Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben azizi övmedim. Gerçekleri söyledim.Bunları görmez hırs yapmassan yerinde sayarsın.

Aziz Yildirim turk futboluna ne kazandirmis say bakiyim dinliyorum. Ovmedim deme, ovuyorsun iste, turk futboluna cok sey katmis ne katmis merak ettim.

Bu cok basarili A.Y Yakinda gelsin bizi yonetsin diyen adamlarda cikacak bu forumda merakla bekliyorum.

@Kaan Cengis,

Öncelikle benim Terim 'e saygım büyük.Bunu, bu mesajımı önyargısız okumanızı sağlamak için özellikle belirtiyorum. Foruma çok az yazarım ama eskiyim, bu konuda binlerce üyenin görüşünü okudum ve diyorum ki; "yok arkadaş, öyle değil".

Eleştiriyi tarafsız yapmak lazım. Sizin nezdinizde nötr olanlar bile karşıt. Görüş empoze etmeye çalışırken, anlamaya çalışmayı bıraktınız. Ben ve benim gibilerin derdi Galatasaray idi, birçoğunuzun derdi ise "körü-körüne Terim" oldu, Aysal tepkilerin merkezine kondu, halen görevinin başındaki GS Kulüp Başkanına hakaretler bile edildi. Terim antipatisi oluştuysa, bunda bu kesimin yaptıklarının ve sürekli yarayı kaşımalarının rolü büyük. (Senin bir mesajındaki Aysal 'ın egosu yüksek vurgusu gibi.)

Önümüze bakalım, Galatasaray adı geçen ve geçebilecek her isimden büyüktür diyenler bile Terim 'e sahip çıkmamak ile eleştirildi. Asıl Terim 'in bize sahip çıkmadığını göremediniz.

Ağır olacak ama, sürekli sızlayan da, suçlayan da, yarayı kaşıyan da sizlersiniz. Bırakın arkadaş önümüze bakalım, Terimspor 'lu olmayın, Galatasaray 'lı olun.

@Kaan Cengis,

Öncelikle benim Terim 'e saygım büyük.Bunu, bu mesajımı önyargısız okumanızı sağlamak için özellikle belirtiyorum. Foruma çok az yazarım ama eskiyim, bu konuda binlerce üyenin görüşünü okudum ve diyorum ki; "yok arkadaş, öyle değil".

Eleştiriyi tarafsız yapmak lazım. Sizin nezdinizde nötr olanlar bile karşıt. Görüş empoze etmeye çalışırken, anlamaya çalışmayı bıraktınız. Ben ve benim gibilerin derdi Galatasaray idi, birçoğunuzun derdi ise "körü-körüne Terim" oldu, Aysal tepkilerin merkezine kondu, halen görevinin başındaki GS Kulüp Başkanına hakaretler bile edildi. Terim antipatisi oluştuysa, bunda bu kesimin yaptıklarının ve sürekli yarayı kaşımalarının rolü büyük. (Senin bir mesajındaki Aysal 'ın egosu yüksek vurgusu gibi.)

Önümüze bakalım, Galatasaray adı geçen ve geçebilecek her isimden büyüktür diyenler bile Terim 'e sahip çıkmamak ile eleştirildi. Aslı Terim 'in bize sahip çıkmadığını göremediniz.

Ağır olacak ama, sürekli sızlayan da, suçlayan da, yarayı kaşıyan da sizlersiniz. Bırakın arkadaş önümüze bakalım, Terimspor 'lu olmayın, Galatasaray 'lı olun.

Hakan bey öncelikle şunu bilmenizi isterim ki madem ortak amaç Galatasaray o zaman şu forumda bile ikilik çıkaran Terimsporlu lafını kullanmanız bence hoş olmamış..

Ben ve benim gibi düşünen insanları körü körüne Fatih Terimi savunuyor diye suçlarken körü körüne Aysalın savunulduğu görmezden geliniyor forumda..

Ben Aysal'ı Fatih Terim olayından önce de sevmiyordum şimdi de sevmiyorum..Bana göre hiç samimi değil ve yaptığı yanlışlar fazla ama bu demek değil ki her yaptığı yanlış..Biz bunu dile getirirken Hocayı sevmeyenlerin Hocanın başarılarını ve doğrularını başkalarına mal etmesi işin acı tarafı.

Her transfer döneminde yaptığı hatalardan dolayı forumda hakaret edilen Ünal Aysal şimdi büyük Başkan oldu bir anda..Bu başlı başına tezatlık ya bu konuya fazla girmeyeceğim..

Son olarak umarım Ünal Aysalın Fatih Terim kumarı tutar çünkü sonunda üzülen Ünal Aysal değil bu kulübün gerçek sahibi biz taraftarlar oluruz.. İyi geceler..

Hala bu dava bitmedi mi ? Terim tupcuyle yan yana oturdu terimi savunanlar bu bile yeterli degil mi sizin için?

Unal aysal yanlis yapmis olabilir ama terim resmen sirtimizdan vurdu.

Yine de terime saygizizlik yapmamak lazim her insan hata yapar diyerekten susmak lazim artik.

paraya kıyarda ab işi olmazsa bir anlamı olmaz ab işi kilit nokta olmazsaki ben yedirmeyeceklerini düşünüyorum bize malum hükümet ab bakanı spor bakanı tff ne varsa fenerli o yüzden 2 aylık bir süre var bu 2 ayda avrupada derin tarama yapıp kaliteli 3 4 yerli belirlemeleri lazım

Yok artık :yuppi:

Başkan Ünal Aysal'ın büyük rüyası ortaya çıktı: Zlatan İbrahimovic...

Drogba ve Sneijder gibi dünya yıldızlarını transfer eden, 18 yaşındaki Bruma için büyük paralar harcayan ve son olarak takımın başına Roberto Mancini'yi getiren Başkan Aysal'ın, 32 yaşındaki İbrahimovic'i çok beğendiği ve bir gün mutlaka transfer etmek istediği belirlendi.

Aysal'ın bu konudaki düşüncelerini geçen hafta Türk Telekom Arena'da oynanan Kopenhag maçının ardından locasında yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi.

Kongre üyeleri ile beraber Şampiyonlar Ligi maçlarının kısa özetlerini izleyen Aysal'ın, Paris Saint Germain'in Anderlecht'i deplasmanda 5-0 yendiği maçta 4 gol atan İbramovic'e olan hayranlığını dile getirerek, "Bu adam gerçekten de çok iyi. Attığı goller muhteşem, izlerken büyük keyif alıyorum. Şu an almamız zor, kabul ediyorum fakat Didier Drogba gibi İbrahimovic'i de belki ilerleyen dönemde kadromuza katabiliriz. Bunun için şartları zorlarız" dediği ifade edildi.

Başkan Ünal Aysal'ın, Zlatan İbrahimovic'i başkanlık süresi dolmadan transfer ederek büyük bir sansasyon yaratmak istediği vurgulandı.

Attığı gollerle İsveç'i 2014 Dünya Kupası elemelerinde play-off'a taşıyan, PSG'nin Fransa'da zirveye kurulmasında başrolü oynayan İbrahimovic, gittiği her takımda şampiyonluk yaşayarak da önemli bir kariyer edindi.

İsveç'te Malmö formasıyla profesyonelliğe ilk adımı atan İbra, daha sonra Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan ve PSG formaları giydi. Geçtiğimiz günlerde Arsenal Menajeri Arsene Wenger, İsveçli futbolcunun, Messi ve Ronaldo'dan daha iyi olduğunu dile getirmişti.

Vergiden kaçabilir

Milliyet'in haberine göre, Fransa'da 2014 bütçe taslağına göre hazırlanan tasarı, ülkede 1 milyon euro üzerinde yıllık geliri olan herkesten yüzde 75 oranında vergi alınmasını öngörüyor. Yüksek vergiler nedeniyle Zlatan İbrahimovic ve Radamel Falcao başta olmak üzere yıllık geliri 1 milyon euronun çok üzerinde olan futbolcuların ülkeyi terk edebileceği ifade ediliyor.

Fransa Profesyonel Futbol Kulüpleri Birliği vergileri protesto etmek için 29 Kasım-2 Aralık tarihlerinde Ligue 1 ve Ligue 2'de hiçbir maçın oynanmaması kararını almıştı.

Milliyet

[media]https://www.youtube.com/watch?v=_U-fXVwlDKE[/media]

Drogba'yı Sneijder'i Mancini'yi ikna eden Ünal Aysal Zlatan'ı da getirir ama PSG bırakmaz Zlatan'ı.Olursa o saçmalığın da ötesinde % 75 vergi uygulaması olur ki onu hayata geçirmemesi lazım.Yoksa Fransa ligi biter.

Bilmeyenler için söyleyelim artık Fransa'da 1 milyon Euro'nun üzerinde geliriniz varsa bunun %75'i vergi olarak vereceksiniz.Bu futbolcular için yapılan bir düzenleme değil herkes için geçerli.Hollande seçim vaadi olarak söyledi bunu,şimdi ise yürürlüğe koyma derdindeler.Tam dangalaklık.Çünkü artık ne kadar zengin varsa özellikle Belçika'ya ve başka ülkelere taşımaya başladılar mallarını.

Hâl böyleyken bu kanun yürürlüğe girer,Fransa futbolu dibe çöker.O zaman alabiliriz İbrahim'i.Hadi inşallah...

Drogba'yı Sneijder'i Mancini'yi ikna eden Ünal Aysal Zlatan'ı da getirir ama PSG bırakmaz Zlatan'ı.Olursa o saçmalığın da ötesinde % 75 vergi uygulaması olur ki onu hayata geçirmemesi lazım.Yoksa Fransa ligi biter.

Bilmeyenler için söyleyelim artık Fransa'da 1 milyon Euro'nun üzerinde geliriniz varsa bunun %75'i vergi olarak vereceksiniz.Bu futbolcular için yapılan bir düzenleme değil herkes için geçerli.Hollande seçim vaadi olarak söyledi bunu,şimdi ise yürürlüğe koyma derdindeler.Tam dangalaklık.Çünkü artık ne kadar zengin varsa özellikle Belçika'ya ve başka ülkelere taşımaya başladılar mallarını.

Hâl böyleyken bu kanun yürürlüğe girer,Fransa futbolu dibe çöker.O zaman alabiliriz İbrahim'i.Hadi inşallah...

Chedjou o yuzden geldi zaten. PSG, Monaco'yu etkilemeyecek digerleri kadar. Elbette etkilenirlerde, olan lyon, marseille, lille, bordo gibi rekabetci takimlara olacak. Ama bi sekilde gecirilmeyecegini dusunuyorum cunku %75 cok cok fazla

başkanım şu takımdaki terim'in çöplerini gönder artık. 3-5 kaliteli transfer yap pls.

Terim'in copleri = Takimin yarisindan fazlasi.

Baskanin isi zor.

bu çöpleri 2 senede anca temizleriz. hatta bazılarını alan bile olmayacağı için sözleşme bitiminde anca kurtuluruz. Terimin bıraktığı çok büyük bi enkaz var ortada. forma adaletsiz olduğu gibi illede şu oyuncuyu alın dediği için sözleşmelerde adaletsiz. Sen, senin takımını beğenmeyen aydınla yollarını ayırmış, çok daha ucuza oynayan ermanı almışsın. Terim gidip illede aydını isterim derse, aydında yok abisi ben 1 milyondan aşağısına oynamam diyosa, işte öyle adaletsiz sözleşmeler ortaya çıkar. Neyse allahtan kurtulduk

Aydin olayi tarihimizin yuz karalarindan biridir. Genel kurulumuz Terim'den hesap sormali.

Ibra şimdi değil Drogba gibi 34 yaşından sonra da gelse olur.İnanılmaz bir isim cidden ve Drogba sonrası oluşacak boşluğu sadece o doldurur.

Hadi başkan bir güzellik daha yap :D

Bak şimdi iyi oku.

O günahım kadar sevmediğim şerefsiz azizin fenere kazandırdıklarını türk futbol tarijhinde hiçbir başkan bir klübe kazandıramaz.

Detaya girmek istemiyorum.( ama şike yaptı argümanıyla gelmeyin).En çok Galatasaray şampiyonluğu gören şikecilerin başkanı olduğu doğru fakat bu durumuda ortaya çıkaran burada aiçakca hakaretler ettiğiniz, bir kalemde sildiğiniz o adanalı, rapcı, kebapcı insanlar sayesindedir. O 4 sene üst üste şampiyon olan kadro, o birliktelik bu klübün futbolunda dönüm noktasıdır. yatıp kalkıp dua edelim o guruba.Sadece şunu söylüyorum bu kadar Ünal aysal fanatiği olan sizler herhalde fenerli olsanız azize tapardınız.

Sizce şike gibi bir olaya bulaştırmasına rağmen taraftarın genel anlamda azize neden çok fazla tepkisi yok ?

Bu adam sizin dediğiniz gibi bakkal hesabı klüp yönetse, hiçbir halt yapmasa birde şşike konusu çıkınca soruyorum hangi güç onu o koltukta tutar. Biraz gerçekleri görün.

Ünal Aysal egosunu Galatasaraydan üstte tutan adamdır. Galatasaray bağlılığı son derece zayıftır. Tvdeki söylemlerine falan bakmayın. Onlar bana göre samimiyetsiz söylemlerdir. Bu yüzdende senelerdir başımızdaki bu zihniyetteki başkan ve yöneticiler sayesinde aziz ve demirören gibi ciğeri beş para etmez adamlar ortada cirit atmaktadır.

Bu klüp bölünmez ve bu durum Galatasaraya zarar vermez. Bu klüp zarar görürse dışarıdan görür. Buda bağlılığı zayıf yöneticler yüzünden olur. Hani Galatasarayın düşmanına gerek yok içeirdekiler yeter derler ya bu palavra. O içerdeki düşmanlar değil de sözde, bağlılığı zayıf Galatasaraylılardır bu klübün en büyük sorunu.

Tartışmaktan kaçınmayın. Ama bence yanlış yoldasınız.

gerçekten merak ettim... gerçi detaya girmek istemiyorum dedin ama bir sayabilir misin????...

Sayamaz.

Dun sordum hala saymadi.

Angry bird iste.

Topuklama yaylasini diyordur. Azize'nin yapip yapamayacagi en fazla tesis olur. Biz bütün Avrupa'yi gezdigimiz için tesislere gidecek vaktimiz olmaz. Bizimkiler Londra, Italya, Slovenya'da kamp yapiyor. Avrupa yüzü göremiyen şbahçe takimi için idealdir Topuk yaylasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt