Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler burda hala ciddi ciddi Terimin TD oldugunu söyleyen varmi? Evet, Terimi 6 yedigi için gönderdik, futbol cahili oldugu için kovduk. Iyide yaptik.

Terim azicik utanmasi olsa Galatasaray başkanina degil, TFF başkanina konuşurdu. Önemli maçlarin arifesinde Galatasarayi kariştirmaya utanmiyormusun? Nasil hala bu adami sevebiliyorlar anlamiyorum

Ya sen kimsin arkadaş, kulüp başkaninin bir çalişanin işine son verme hakki vardir. Seni gönderdi diye kulübün üstünde hak iddia edemezsin. Anlaşmasinda yazan iki tarafinda istedigi zaman sözleşmeyi bitirme hakki oldugu. Galatasaray başkanina iki saat bel alti vuran, ama içi dolu bir tane bile cümle kuramayan bomboş ve ucuz bir adam oldugunu kanitladi. "kulagima gelen, duydugum" gibi boş iddialarla insan çikip basin toplantisi yapmaya utanir. Kimse seni tinlamadi bile. Bu federasyon buna mayistan sonra iş verise bende bişey bilmiyorum.

kurtulduk sonunda bundan

12256617-oude-italiaanse-tractoren-blootgesteld-aan-quot-festa-de-borg-quot--vintage-kleine-tractor-azzolini-.jpg

7 değil 8 sezonda 6.. Bizi çöküşe sürüklediği sezonu niye unuttun o sezon nereye gitti dağa mı kaçtı ?

Yoo ben her şeyi hatırlıyorum bizzat yaşadım. Ancak siz 3 maçla hocayı yerin dibine sokuyorsanız ben kalan 6 sezondan ve alınan tüm başarılardan örnek verme hakkına sahibim. Neyse daha cevap vermeyeceğim başkanınızın başlığını kirletmeyelim.

bu hakemlerle ne yapacaz başkan....bize kodu mu yapıştıran oyuncu al devre arası.

hakem,bal dinlemeden hepsini yenek,şampiyon olak.

Başkan elinden geleni yapiyor. Ideale yakin güçlü bir kadro kurdu. Önümüzü kesmek için Terimi devreye soktular. Terim öncelikle yerli oyuncu almamizi engelledi. Tam lig başlamişken milli takima geçti. Bence Terimde tezgahin içinde. Bizi durdurmak isteyenlerle işbirligi içinde. Takimi bilerek hiç çaliştirmadi. Bunlari siyasetin emriyle yapti. Kendince Aysala olan kininden nefisine yenik düştü. Benim kanaatim bu.

Adamsan, MAA'nın yaptığı o açıklamayı yedirirsin. Benim için Ünal Aysal'ın turnusol kağıdı budur. Eğer o "play-off'u Fener için getirdim" lafını söylediğine pişman etmezsen sen de gözümde sıfırsın.

Bu kadar üst düzey bürokrat olup zeki olmasına da rağmen zekasını etrafında ki 2-3 arabesk tipin akıl vermeleriyle hareket edip bizi başta kendi gücünden ve itibarından mahrum ettiğin için başkan affetmeyeceğim seni hiç bir zaman.

Adamsan, MAA'nın yaptığı o açıklamayı yedirirsin. Benim için Ünal Aysal'ın turnusol kağıdı budur. Eğer o "play-off'u Fener için getirdim" lafını söylediğine pişman etmezsen sen de gözümde sıfırsın.

başkan dediği gibi önce tüpçüyü yollasın aydınları daha sonra düşünürüz

başkan playoff fener için getirilmiş..maa'sını,demirörenini şikayet mi ediyon ne yapıyosan yap.yeter.

Kimi pişman edecek? Recep tayyibin adaminimi? Sizin Türkiye'nin gerçeklerini benden iyi biliyor olmaniz lazim. Süreçin nasil geliştigi çok net. Siyaset ve sermaye çevrelerinin kanatlari altinda bunlar.

Kimi pişman edecek? Recep tayyibin adaminimi? Sizin Türkiye'nin gerçeklerini benden iyi biliyor olmaniz lazim. Süreçin nasil geliştigi çok net. Siyaset ve sermaye çevrelerinin kanatlari altinda bunlar.

Biz Ünal Aysal'ı bu yüzden destekliyoruz zaten. Tayyip Erdoğan'a boyun eğmeyecek birisi olduğunu düşünüyoruz.

Biz Ünal Aysal'ı bu yüzden destekliyoruz zaten. Tayyip Erdoğan'a boyun eğmeyecek birisi olduğunu düşünüyoruz.

Başkan çikar bir açiklama yapar. Sonradan biyerlerden sus emri gelir. olmadi hakemler dograr veya vergi borcu gündeme gelir. Bari önce sermaye artirimini halledelimde sonra konuşsunlar.

20 Milyon G.Saray'lı AKP seçmenidir

2011-2012 de Arena da Fenerbahçe'ye yenildikten sonra başbakan ve cumhurbaşkan ziyaretleri (toplu yönetim çıkarması)

Seçimde iyi başkan( MAA) çıkarsa Saraçoğluna giderim. İyi başkan dediği adam play-off'u getirip son maça kadar Fenerbahçe'min şampiyonluk şansını sürdürmesini sağladım. Kupa gidiyordu benim sayem de müze de diyerek görevini kötüye kullandığını itiraf eden MAA.

Demirören ile Terim pazarlığına girişme, Terim tarafından iddia edilen ocak'ta size veririm lafını etmiş olabilme ihtimali (Ulan bunu dediğin adam tüpçü be tüpçü bu mu Galaatsaray'lılık doğru ise ki yalanlamıyor no comment diyor skandaldır bu bildiğin)

Son olarak Mancini-Erdoğan görüşmesi ve yanında da Lütfi Arıboğan (hadi bu başkandan alakasız diyelim ki talimatı o vermiş olabilir de)

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1454807_10151779892188577_848569077_n.jpg

Şike sürecinde üfleyerek sönmez diyip Fenerbahçe'nin düşmesi bizi de bitirir noktasına gelme

Seçimden 2 hafta önce ekibimle mutluyum dedikten sonra seçime gitmeler

Daha say say bitmiyor maşallah. Nasıl güvenelim şimdi bu adama. Nasıl ben bu adam bizi bizim Galatasaray'ı düşündüğümüz kadar bile düşünüyor diyebilelim.

20 Milyon G.Saray'lı AKP seçmenidir

2011-2012 de Arena da Fenerbahçe'ye yenildikten sonra başbakan ve cumhurbaşkan ziyaretleri (toplu yönetim çıkarması)

Seçimde iyi başkan( MAA) çıkarsa Saraçoğluna giderim. İyi başkan dediği adam play-off'u getirip son maça kadar Fenerbahçe'min şampiyonluk şansını sürdürmesini sağladım. Kupa gidiyordu benim sayem de müze de diyerek görevini kötüye kullandığını itiraf eden MAA.

Demirören ile Terim pazarlığına girişme, Terim tarafından iddia edilen ocak'ta size veririm lafını etmiş olabilme ihtimali (Ulan bunu dediğin adam tüpçü be tüpçü bu mu Galaatsaray'lılık doğru ise ki yalanlamıyor no comment diyor skandaldır bu bildiğin)

Son olarak Mancini-Erdoğan görüşmesi ve yanında da Lütfi Arıboğan (hadi bu başkandan alakasız diyelim ki talimatı o vermiş olabilir de)

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1454807_10151779892188577_848569077_n.jpg

Şike sürecinde üfleyerek sönmez diyip Fenerbahçe'nin düşmesi bizi de bitirir noktasına gelme

Seçimden 2 hafta önce ekibimle mutluyum dedikten sonra seçime gitmeler

Daha say say bitmiyor maşallah. Nasıl güvenelim şimdi bu adama. Nasıl ben bu adam bizi bizim Galatasaray'ı düşündüğümüz kadar bile düşünüyor diyebilelim.

Ben de AKP seçmeniyim ve Tayyip Erdoğan'ı severim. Ama konu bu değil. Adam açık açık suçunu itiraf ediyor. Ve bunun üzerine biz gitmezsek kimsenin gideceği yok. Her şey bu kadar ayan beyan ortadayken bu işin peşini kovalamazsa, ben Ünal Aysal'ın samimiyetini sorgulamaya başlarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt