Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topuklama yaylasini diyordur. Azize'nin yapip yapamayacagi en fazla tesis olur. Biz bütün Avrupa'yi gezdigimiz için tesislere gidecek vaktimiz olmaz. Bizimkiler Londra, Italya, Slovenya'da kamp yapiyor. Avrupa yüzü göremiyen şbahçe takimi için idealdir Topuk yaylasi.

Aziz gitti Migros'un Turkcell'in Telekom'un sponsorluklarıyla stadı yavaş yaptı,bence tek başarısı bu.Zira adam bunun önemini o zamandan görmüş,bu konuda tebrik ederim.Bu sayede gelirleri çok çok fazla arttı.

Misal biz tarihimizin en başarılı dönemini yaşarken gerek alttan gelen borçlar,gerek ekonomik kriz sebebiyle dolar kurunun fırlaması (borcumuzun çoğu dolardı) gerekse yine ülkedeki 2001 krizinin etkisiyle bunun pazarlamasını yapamadık.Bunun üstüne bir de Terim ikinci dönem takımı yerle bir edince mali açıdan tamamen bittik.2006 şampiyonluğunu hatırlayın , Orhan Ak,Cihan Haspolatlı,Saidu daha neler neler.Paramız olmadığı için adam akıllı oyuncu alamıyorduk,Ribery gibi bir oyuncuya 300.000 dolarlık ödemesini yapamadığımız için elimizden kaçırıyorduk.Stad meselesini 10 yılda halledemedik.Şimdi Fikret Orman gibi bir adam bile bir şekilde stad işini halletti.Bizim gibi bir camia nasıl bu işi bu kadar süründürdü hala anlamam.

Beşiktaş'a bakıyoruz 2003'te gelen şikeli şampiyonluk ,sonra da 2009 da Fener-Gs ortada olmayınca kendi çapında bir rakip olan Sivas'la mücadele içinde olan Bjk.Bir de Tüpçü var tabii.

Ona rağmen,bu inanılmaz gelir farkına rağmen Fener ligi domine edemedi.Sadece 2004-2005-2007 dönemi var ki bence çok yetersiz.Çünkü bu kadar gelir farkına rağmen hem ligde uzun yıllar dominasyon kurmalıydı,hem de avrupada başarı gelmeliydi tabii fener ne demek avrupa ne demek.

Şimdi Galatasaray camiası nihayet kendine yakışan başkanını buldu.Stad sayesinde gelirlerimiz çok arttı,yabancı sınırı kalktığı an bizi hiçbir şekilde tutamayacaklar.Tıpkı zamanında fenerin yapması gerektiği gibi.Fenerin zamanında yapamadığını ne olursa olsun biz yapacağız...

Aziz gitti Migros'un Turkcell'in Telekom'un sponsorluklarıyla stadı yavaş yaptı,bence tek başarısı bu.Zira adam bunun önemini o zamandan görmüş,bu konuda tebrik ederim.Bu sayede gelirleri çok çok fazla arttı.

Misal biz tarihimizin en başarılı dönemini yaşarken gerek alttan gelen borçlar,gerek ekonomik kriz sebebiyle dolar kurunun fırlaması (borcumuzun çoğu dolardı) gerekse yine ülkedeki 2001 krizinin etkisiyle bunun pazarlamasını yapamadık.Bunun üstüne bir de Terim ikinci dönem takımı yerle bir edince mali açıdan tamamen bittik.2006 şampiyonluğunu hatırlayın , Orhan Ak,Cihan Haspolatlı,Saidu daha neler neler.Paramız olmadığı için adam akıllı oyuncu alamıyorduk,Ribery gibi bir oyuncuya 300.000 dolarlık ödemesini yapamadığımız için elimizden kaçırıyorduk.Stad meselesini 10 yılda halledemedik.Şimdi Fikret Orman gibi bir adam bile bir şekilde stad işini halletti.Bizim gibi bir camia nasıl bu işi bu kadar süründürdü hala anlamam.

Beşiktaş'a bakıyoruz 2003'te gelen şikeli şampiyonluk ,sonra da 2009 da Fener-Gs ortada olmayınca kendi çapında bir rakip olan Sivas'la mücadele içinde olan Bjk.Bir de Tüpçü var tabii.

Ona rağmen,bu inanılmaz gelir farkına rağmen Fener ligi domine edemedi.Sadece 2004-2005-2007 dönemi var ki bence çok yetersiz.Çünkü bu kadar gelir farkına rağmen hem ligde uzun yıllar dominasyon kurmalıydı,hem de avrupada başarı gelmeliydi tabii fener ne demek avrupa ne demek.

Şimdi Galatasaray camiası nihayet kendine yakışan başkanını buldu.Stad sayesinde gelirlerimiz çok arttı,yabancı sınırı kalktığı an bizi hiçbir şekilde tutamayacaklar.Tıpkı zamanında fenerin yapması gerektiği gibi.Fenerin zamanında yapamadığını ne olursa olsun biz yapacağız...

Stadyum konusunda çok geç kaldik. Nasil olurda Avrupa kupalari kaldirmiş bir takim bu işi süründür? F. Orman çapsiz Bjk'ye Vodafone'la $130 milyon anlaşma yapsin, biz senelerce sürünelim. Tapusunu bile vermediler henüz. Belkide AB kuralini engelleyecekler. Yani bizim önümüze hertürlü engel koyarlar.

AB kurali gelmese bile yapilacak çok şey var iyi takim kurmak için. yeterki yönetim B planini iyi hazirlasin. Görünen o'ki gençlere deger veren bir hoca geldi. Bizim altyapimizdan 4-5 tane alper çikar. Türk taraftari transfer seviyor işte. Aslinda kafayi altyapiya çevirsek ne cevherler çikar.

Daha hazir futbolcu isteniyorsa gurbetçilerde düşünülür. Mancini gibi bir hoca gurtbetçilerden daha iyi verim alir.

Birde U18'lerde oynayan yabanci yetenekleri altyapiya kazandirip Türk vatandaşligi aldirilabilir. Tabi bu yöntemin meyveleri 1-2 sene sonra görmeye başlariz. Portekiz takimlari, Hollanda takimlari bunu yapiyor. Yetenekleri alip kendi yetiştiriyor. Hatta Barça, Bayern bile yapiyor.

Bu sene şampiyon olursak, herşeye ragmen olacagimiza inancim tam, karşimizdakiler direnci kirilir. Eger UEFA'da tokadini zamaninda indirirse balli kaymak olur.

Stadyum konusunda çok geç kaldik. Nasil olurda Avrupa kupalari kaldirmiş bir takim bu işi süründür? F. Orman çapsiz Bjk'ye Vodafone'la $130 milyon anlaşma yapsin, biz senelerce sürünelim. Tapusunu bile vermediler henüz. Belkide AB kuralini engelleyecekler. Yani bizim önümüze hertürlü engel koyarlar.

AB kurali gelmese bile yapilacak çok şey var iyi takim kurmak için. yeterki yönetim B planini iyi hazirlasin. Görünen o'ki gençlere deger veren bir hoca geldi. Bizim altyapimizdan 4-5 tane alper çikar. Türk taraftari transfer seviyor işte. Aslinda kafayi altyapiya çevirsek ne cevherler çikar.

Daha hazir futbolcu isteniyorsa gurbetçilerde düşünülür. Mancini gibi bir hoca gurtbetçilerden daha iyi verim alir.

Birde U18'lerde oynayan yabanci yetenekleri altyapiya kazandirip Türk vatandaşligi aldirilabilir. Tabi bu yöntemin meyveleri 1-2 sene sonra görmeye başlariz. Portekiz takimlari, Hollanda takimlari bunu yapiyor. Yetenekleri alip kendi yetiştiriyor. Hatta Barça, Bayern bile yapiyor.

Bu sene şampiyon olursak, herşeye ragmen olacagimiza inancim tam, karşimizdakiler direnci kirilir. Eger UEFA'da tokadini zamaninda indirirse balli kaymak olur.

GS taraftarı için ben aynı şeyleri düşünmüyorum, GS taraftarı her zaman realist olmuştur, ne gerekiyorsa onu savunmuştur, istemiştir..

Şuan GS taraftarının istediği yıldız yabancı değildir mesela, yeterince yıldız oyuncuyu gördük son 2 senede, kesinlikle kaliteli yerli istemektedir..

Kaliteli yerli oyuncu olmadan olmayacağını çoktan anlamıştır, şikecilerle aramızdaki puan farkı da burdan kaynaklanmaktadır..

Bizim en başarılı olduğumuz dönemlerde çok kaliteli yerlilerimiz vardı, yabancı yıldız çok azdı, Hagi, Popescu, Tafarel..

Ama yerliler Hakan, Okan, Emre, Suat, Ümit, Ergün, Hakan(k), Arif say say bitmez..

stad olayını kafaya takmayın stad gelirleri inanılmaz yüksek. kendimiz yapsaydık bundan iyisini yapamazdık. 205 locası var. kendin yaptığın zaman bu kadar loca koyamıyosun. Bjkya bakınsanıza 100 küsür var. fbdede öyle. hee 65bin kişilik stad yapardık ama locası daha az olurdu. O zamanda arena kadar gelir getirmezdi. Avrupada stad geliri konusunda ilk 10daydık yanılmıyosam 6ydı ama emin değilim tabi. yalnız ilk 10da olduğumuzu biliyorum. düzlüğe çıkarsak bu gelirlerle yeni stad yaparız 300 loca koyarız. asy gibi bi staddan çıkıp biranda 80 bin kişilik stad dikemezsin, zamanla daha iyi yerlere geliyosun. real bile santiago'dan taşınacak yani. nitekim barçada öyle. Onlar bile biranda 4-5 gömlek kaliteli stada geçemiyor. Aşama aşama, asy'den arenaya, arena'dan başka bi yere

images

BUYUKSUN BABA :016::016::016::016:

:nargile::nargile:

Bak şimdi iyi oku.

O günahım kadar sevmediğim şerefsiz azizin fenere kazandırdıklarını türk futbol tarijhinde hiçbir başkan bir klübe kazandıramaz.

Detaya girmek istemiyorum.( ama şike yaptı argümanıyla gelmeyin).En çok Galatasaray şampiyonluğu gören şikecilerin başkanı olduğu doğru fakat bu durumuda ortaya çıkaran burada aiçakca hakaretler ettiğiniz, bir kalemde sildiğiniz o adanalı, rapcı, kebapcı insanlar sayesindedir. O 4 sene üst üste şampiyon olan kadro, o birliktelik bu klübün futbolunda dönüm noktasıdır. yatıp kalkıp dua edelim o guruba.Sadece şunu söylüyorum bu kadar Ünal aysal fanatiği olan sizler herhalde fenerli olsanız azize tapardınız.

Sizce şike gibi bir olaya bulaştırmasına rağmen taraftarın genel anlamda azize neden çok fazla tepkisi yok ?

Bu adam sizin dediğiniz gibi bakkal hesabı klüp yönetse, hiçbir halt yapmasa birde şşike konusu çıkınca soruyorum hangi güç onu o koltukta tutar. Biraz gerçekleri görün.

Ünal Aysal egosunu Galatasaraydan üstte tutan adamdır. Galatasaray bağlılığı son derece zayıftır. Tvdeki söylemlerine falan bakmayın. Onlar bana göre samimiyetsiz söylemlerdir. Bu yüzdende senelerdir başımızdaki bu zihniyetteki başkan ve yöneticiler sayesinde aziz ve demirören gibi ciğeri beş para etmez adamlar ortada cirit atmaktadır.

Bu klüp bölünmez ve bu durum Galatasaraya zarar vermez. Bu klüp zarar görürse dışarıdan görür. Buda bağlılığı zayıf yöneticler yüzünden olur. Hani Galatasarayın düşmanına gerek yok içeirdekiler yeter derler ya bu palavra. O içerdeki düşmanlar değil de sözde, bağlılığı zayıf Galatasaraylılardır bu klübün en büyük sorunu.

Tartışmaktan kaçınmayın. Ama bence yanlış yoldasınız.

Doğru söylemişsin. O kadar büyük bir LEKE kolay sürülebilir mi bir kulübe... Terim i savunacağım diye verilen örneklere bak... SAÇMALAMANIN da bir sınırı vardır yav.....

Hakan bey öncelikle şunu bilmenizi isterim ki madem ortak amaç Galatasaray o zaman şu forumda bile ikilik çıkaran Terimsporlu lafını kullanmanız bence hoş olmamış..

Ben ve benim gibi düşünen insanları körü körüne Fatih Terimi savunuyor diye suçlarken körü körüne Aysalın savunulduğu görmezden geliniyor forumda..

Ben Aysal'ı Fatih Terim olayından önce de sevmiyordum şimdi de sevmiyorum..Bana göre hiç samimi değil ve yaptığı yanlışlar fazla ama bu demek değil ki her yaptığı yanlış..Biz bunu dile getirirken Hocayı sevmeyenlerin Hocanın başarılarını ve doğrularını başkalarına mal etmesi işin acı tarafı.

Her transfer döneminde yaptığı hatalardan dolayı forumda hakaret edilen Ünal Aysal şimdi büyük Başkan oldu bir anda..Bu başlı başına tezatlık ya bu konuya fazla girmeyeceğim..

Son olarak umarım Ünal Aysalın Fatih Terim kumarı tutar çünkü sonunda üzülen Ünal Aysal değil bu kulübün gerçek sahibi biz taraftarlar oluruz.. İyi geceler..

Terim i de Terimsporluları da, Aysal ı da Aysalcılar ı da sevmiyorum ve bu klüpte istemiyorum. Ben GALATASARAY ı ve GALATASARAYLILAR ı seviyor ve destekliyorum. Şimdi LÜTFEN SUSUN artık ve izleyin GALATASARAY ı ve gerçekten GALATASARAYLI iseniz destekleyin....

NOT: Sizden alıntıladım ama lafım sadece size değildi... Yanlış anlaşılmasın.....

Bak şimdi iyi oku.

O günahım kadar sevmediğim şerefsiz azizin fenere kazandırdıklarını türk futbol tarijhinde hiçbir başkan bir klübe kazandıramaz.

Detaya girmek istemiyorum.( ama şike yaptı argümanıyla gelmeyin).En çok Galatasaray şampiyonluğu gören şikecilerin başkanı olduğu doğru fakat bu durumuda ortaya çıkaran burada aiçakca hakaretler ettiğiniz, bir kalemde sildiğiniz o adanalı, rapcı, kebapcı insanlar sayesindedir. O 4 sene üst üste şampiyon olan kadro, o birliktelik bu klübün futbolunda dönüm noktasıdır. yatıp kalkıp dua edelim o guruba.Sadece şunu söylüyorum bu kadar Ünal aysal fanatiği olan sizler herhalde fenerli olsanız azize tapardınız.

Sizce şike gibi bir olaya bulaştırmasına rağmen taraftarın genel anlamda azize neden çok fazla tepkisi yok ?

Bu adam sizin dediğiniz gibi bakkal hesabı klüp yönetse, hiçbir halt yapmasa birde şşike konusu çıkınca soruyorum hangi güç onu o koltukta tutar. Biraz gerçekleri görün.

Ünal Aysal egosunu Galatasaraydan üstte tutan adamdır. Galatasaray bağlılığı son derece zayıftır. Tvdeki söylemlerine falan bakmayın. Onlar bana göre samimiyetsiz söylemlerdir. Bu yüzdende senelerdir başımızdaki bu zihniyetteki başkan ve yöneticiler sayesinde aziz ve demirören gibi ciğeri beş para etmez adamlar ortada cirit atmaktadır.

Bu klüp bölünmez ve bu durum Galatasaraya zarar vermez. Bu klüp zarar görürse dışarıdan görür. Buda bağlılığı zayıf yöneticler yüzünden olur. Hani Galatasarayın düşmanına gerek yok içeirdekiler yeter derler ya bu palavra. O içerdeki düşmanlar değil de sözde, bağlılığı zayıf Galatasaraylılardır bu klübün en büyük sorunu.

Tartışmaktan kaçınmayın. Ama bence yanlış yoldasınız.

Lütfen bu sayfayi kirletmeyelim.Terimi desteklemek icin kendinize bir web sayfasi kurun.Senin azizi desteklemenlen hangi yolun adami oldugun zaten acikca ortada.

www.Terimi-taparcasina-seviyoruz.com:)

www.terim-olmazsa-batariz.com

www.Terimi-Galatasaraydan-üstün-görüyoruz.com

www.Terim-olmazsa-yasayamam.com

www.Terim-adaletin-oldugu-yerde-var.com

Www.Aziz-sikeci-bir-pislik-degil.com

Ya birakin da yeni bir adam ciksin camiada. Taraftarin yarisi hata yapsin da tepesine binelim diye bekliyor. Hakli ciksaniz falan ne olacak? Mancini tercihi de dogru sene sonuna kadar tarafsiz durun iste

Lütfen bu sayfayi kirletmeyelim.Terimi desteklemek icin kendinize bir web sayfasi kurun.Senin azizi desteklemenlen hangi yolun adami oldugun zaten acikca ortada.

www.Terimi-taparcasina-seviyoruz.com:)

www.terim-olmazsa-batariz.com

www.Terimi-Galatasaraydan-üstün-görüyoruz.com

www.Terim-olmazsa-yasayamam.com

www.Terim-adaletin-oldugu-yerde-var.com

Www.Aziz-sikeci-bir-pislik-degil.com

www.yetmez-yildirim-demiroren-yetmez.com da var renktas :D

Sana cevap yazmama gerek yok twitterda ciga Ibrahim yeterince 2 paralik etti seni :))

Kac yasindasin?

Sen dogduktan sonra Galatasaray basketbol takimi kac kere sampiyon oldu?

Bu bile anlatir Unal Aysal farkini.

Adam geldiginden sonra tek getirdigi sey bu kulube BASARI BASARI BASARI.

Amatorlerde bile gecen sene FB'yi ezdik.

Tek yapamadigi sey su bayan basketi degistiremedi.

Onada sira gelecek.

Fakat tabi bu durumu sen cekemiyorsun. Eee kus olunca buda normal oluyor.

Suan almanyada ingilterede fransada amerikada italyada galatasaray konusuluyorsa bunun tek nedeni Aysal baskanin vizyonu ve onun transferleridir.

Senin o super transfer bilgici terimin brezilyanin 3. sinif kalecilerinden birini isterken onu dinlemeyip Musleramizi alanda Aysal baskandir.

Sneijder ve Drogba ya gerek yok diyip ( Cunku onlari yonetemiyecegini oda biliyor ) yine Terim'i dinlemeyip aldiranda vizyonu genis, galatasaray'a cag atlatan bu transferleri yapanda Aysaldir.

Bruma bu takima keyfine gelmedi. Sneijder Drogba Muslera gibi isimler olmasaydi, Terim'in prensleri Aydini izliyor olurdun ve keyfin yerine gelirdi.

Gecen sene Terim mi sampiyon yapti bizi Drogba mi? Benim icin gecen sene ki sampiyonlugun bas mimarlari Melo Drogba ve Selcuk'tur. Atildigi mac sayisini say say bitmez. Drogba Sneijder gibi isimler yerine Carlinhos olsaydi gorurdum ben o 19. sampiyonlugu Terim'in turbunden almasini.

Galatasaray ne kadar basarisiz olursa siz o kadar mutlusunuz nede olsa. Kus family'sinin derdi bu.

Beni moderatore sikayet eden ve ban yememi saglayan hosgorulu ve elestriye acik Aysalcilardan Umutsu Sahin ve turevlerine sene sonu cevap yazacagim.Boyle agliyacaginizi bilsem hic gelmezdim bu foruma.Terime hergun hakaret eden kisileri biz sikayet etmeyiz merak etmesinler.Gammazlamak Avrupai dusunen ergenlere goredir.Iyi ki 80lerde dogmusum da 90li yillardaki o sade,cikarsiz,sosyal medyanin bulunmadigi tribunleri gormusum...

Beni moderatore sikayet eden ve ban yememi saglayan hosgorulu ve elestriye acik Aysalcilardan Umutsu Sahin ve turevlerine sene sonu cevap yazacagim.Boyle agliyacaginizi bilsem hic gelmezdim bu foruma.Terime hergun hakaret eden kisileri biz sikayet etmeyiz merak etmesinler.Gammazlamak Avrupai dusunen ergenlere goredir.Iyi ki 80lerde dogmusum da 90li yillardaki o sade,cikarsiz,sosyal medyanin bulunmadigi tribunleri gormusum...

Aha bizim kuş geri dönmüş

Olum senin gibi kekolara haddini iyi bildirdi kufuru eden ilk sendin orda hadi canim 2le simdi beni sikayet et bi daha moderatore.

Twitter'da veya sosyal medyada insanlara kufur etmem, o mesajimdada etmedim. Simdi tekrar baktim kufur etmismiyim diye etmemisim.

Hakaret edersen tabi ki sikayet ederim, bosuna koymuyorlar o tusu oraya.

Seviyesiz sohbetleri engellemek icin sikayet ediyoruz.

Daha fazla cevap yazmiyacagim, zaman kaybi cunku.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt