demirören denen adama resmi siteden destek sözüni kim verdi.

Bu aydınlar denen adamı kolundan tutup başkan olmasını isteyen adam Ünal aysal değilmi.Hani şu şikecileri korumak için gelen ve şimdide ona göre türkiyenişn en büyük sivil toplum örgütünün başına geçmek isteyen şerefsiz aydınlar.

Her maç hakemlere karşı kim koruyor hakkını.

işine geldiği gibi senaryoyu hazırlayıp yazmışsın. İşte sorun burada zaten.

Onu geçtim Hala bana Terimle geliyorsunuz.

Kardeşim hiçbirisi umrumda değil.

Şu saatten sonra Beni tek ilgilendiren Ünal Aysalın samimiyetsizliği, az olan bağlılığından dolayı bu klübün haklarının yenilmesini görmemesi ve göz yumması.

işime geldiği gibimi? ben sadece olan biteni yazdım tek bitane bile kurgu yok. sence samimiyet nedir aslolan galatasaray deyip sonra milli takım diye tutuşmak yada federasyona demediğini bırakmayıp 1 sene bile geçmeden 6 ay sonra aynı federasyonla yemek yiyip şartları konuşmakmı samimiyet? neyse senin dilinden konuşayım olsun bitsin bari aysal mason futboldan anlamıyor batıracak bizi gitsin bence tedirginim öhühühühüh.

Bunlarin amaci belli, icimize girip bizi icten yemek, burada taraftarin aklini karistirmak.

Bu az biraz ise yariyordu FT tam gonderilirken, fakat baskan harika bir hamle ile Mancini yi getirdi, isler mukemmel gidiyor simdi gelip buraya acitasyon yapiyorlar.

Tek dertleri GS basarisiz olsun.

Unal Aysal'i cekemiyorlar. GS'a cag atlattigi, her bransta, finansal olarak muthis bir basari getirip kuslara 2-3 gomlek fark atip dunyaya GS'in ismini hatirlattigi icin.

Almanyada spor programinda 7-8 dakika GS konusuluyor. Bunu parayla yaptiramazsin ama bu kuslara laf anlatamazsin.

Siz o kucuk vizyonunuzla takip etmeye devam edin.

SL'yi buraya getirdiginde, nede olsa hepiniz buralardan gitmis olacaksiniz.

Ben zaten bu forumda muhtemelen daha fazla vakit geçirmeyeceğim.

Burdan kötü mü ayrılırım iyi mi ayrılırım bilmiyorum.

Ama senin gibi biri yüzünden atılıp ayrılmak istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt