Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Bütün kulüplerin taraftarlari Aysal gibi başkan isterken it'in bitaraflarina sokuyorsunuz ya, hemde FT için. Hani şu yol arkadaşi tüpçü olan FT. Kulübe külleyen zararsiniz şu anda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bütün kulüplerin taraftarlari Aysal gibi başkan isterken it'in bitaraflarina sokuyorsunuz ya, hemde FT için. Hani şu yol arkadaşi tüpçü olan FT. Kulübe külleyen zararsiniz şu anda
Terim ilginç bir adam.yani adamın bildiğin Putperestleri var.Ben de çok severdim,sayardım imparator derdim ama hiçbir zaman Terim'i bırak kulübün üstünde Başkan'ın üstünde dahi görmedim.
Ama bunun fanatik putperestleri ne bileyim Allah Kerim Fatih Terim diyor,hocayı satanı biz de satarız diyor.Zaten bu hocayı satanı biz de satarız diyen adam açık bir şekilde Galatasaraylı değil Terimsporlu olduğunu belirtiyor.Git Terim takım kursun onu tutun o zaman.
Fatih Terim milli takımda.Tüpçü de başkanınız artık,haşa Terim'in kader arkadaşı olmuşken,Terim de ''Yeter Demirören tezahüratından rahatısızım ''derken ''Çıldırt bizi Demirören'' dersiniz artık...
Bu sene sampiyon olamazsak bas suclusu Terimdir zaten .
Su Terimsporlular oldurecek beni![]()
Ben şu forumda terimci diye birşey göremiyorum.
Ben doğruları gören ve Sadece Galatasaray menfeatlerini düşünen gerçek Galatasaraylıları görüyorum.Onlarda ne acıki bir elin parmaklarını geçmiyor.
Şu TerimsporluLAR! dediğin adamlar bile 1,2 kişi.Hatta son sayfalarda bir kişi mücadele ediyor başkan fanatikleriyle. Onlar bile gönderilmesine değil gönderiliş şekline kızıyor ve zamansız gönderildiğine kızıyor. Yoksa gönderilebirde diyor.
Kişi fanatikliği yapmayın.gerçekleri görün. Heleki Ünak Aysal fanatikliği hiç yapmayın.
Şurası gerçek kimin en halt olduğunu gerçek Galatasaray taraftarı çok iyi biliyor.
İyilikler üyelerin, kötülükler forumun olsun. Yeterki şu bölünme dursun.
Terim 'in ayrılış şekli bir camiayı böldü, inanılır gibi değil.
Ben şu forumda terimci diye birşey göremiyorum.
Ben doğruları gören ve Sadece Galatasaray menfeatlerini düşünen gerçek Galatasaraylıları görüyorum.Onlarda ne acıki bir elin parmaklarını geçmiyor.
Şu TerimsporluLAR! dediğin adamlar bile 1,2 kişi.Hatta son sayfalarda bir kişi mücadele ediyor başkan fanatikleriyle. Onlar bile gönderilmesine değil gönderiliş şekline kızıyor ve zamansız gönderildiğine kızıyor. Yoksa gönderilebirde diyor.
Kişi fanatikliği yapmayın.gerçekleri görün. Heleki Ünak Aysal fanatikliği hiç yapmayın.
Şurası gerçek kimin en halt olduğunu gerçek Galatasaray taraftarı çok iyi biliyor.
Ben sadece şunu söylüyorum. Fatih Terim gibi bir isim şikecilerin bünyesinde olsaydı. ve Aynı durumla karşı karşıya kalınsaydı Fatih Terimde çok hatalı olsa şu forumda edilen laflarının hiçbirisini o şikecilerin forumlarda göremezdiniz.
Nasıl yönetmesini istersin ? Mesela Aziz gibi bakkal hesabıyla olabilir mi ? Hakikaten ciddi soruyorum nasıl bir yönetim tarzı istiyorsun ?
Git orada yaz o zaman madem bu kadar ornek alinacak bir taraftar toplulugu fenerbahceliler (!)
Git orada de padisahim cok yasa
Sen ne dersen o olur
Sike yapip bizi sampiyon yap
ama buyuk GS taraftarini sikecilerle ayni kefeye koyma bird.
Dostum banimle tartışacak durumda değilsin.
Söylemler çok boş.
Bak şimdi iyi oku.
O günahım kadar sevmediğim şerefsiz azizin fenere kazandırdıklarını türk futbol tarijhinde hiçbir başkan bir klübe kazandıramaz.
Detaya girmek istemiyorum.( ama şike yaptı argümanıyla gelmeyin).En çok Galatasaray şampiyonluğu gören şikecilerin başkanı olduğu doğru fakat bu durumuda ortaya çıkaran burada aiçakca hakaretler ettiğiniz, bir kalemde sildiğiniz o adanalı, rapcı, kebapcı insanlar sayesindedir. O 4 sene üst üste şampiyon olan kadro, o birliktelik bu klübün futbolunda dönüm noktasıdır. yatıp kalkıp dua edelim o guruba.Sadece şunu söylüyorum bu kadar Ünal aysal fanatiği olan sizler herhalde fenerli olsanız azize tapardınız.
Sizce şike gibi bir olaya bulaştırmasına rağmen taraftarın genel anlamda azize neden çok fazla tepkisi yok ?
Bu adam sizin dediğiniz gibi bakkal hesabı klüp yönetse, hiçbir halt yapmasa birde şşike konusu çıkınca soruyorum hangi güç onu o koltukta tutar. Biraz gerçekleri görün.
Ünal Aysal egosunu Galatasaraydan üstte tutan adamdır. Galatasaray bağlılığı son derece zayıftır. Tvdeki söylemlerine falan bakmayın. Onlar bana göre samimiyetsiz söylemlerdir. Bu yüzdende senelerdir başımızdaki bu zihniyetteki başkan ve yöneticiler sayesinde aziz ve demirören gibi ciğeri beş para etmez adamlar ortada cirit atmaktadır.
Bu klüp bölünmez ve bu durum Galatasaraya zarar vermez. Bu klüp zarar görürse dışarıdan görür. Buda bağlılığı zayıf yöneticler yüzünden olur. Hani Galatasarayın düşmanına gerek yok içeirdekiler yeter derler ya bu palavra. O içerdeki düşmanlar değil de sözde, bağlılığı zayıf Galatasaraylılardır bu klübün en büyük sorunu.
Tartışmaktan kaçınmayın. Ama bence yanlış yoldasınız.
O günahım kadar sevmediğim şerefsiz azizin fenere kazandırdıklarını türk futbol tarijhinde hiçbir başkan bir klübe kazandıramaz.
terim efendi tüpçüyü arzuluyor kader ortağı oluyor galatasaray'ı ikinci plana atıyor milli takım yüzünden kafası karışıyor galatasaray kötü sonuçlar alıyor başkan durumu toparlamak için terimi arıyor kızımız telefonlara bakmıyor trip atıyor başkan güven için sözleşme teklif ediyor terim kabul etmiyor üstüne nazlanıyor artisleniyor takım dahada kötüye gidiyor terim efendi hala karar veremiyor başkan yine arıyor terim efendi türpçüyü düşünüyor başkan son toleransları tanıyor terim efendi bitürlü istifa etmiyor başkanda galatasaray'ı dahada belirsizliğe sürüklememek için radikal bir kararla terimi gönderiyor ve sen anlıyor?
:005:
A.Yildirim'i oven GS taraftari (yersen)
Ne kazandirmis ay turk futboluna?
Abi bu kadar belli etmeyin renginizi be.
ILAVETEN
Aziz'in sikesini orten, onun bir numarali adami? Demiroren
Turk futbolunu kaos'a surukleyen, galatasarayimizin trabzonun haklarini calan? Demiroren
Sampiyonlugumuzu engellemek icin herseyi yapan gs dusmani? Demiroren
Onun Federasyonuna demedigine birakmayan sonra onun hocaligini yapan? FT.
işine geldiği gibi senaryoyu hazırlayıp yazmışsın. İşte sorun burada zaten.
Onu geçtim Hala bana Terimle geliyorsunuz.
Kardeşim hiçbirisi umrumda değil.
Şu saatten sonra Beni tek ilgilendiren Ünal Aysalın samimiyetsizliği, az olan bağlılığından dolayı bu klübün haklarının yenilmesini görmemesi ve göz yumması.
Bunlarin amaci belli, icimize girip bizi icten yemek, burada taraftarin aklini karistirmak.
Bu az biraz ise yariyordu FT tam gonderilirken, fakat baskan harika bir hamle ile Mancini yi getirdi, isler mukemmel gidiyor simdi gelip buraya acitasyon yapiyorlar.
Tek dertleri GS basarisiz olsun.
Unal Aysal'i cekemiyorlar. GS'a cag atlattigi, her bransta, finansal olarak muthis bir basari getirip kuslara 2-3 gomlek fark atip dunyaya GS'in ismini hatirlattigi icin.
Almanyada spor programinda 7-8 dakika GS konusuluyor. Bunu parayla yaptiramazsin ama bu kuslara laf anlatamazsin.
Siz o kucuk vizyonunuzla takip etmeye devam edin.
SL'yi buraya getirdiginde, nede olsa hepiniz buralardan gitmis olacaksiniz.