Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
der-pate.jpg

Keske bunun Ünal baskan versiyonu olsa..

hadi yine salihle umutla endoğanla falan ergenleri kandırdı seni seni:)

fatih terimden kurtuldukya, yilin kiyagini yapmis oldun zaten. simdi ft olsaydi kim bilir hangi kazik/lesh oyunculari aldirmisti.

Galatasaray SK Yönetimine Açık Mektup

Jan 9 · 2014

Galatasaray’lılığım babadan gelir. Çocukluğumda TRT1’de Pazar öğlen maçlarını hatırlarım en eski. Kısa şortlar, kötü yayın, harika spikerle ve anlatım. Sonra özel kanallar, şifreli kanallar, HD kanallar ile devam eder futbol maçı anlarım, anılarım.

İstanbul’a 15 sene önce okumak için geldim. Bu yıla kadar Ultraslan Uni ile Ali Sami Yen; sonrasında münferit olarak Atatürk Olimpiyat Statdı ve TT Arena olmak üzere tüm stadlarda takımı destekledim. 2 senedir de TT Arena Doğu Tribünde kombine sahibiyim. Galatasaray’ı ne kadar çok sevdiğim tartışılamaz. Gördüğüm 3 stat ile ilgili kısa anılarımı paylaşmak istiyorum.

Ali Sami Yen

Üniversite yıllarında 2000’ler de Ali Sami Yen’e gitmek çocukluk hayalini gerçekleştirmektedir benim ve benim gibi Anadolu da büyümüş İstanbul’da okumaya, çalışmaya gelen gençler gibi. 7’deki maçlara öğlen 1-2’de gelirdik.Nedeni ise başka türlü arbededen, eski açıkta 1 tane kapı olduğu için yapılan kaynaklardan, olası kavgalardan uzak durmanın başka yolu yoktu.

2008 yılı Steaua Bükreş maçını hiç unutmam.2-2 biten maç. Ben kapıda 3 saat bekledikten sonra dakika 20 olup skor 1-2 olduğunda, artık kalabalıktan,kavgadan bezip stada girememiş evde izlemiştim 2.yarıyı. Üstelik bilet için de bir sürü para vermeme rağmen.Feda olsun…

Atatürk Olimpiyat Stadı

Benzer bir durum da Atatürk Olimpiyatta 2006’da Bordeux maçına geldiğimde yaşandı. Bu sefer sorun stada girmek değil stattan çıkmak olmuştu. İstanbul’u bilenler için Bostancı’ daki evime 5,5 saat sonra ulaşmıştım. Feda olsun…

Türk Telekom Arena

11.12.2013 Galatasaray - Juventus maçı. 2 maça da gidebilen şanslı taraftarlardan birisiyim. Eşimle beraber işimizden izin alıp oradaydık. Ertelenen günkü hava koşulları yüzünden herkes zemin ile o kadar ilgiliydi ki stadın 2 ana yaya çıkışından birisi olan merdivenleri, o merdivenlere giden yolu hiç kimse düşünmemişti. Merdivenlere giden yolda mecburen yere bakarak yürüyorduk. Yerde buz ve su vardı. Ayakkabılar spor ayakkabı, mokasen ayakkabı olan yüzlerce taraftar gördüm. Korumalı ayakkabılarımdan soğuk içine o kadar şiddetli işliyordu ki ayaklarımı hissetmiyordum , o taraftarlar herhalde eve gitmeden hasta olmuşlardır. İlerideki toplamda 40 basamağı olan merdiven buz tutmuştu. Yürüyemiyorduk, kayıyorduk, birbirimiz ittirerek, düşe kalka çıktık yukarıya.

Ama kimse şikayet etmiyordu, ne soğuktan, ne buzdan, ne donuna kadar ıslanmış olmaktan. Çünkü kazanılan tarihin bir parçası olmuştuk, dünyanın en mutlu ve şanslı 40bin kişisinin içindeydik.Feda olsun…

Demem şudur ki:

Galatasaray taraftarı isen, öyle evinden çıkıp caddede kahveni, boğazda biranı içip yürüye yürüye gidemezsin maça. Çile çekersin. Felç olan trafikle uğraşır, 2 tane çıkışı olan 10.000 araçlık otoparkta 1,5 saat kontak kapalı bekler, metroda balık istifi olursun.

Bunca sene çektik artık yeter. Galatasaray SK Yönetimine ve Stad Yetkililerinden bir taraftar olarak değil, bir vatandaş olarak ricamdır.

• Stadın çevresindeki çevik kuvvet araçlarını seyircilerin bulunduğu, yürüdüğü alanlarda durmasına müsaade etmeyin.
  • Stadın çevresine özel araç almayın.
  • Vadi tarafındaki çıkış, lağım kokuyor, temizletin.
  • Yaya çıkışı için alternatifler üretin. Yönetimde hiç mi inşaatçı hiç mi mimar yok? Koskoca stat 1 merdivenden çıkıyor, facia kapıda bekliyor!
  • Stat karşısındaki otoparka erişimi arttırın.
  • Stat kafelerindeki kaliteyi arttırın. Dışarıdaki köfte ekmekten daha lezzetli hizmet verin.
  • Dışarıdaki merdivenin çıkışındaki işportacılara, köftecilere izin vermeyin. Hem çıkışı engelliyor. Hem 3.dünya imajı veriyor.
  • Özellikle Avrupa Maçlarında her taraftara kırmızı bir t-shirt verin, atmosferi siz yaratın.
  • Gol olduğu zaman sadece gol atanı değil, asist yapanın ismini de söyletin. Asist yapanı da onore edin.

Takımızı 3 senedir ceza almadan destekleyen, yaptığı şovlarla Avrupa’nın ve Dünyanın en iyi ilk 5’ine taraftar giren taraftar grubunun bir üyesi olarak Galatasaray markamızın gelişmesi için sizlerden ricamdır. Teşekkürler.

Sevgi ve Selamlarımla

Mehmet Emin Çangal

twitter.com/mcangal

Hey gidi günler.Nerelerden nerelere :D Büyüksün Ünal Başgan :bid:

Büyük hocan ve şahane futbolcu transferinle tebrikler başkanım...... Bu taraftar seni ve getirdiğin hocayı FAZLASIYLA HAKEDİYOR.... Dedikleri gibi BÜYÜKSÜN BABASI..... YAZIK.

Sayin başkan,

Futbol eglence sektörüdür. Insanlar eglenmek için maç seyrerder. Fakat uzun zamandir hiç bir maçta, hiç bir şekilde eglenemedik. Artik taraftar maçlari seyretmeyi yarida birakiyor. Futbol adina hiçbir şey yok. Umarim taraftarin eglenmek istedigini anliyor ve onu göre planlama yapiliyordur. çünkü bu futbol 1 sezon daha devam ederse korkarim gene 15-20 bin kişilik seyirciye oynamak zorunda kaliriz.

Ya lig başladı hala Hajrovic ve Telles'e lisans çıkaramadık başkanım elemanların ne iş yapıyor ya ?

Ne zaman çıkacak bu adamların lisansları ?

Gurbetçi oyuncular neden hala gelmedi ?

otur şimdi keyifle kurumsal yönetiminle avrupai teknik direktörünle şarabını iç.

3 ayda tamamen dibe vurdurdunuz takımı.Karışmayacaktın terimin işine,birazcıkta çeneni kapatacaktın.

Futboldan anlamam demiştin ama bu kadar anlamadığını biz bile anlamadık başkan.Helal olsun.

otur şimdi keyifle kurumsal yönetiminle avrupai teknik direktörünle şarabını iç.

3 ayda tamamen dibe vurdurdunuz takımı.Karışmayacaktın terimin işine,birazcıkta çeneni kapatacaktın.

Tüpçü nün yareni olan Terim'mi? O sivamaktan başka işe yaramaz. Bu elazigspor kilikli takimi o kurdu.

başkan sen en iyisi enerji işine geri dön futboldan hayır yok sana ali dürüst başkan olsun hakan şükür antrenör yada sportif direktör olsun bu takımdan bir hayır gelmez artık kimse chelsea maçı demesin o maçtan turla dönebileceğimizi gösterebilicek hiçbir işaret yok ortada...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt