Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katliam yapman lazım artık senden de bir Ünalsilin bekliyoruz . Bizim millet bundan anlıyor .

Başkan tamam futboldan anlamıyorsun. Bunu kendin de defalarca söyledin. Başkanım kazmadan da mı anlamıyorsun? Bak gör takımdaki kazmaları.

Batık klübü ekonomik olarak ne hale getirdi şampiyonluklarda en büyük pay aysalındır Terim'in bir dediğini iki etmedi adam harbi iyi başkan neyini beğenmiyonuz artist terimi kovdu diye mi ?

Başarı gelince "büyük başkan".

Ünal Aysal gibi adam zor gelir Galatasarayın başına gibi cümleler kuranlar bu günlerde aysalı istifaya davet ediyorlar.

Aynı kişiler stadlarda, salonlarda, sosyal medyada "Büyük başkan bize drogbayı getir"."Büyük Başkan bize sneijderi getir" diyen kişilerdi.

Fatih terim gibi bir haini "hak ettiği" gibi kovunca aysal suçlu mu oldu?

99/2000 sezonunda hepimiz biliyoruz. Fatih terime italyadan teklif geldiğinde bizi nasıl sattığını?

Hatta o sezon taraftar "Bu sene kal, bu sene kal, alınacak çok kupa var" diye fatih terime besteler yazmıştı.

Ama o yine gitmişti.

Aysal, Fatih terimi kovarak bir nevi Galatasaraylılık intikamı almıştır.

Aysal eğer başkanlıktan giderse tüm fenerbahçeliler beşiktaşlılar sevinecektir.

Nedeni ise çok basit. Aysal bu sancılı dönemleri atlatırsa ve takım düzlüğüe çıkarsa Galatasaray yeri olan "Avrupada ilk 10 takım" arasına girecektir.

Umarız Ünal aysal bu sancılı dönemleri atlatır. ve bugünlerde aysalı istifaya davet edenler, Galatasaray düşmanı fatih terimi destekleyenleri de bu camiadan ömür boyu kovarız.

Yaşasın Kurumsal Galatasaray!

Yaşasın Ünal Aysal!

:distant:

2 sezonda sadece ortasaha ve kanat transferine harcanan rakam 43.2m€ üstelik sadece bonservis bu. Pardon da daha ne yapılacaktı kadro sağlamak için?

Sen kendini taraftar zannedenlerin lafina bakma. Terimin adamlarida ayni kendi gibi kulübü babasinin mali saniyor.

bütün branslarda cokuyoruz voleybol basketbol futbol...allah sonumuzu hayır etsın...en onemlı olan bırlık butunlugumuz de gıttı..araya fıtne sokan bızı bu hale sokan sorumlusu kımse allaha havale ettım..

Mart ayında yapılacak Mali kongrede Ünal Aysalın ibra edileceğini sanmıyorum Açıkçası. Bu beni endişelendiriyor. Bırakıp gider ve yerine Adnan Öztürk gibi tek yaptığı çene çalmak olan biri gelirse eğer, endişem daha da fazlalaşabilir.

unalaysal640_25082012_b.jpg

Juve maçından sonra dananın kuyruğu kopucak.

günübirlik başarıların revaçta olduğu, alınan birkaç kötü sonuçla kelle istenen bi ülkeye böyle bi başkan çok fazla lüks.

bizim en büyük düşmanımız yine kendimiz, kulübün iyi gitmesi sonucu ellerinden kayıp gittiğini gören altaylı ve onun içinde olduğu ekip uzun zamandır propaganda yapıyo zaten, takımın kötü gitmesi için uğraşıyolar. şimdi ne hikmetse birde adnan polat çıktı. hani takıma aldığı zapatalarla takımın 8. olmasına yol açan adnan polat. hala konuşma hakkı varmış gibi utanmadan ortaya çıkıyo.

tüm bunları görünce ne büyük başkanımız var diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt