Salih Sahin
10 Numara!
- 3 Aralık 2012
- 11.894
- 4
- 783
neyse senin dilinden konuşayım olsun bitsin bari aysal mason futboldan anlamıyor batıracak bizi gitsin bence tedirginim öhühühühüh.
Katiliyorum renktas.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyse senin dilinden konuşayım olsun bitsin bari aysal mason futboldan anlamıyor batıracak bizi gitsin bence tedirginim öhühühühüh.
Ben azizi övmedim. Gerçekleri söyledim.Bunları görmez hırs yapmassan yerinde sayarsın.
@Kaan Cengis,
Öncelikle benim Terim 'e saygım büyük.Bunu, bu mesajımı önyargısız okumanızı sağlamak için özellikle belirtiyorum. Foruma çok az yazarım ama eskiyim, bu konuda binlerce üyenin görüşünü okudum ve diyorum ki; "yok arkadaş, öyle değil".
Eleştiriyi tarafsız yapmak lazım. Sizin nezdinizde nötr olanlar bile karşıt. Görüş empoze etmeye çalışırken, anlamaya çalışmayı bıraktınız. Ben ve benim gibilerin derdi Galatasaray idi, birçoğunuzun derdi ise "körü-körüne Terim" oldu, Aysal tepkilerin merkezine kondu, halen görevinin başındaki GS Kulüp Başkanına hakaretler bile edildi. Terim antipatisi oluştuysa, bunda bu kesimin yaptıklarının ve sürekli yarayı kaşımalarının rolü büyük. (Senin bir mesajındaki Aysal 'ın egosu yüksek vurgusu gibi.)
Önümüze bakalım, Galatasaray adı geçen ve geçebilecek her isimden büyüktür diyenler bile Terim 'e sahip çıkmamak ile eleştirildi. Aslı Terim 'in bize sahip çıkmadığını göremediniz.
Ağır olacak ama, sürekli sızlayan da, suçlayan da, yarayı kaşıyan da sizlersiniz. Bırakın arkadaş önümüze bakalım, Terimspor 'lu olmayın, Galatasaray 'lı olun.
Drogba'yı Sneijder'i Mancini'yi ikna eden Ünal Aysal Zlatan'ı da getirir ama PSG bırakmaz Zlatan'ı.Olursa o saçmalığın da ötesinde % 75 vergi uygulaması olur ki onu hayata geçirmemesi lazım.Yoksa Fransa ligi biter.
Bilmeyenler için söyleyelim artık Fransa'da 1 milyon Euro'nun üzerinde geliriniz varsa bunun %75'i vergi olarak vereceksiniz.Bu futbolcular için yapılan bir düzenleme değil herkes için geçerli.Hollande seçim vaadi olarak söyledi bunu,şimdi ise yürürlüğe koyma derdindeler.Tam dangalaklık.Çünkü artık ne kadar zengin varsa özellikle Belçika'ya ve başka ülkelere taşımaya başladılar mallarını.
Hâl böyleyken bu kanun yürürlüğe girer,Fransa futbolu dibe çöker.O zaman alabiliriz İbrahim'i.Hadi inşallah...
Bak şimdi iyi oku.
O günahım kadar sevmediğim şerefsiz azizin fenere kazandırdıklarını türk futbol tarijhinde hiçbir başkan bir klübe kazandıramaz.
Detaya girmek istemiyorum.( ama şike yaptı argümanıyla gelmeyin).En çok Galatasaray şampiyonluğu gören şikecilerin başkanı olduğu doğru fakat bu durumuda ortaya çıkaran burada aiçakca hakaretler ettiğiniz, bir kalemde sildiğiniz o adanalı, rapcı, kebapcı insanlar sayesindedir. O 4 sene üst üste şampiyon olan kadro, o birliktelik bu klübün futbolunda dönüm noktasıdır. yatıp kalkıp dua edelim o guruba.Sadece şunu söylüyorum bu kadar Ünal aysal fanatiği olan sizler herhalde fenerli olsanız azize tapardınız.
Sizce şike gibi bir olaya bulaştırmasına rağmen taraftarın genel anlamda azize neden çok fazla tepkisi yok ?
Bu adam sizin dediğiniz gibi bakkal hesabı klüp yönetse, hiçbir halt yapmasa birde şşike konusu çıkınca soruyorum hangi güç onu o koltukta tutar. Biraz gerçekleri görün.
Ünal Aysal egosunu Galatasaraydan üstte tutan adamdır. Galatasaray bağlılığı son derece zayıftır. Tvdeki söylemlerine falan bakmayın. Onlar bana göre samimiyetsiz söylemlerdir. Bu yüzdende senelerdir başımızdaki bu zihniyetteki başkan ve yöneticiler sayesinde aziz ve demirören gibi ciğeri beş para etmez adamlar ortada cirit atmaktadır.
Bu klüp bölünmez ve bu durum Galatasaraya zarar vermez. Bu klüp zarar görürse dışarıdan görür. Buda bağlılığı zayıf yöneticler yüzünden olur. Hani Galatasarayın düşmanına gerek yok içeirdekiler yeter derler ya bu palavra. O içerdeki düşmanlar değil de sözde, bağlılığı zayıf Galatasaraylılardır bu klübün en büyük sorunu.
Tartışmaktan kaçınmayın. Ama bence yanlış yoldasınız.
gerçekten merak ettim... gerçi detaya girmek istemiyorum dedin ama bir sayabilir misin????...
Sayamaz.
Dun sordum hala saymadi.
Angry bird iste.
Ben zaten bu forumda muhtemelen daha fazla vakit geçirmeyeceğim.
Burdan kötü mü ayrılırım iyi mi ayrılırım bilmiyorum.
Ama senin gibi biri yüzünden atılıp ayrılmak istemiyorum.