Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen senelerde şampiyonluğa giderken her kameraya konuşuyosan şimdide konuşucan başkan yok öyle mevzu kötü olunca ortadan kaybolmak

yapmış ya şovunu 55 kamerayla floryaya gitmiş motivasyon konuşması yapmış ya yine kurumsal başkan

yalnız öyle bi motivasyon konuşması yapmışki çıkıp maç yapasım geldi o derece gaza geldim

"Maç kaybedebilirsiniz ama cesaretinizi asla kaybetmeyin. Ben burada aslanlar görüyorum, koyunlara pabuç bırakmayın."

Elestiriyi en son baskan haketti. Mancininin böyle olacagini nerden bilecekti ki? Herseyi aliyor masallah adam, star atrenörler, star oyuncular vs. vs.

ulan terım olsaydı ve sampıyon olamasak cıkıp her sene sampıyon olamayabılırız dıyecek kac adam vardı burda acaba?

Elestiriyi en son baskan haketti. Mancininin böyle olacagini nerden bilecekti ki? Herseyi aliyor masallah adam, star atrenörler, star oyuncular vs. vs.

Doğru kimya olmadıkça Messi'yi alsan başarı gelmez.

Kimya Sneijder+Drogba ile zaten sekteye uğradı.

Birisi 7 alırken diğeri 500.000 Euro alıyorsa o takımda hele ki bir Türk takımı ise asla uzun süre ayakta kalamaz.

Kimya'dan kasıt sadece maaş dengesi değil tabi, birbiri için oynayan oyunculardan, kendi için oynayan oyunculara geçiş oldu.

2012'de önde Elmander'in deli gibi koştuğunu gören adam ben de koşmazsam bu takımda oynayamam diyordu, şimdi herkes Sneijder'liğe Drogba'lığa soyunuyor.

Ayrıca Drogba 10 tane kaçırıp 1 atsa kral olurken Burak aynısını yapınca sosyal medya, forumlar ayağa kalkıyor hemen. Sonra bu adamların arkadaşları var takımda Selçuk ile can ciğer adam da ayarı kaçırıp zorda da olsa her topu gidip ona oynuyor inadına.

Fitne girdi mi bir yerden akıllara gerisi sadece çorap söküğü.

Türkiye de hele fitne'nin dedikodusu bile yetiyor her şeyin berbat olmasına.

Rahim AK / HT EKONOMİ

Galatasaray’a biletleri vergi ödemeyen dernek üzerinden kestiği gerekçesiyle 54 milyon liralıkvergi ve bir misli de cezası kesildi. Toplam 108 milyon lirayı bulan rekor ceza daha önce de tartışma konusu olan teberrulu bilet satışından geldi. Bu rakam Galatasaray Sportif AŞ’nin 596 milyon liralık toplam varlığının 6’da birine denk geliyor.

Galatasaray maç biletlerinin yüzde 90’ınıGalatasaray Derneği adına (teberrulu) yüzde 10’unu da vergiye tabi olan Sportif AŞ adına kesiyordu. Böylece biletlerin yüzde 10’u içinvergi ödüyordu. Ceza da işte bu nedenle geldi.Ceza 2010-2012 yıllarındaki üç ayrı dönemdeki işlemleri kapsıyor. Kulüp yetkilileri Maliye’nin kestiği cezada haksız olduğunu belirterek ellerindeki konuyla ilgili yasal kararlar olduğunu ifade ettiler.

Galatasaray’ın konuya ilişkin olarak tarhiyat öncesi uzlaşma talebinde bulunduğunu açıkladı.Maliye şirketi tarhiyatı yapılmamış olan inceleme sonuçları toplamı yaklaşık 54 milyon TL vergi aslı ve aynı tutarda vergi ziyaı konusunda 8 Nisan’da uzlaşmaya davet etti. Şirketten yapılan açıklama göre kulübün daha önce vergi uyuşmazlıklarında aldığı cezalarda büyük indirimler sağlandığını da açıkladı.

DAHA ÖNCE % 4’ÜNÜ ÖDEDİ

Galatasaray’ın 1 Şubat 2011’de yaptığı açıklamaya göre 2005-2009 dönemine ait 29.3 milyon TL vergi aslı ve 43.9 milyon TL vergi ziyaı cezası olan toplam 73.2 milyon TL’lik tutar uzlaşma ile 2.9 milyon TL’ye indirilmişti. Kulüp bu şekilde yüzde 96 oranında indirimle cezanın sadece yüzde 4’ünü ödemişti.

böyle bir haber var

104 Milyon TL vergi borcu varsa ve ödenmediyse çok büyük skandal.

104 Milyon TL vergi borcu varsa ve ödenmediyse çok büyük skandal.

''20 milyon AKP'li Galatasaray taraftarı vardır lafım için özür diliyorum'' / ''Twitter kapatılmasını üzgünlükle izliyoruz'' gibi 2 açıklama yapan Galatasaray. 5-10 gün sonra gelen vergi cezası.

Bence zamanlama manidar ve bu daha büyük bir skandal.

''20 milyon AKP'li Galatasaray taraftarı vardır lafım için özür diliyorum'' / ''Twitter kapatılmasını üzgünlükle izliyoruz'' gibi 2 açıklama yapan Galatasaray. 5-10 gün sonra gelen vergi cezası.

Bence zamanlama manidar ve bu daha büyük bir skandal.

O işler artık rutin haline geldi bu ülke de zaten. Siyasetin girmediği tek bir saha yok ki futbola girmesin. Nefes alamıyoruz artık.

Aziz yıldırım devamlı vergi üzerinden sallıyordu bize, geçen maçta da kadıköye vergi pankartı ile çıkmışlardı ben aziz sallıyordur diyordum ama doğru demek ki

Doğrudur da ben bütün kulüplerin bu tarz borçlarının olduğuna inanıyorum.

Fenerbahçe de 94 Milyon TL ödediği hafta gitmiş pankart açmıştır Allah bilir.

20 milyon akpli Galatasaray taraftarı varmış

Ulu baskan boyle demis he

Yazıklar olsun

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mali kongre hatta olası olağandışı seçimli kongre ile zorlu bir süreç bekliyor. Hiç olmazsa fenere kaybetmeyelim..

halen baskan´a yüklenenler var..adam bizi bu pislik sürecte bile akp´ye muhtac etmedi..millet gibi hükümet adamlarini doldurmadi yönetimine..halen futbolun yesil sahalarda oynadigini zannedenler var...

Herkes hakettiği şekilde yönetilir. Böyle taraftara böyle başkan ÇOK BİLE....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt