Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi canim, cok iyi biliyorsun benim hangi takimi tuttugumu. Bence sende paranoya belirtileri cok fazla dostum...

24 Milyon avroluk satin alinma opsiyonu vardi. 20 Milyon avroya biterdi o transfer, sonra gidip kis döneminde toplam 18 Milyon avro harcandi...

Arda gelmez yahu saçmalayin artik. terimi koruyacaksin diye sekilden sekile giriyorsun. Atletico sana as oyuncusunu niye satsin? Sen iyi niyetli biri degilsin. Aradan bir sene geçmis hala Terim mevzusunu getirip ortaligi karistiriyorsun.

Tabi canim, cok iyi biliyorsun benim hangi takimi tuttugumu. Bence sende paranoya belirtileri cok fazla dostum...

24 Milyon avroluk satin alinma opsiyonu vardi. 20 Milyon avroya biterdi o transfer, sonra gidip kis döneminde toplam 18 Milyon avro harcandi...

LOL.

Oyuncu istemedikten sonra satin alma opisyonunu kullanamazsin. Haberin olsun.

şimdi efsane başkan diyenler sene sonu gelmeden en agır hakaretleri edeceklerdir.kendi kaptanı en başarılı teknik adamına kebapçı diyen parator diyenlerden bu beklenir.bakıyorum foruma adam fransada tek GS maçına gitmemiş tüm dünyanın parmak ısırıp izlediği kareografi yapan sabah akşam yagmur çamur renklerin peşinde koşan adamlara polarcı diyor.abdurrahim albayrak gece gündüz kamplarda takımla birlikte eşinden işinden uzak kalıp GS için çalışıyor çocugun teki almanya daki evinden albayrak GS yakışmıyor diyor:)) başkana yine gerçek GS taraftarı sahip çıkar.başkanın hataları kadar sevapları da olmuştur.bu kebapçı parator tayfası başkana ne zaman hakaretlere başlıyacak merakla beklıyorum..

Senin hangi takimli olduğunu cok iyi biliyorum. Bu yüzden tartismak istemiyorum. Kendi forumuna gidersen mutlu olurum.

Transferler dersen, A.Madridin Ardayi birakmadiğini bilmiyorsun. İnleri Napoli birakmaz. Alper konusunda Baskan gidip anlastiktan sonra sözlesmeyi imzalamak yerine Eskisehirin sözüne güvenip, en azindan bir ön sözlesme yapmasi gerekirken yapmayanlari sucla.

Kraldan çok kralcı adamlar nasıl ki şimdi Terim'in arkasından sallıyorsanız Aysal gittiğinde arkasından aynı şekilde sallayacaksınız.. Ama biz yine olduğumuz noktada duracağız..

İşte o zaman bu yazdıklarınızı yüzünüze vuracağım.. Zira bu forumda Adnan Polat'ın nasıl göklere çıkarıldığını dün gibi hatırlıyorum..

Nezaman bu "Efsane Baskan" muhabettinden kurtulacaz, ozaman bu Ülke´de futbol ilerlemeye basliyacak. 70 yil boyunca futbol ile uzaktan yakindan ilgisi olmayan bir insani, sadece bir Futbol kulübünün yönetimsel faaliyetlerini yürütüyor diye poh pohlamak neyin kafasidir ? Efsane baskan diye birsey yoktur, efsane Teknik Ekip ve Efsane Futbolcular vardir. Hadi futbolun icinden gelmis, yada uzun yillardir profesyonel futbol icinde etkili olmus bir sportif direktör olsa... Kadro´yu kurmus, Teknik Adami secmis, neyse diyecem.

Aziz Yildirim sadece yildizlar transfer etti diye, yillarca taraftarini uyuttu... Yok, Fenerbahce sirket gibi yönetiliyor, yok, Fenerbahce Türkiye´nin en büyük kurumu. Yok biz Holding´iz. Sonuc ne oldu ? Daha bir sene önce aziz ortaya atlayip " Bu kulüb yillarca bakkal gibi yönetildi, artik müsadee etmicez" sanki 16 yildir baskasi oturuyordu diktatörlük koltugunda... Ama bizim halkimiz yiyormu ? Yiyor, ozaman afiyet olsun derim...

Demirören´den nefret eden Besiktas taraftari bile, 3-4 tane yildiz geldi diye "Demirören yetmez" diye bagirdilar. Türk futbolunda mentalite anlaminda bir özelestiri sart...

Haklisin.

uhabettinden kurtulacaz, ozaman bu Ülke´de futbol ilerlemeye basliyacak. 70 yil boyunca futbol ile uzaktan yakindan ilgisi olmayan bir insani, sadece bir Futbol kulübünün yönetimsel faaliyetlerini yürütüyor diye poh pohlamak neyin kafasidir ? Efsane baskan diye birsey yoktur, efsane Teknik Ekip ve Efsane Futbolcular vardir. Hadi futbolun icinden gelmis, yada uzun yillardir profesyonel futbol icinde etkili olmus bir sportif direktör olsa... Kadro´yu kurmus, Teknik Adami secmis, neyse diyecem.

Sende çok safsin Adem bey. FT takima kondüsyon yüklemedi, yerli aldirmadi. Arda, alper, Gökhan olmayacak transferlerdi, sende biliyorsun ama kendini kandiriyorsun. FT padisahinin fermani üzerine takimi sabote etti. 12/13 sezonunda zorladi fb'yi sampiyon yapmak icin ama basaramadi. 9 maç cezayi yiyince seri yaptik ve sampiyon olduk. Cezayi yemese belki olamazdik. 13/14 sezonunda aydin yilmaz dan baska yerli transferi yaptirmadi. Takim yürüyordu sahada.

bonservisi 30 milyon olan ardayi istemeyi bende bilirim. Bulup çikaracak yerliyi. Ama onun derdi Galatasarayin kolunu kanadini kirmak. Adam berbat bir takim birakip tüpçünün önünde el pençe divan durdu. Hani o delikanli Fatih Terim? Tüpçü gibi birine boyun egermi delikanli olan adam? Kendi camiasini sabote edermi sike çetesine yaranmak için?

Buna inaniyormusun be kardesim, ciddi ciddi soruyorum bak :D

Fenerbahce´ye uzatmalarda koyarken, onuda mi engelleyemedi Terim Süper Kupa´da :D

Ne Demirören´e boyun egmesi, cocuk gibi dolaniyor Demirören Terim´in pesinde...

yildirim-demiroren-ve-fatih-terim-in-euro-2016-kur-6615.jpg

Terim silah mi dayadi yönetimin kafasina "yerli" almayin diye ? Yönetim sadece cok gec uyandi yabanci siniri konusunda, cok gec.

Ünal Aysal:"Terim Arda'nın satılmasını istemiyordu.. Sattığımız için bize sitem etmişti"

Siz daha neyin yerlisini yabancısını tartışıyorsunuz.. Kimse balık hafızalı değil kusura bakmayın..

Buna inaniyormusun be kardesim, ciddi ciddi soruyorum bak :D

Fenerbahce´ye uzatmalarda koyarken, onuda mi engelleyemedi Terim Süper Kupa´da :D

Ne Demirören´e boyun egmesi, cocuk gibi dolaniyor Demirören Terim´in pesinde...

yildirim-demiroren-ve-fatih-terim-in-euro-2016-kur-6615.jpg

Terim silah mi dayadi yönetimin kafasina "yerli" almayin diye ? Yönetim sadece cok gec uyandi yabanci siniri konusunda, cok gec.

Kadro yapisindan sorumlu kisi FT'dir. FT transferi belirler, ona göre yönetim transfer yapardi. Mancini'de böyle olmadi ama Terim transferlerini kendi belirlerdi. Tabi burada bir Sneijder-Kaka istisnasi var. Keske Terimi dinleyip kaka yi getirseydik degilmi Adem bey:(

LOL.

Oyuncu istemedikten sonra satin alma opisyonunu kullanamazsin. Haberin olsun.

Sen ozaman git Arda´nin kardesinin ozamanlarda attigi twittleri oku. Arda dönmek istiyordu, ama biz "pahali" diye almadik, sonra o parayi carcur ettik. Oysaki transfer yapiyorsan, ve vizyon sahibi bir kulüp isen en iyisini alacaksin. 2-3 transfer yeterlidir, yeterki kaliteli olsun...

1996-1997- Hagi geldi

1997-1998 - Popescu geldi

1998- 1999 Taffarel geldi

Veysel Sari, Salih Dursun bunlar seni ileriye tasimaz. Arda Turan, Gökhan Inler gibi oyunculari alacaksin, bu oyuncular seviyeni ciddi anlamda yükseltir.

Arda icin en iyisi oldu, kulübünde kaldi ve CL finali ve Ispanyol sampiyonlugu. Simdi artik 30´ yasindan önce alamazsin.

Kadro yapisindan sorumlu kisi FT'dir. FT transferi belirler, ona göre yönetim transfer yapardi. Mancini'de böyle olmadi ama Terim transferlerini kendi belirlerdi. Tabi burada bir Sneijder-Kaka istisnasi var. Keske Terimi dinleyip kaka yi getirseydik degilmi Adem bey:(

Tabi canim... konu yabanci teknik adam olunca hata onda asla olamaz. Ama türk antrenörü olunca, sorumluluk yüzde yüz onundur degilmi ? :) Fatih Terim bizde oldugu sürece, daima en iyi sekilde verim almistir kurdugu kadrolardan... Kaka´yi alamadik zaten, neyin pesindesin bu konuda ?

Terim drogba ve sneijderi istemiyordu.adama bir sol bek almadılar.Fatih terim kimseyi almasada alt yapıdan çıkma bir emre çolağı sol açıga yine alt yapıdan bir semihi stopere monte edip takımı şampiyon yapmasını bilir bunu sende biliyorsun.hepsini geçtim tamam anlaşamıyordu başkan terim gitti devre arası yaptıkları harcadıkları paralar nedir ya.önemli olan GS ın başarısıysa sen albayrak dürüst adnan öztürk gibi iş yapan yöneticileri neden gönderiyorsun.geldiğimiz şu durum başkanın marifetidir.adnan öztürk ali dürüst albayrak Fatih hoca gitti başkan sazı eline aldı durumumuz meydanda.futboldan ben anlamam profesyonellere teslim edecegim diyen başkan gitti bu yeni başkan kim bende bilmiyorum.

Ünal Aysal:"Terim Arda'nın satılmasını istemiyordu.. Sattığımız için bize sitem etmişti"

Siz daha neyin yerlisini yabancısını tartışıyorsunuz.. Kimse balık hafızalı değil kusura bakmayın..

Vizyon sahibi bir külüp olmak budur iste. Arda´yi 12 Milyon avroya gönder, sonra Riera´ya yillik 3.5 Milyon avro öde... Arda ozamanlar bile Avrupa´nin en iyi orta saha oyuncularindan biriydi kendisi. CL, EL, Avrupa sampiyonlugu gibi üst düzey mecralarda bunu daima kanitlamistir. Ancak Adnan Polat´in kötü teknik adam secimlerinden dolayi, pek büyük basarilar yakaliyamamistir bizde. Arda´yi fiyati en düsük noktadayken satmayi basarmak, gercekten kabiliyet ister.... Helal olsun yönetime...

Kraldan çok kralcı adamlar nasıl ki şimdi Terim'in arkasından sallıyorsanız Aysal gittiğinde arkasından aynı şekilde sallayacaksınız.. Ama biz yine olduğumuz noktada duracağız..

İşte o zaman bu yazdıklarınızı yüzünüze vuracağım.. Zira bu forumda Adnan Polat'ın nasıl göklere çıkarıldığını dün gibi hatırlıyorum..

Terim arkasindan sallamiyorum ki. Galatasarayin iyiliği icin Terim konusunun artik kapanmasi gerektiğini söylüyorum. Senin gibi GSli görünen fblilerin banlanmasini istiyorum. Sürekli bu konuyu kasiyip, Aysala salliyorsunuz.

GS son 3 senede ne kadar büyüdü? GS gelirlerde dünyada 16-17.sirada. Marka değerinde dünyada 16.sirada. 314 milyon dolar borcla, 2014e kadar bazi gelir kalemleri harcanmis bir enkazi alip, buraya getiren bir Baskandan bahsediyorum. Siz tabiki sevmezsiniz. Sizin takimin 14-15 senede yapamadiğini, arkasinda zenginler ve siyasi güce ragmen, Aysal 3 senede engellemelere karsi yapti.

Aysal son 3 senede sizin tarihinizde Clde basarili olmadiğiniz kadar basarili oldu. Tüm branslarda rekabetci takimlar kuruldu. Tabiki GS arayi acti. Sizdeki siyasi ve zengin desteği Aysalda olsa, GS cok daha fazla büyürdü. TFF ve TBFyi de kimin kontrol ettiğini unutmayalim.

Sizin yerinizde olsam Aysali bende sevmezdim. Aysal gitsinde Polat gibi birisi gelsin diye dua ederdim.

Vizyon sahibi bir külüp olmak budur iste. Arda´yi 12 Milyon avroya gönder, sonra Riera´ya yillik 3.5 Milyon avro öde... Arda ozamanlar bile Avrupa´nin en iyi orta saha oyuncularindan biriydi kendisi. CL, EL, Avrupa sampiyonlugu gibi üst düzey mecralarda bunu daima kanitlamistir. Ancak Adnan Polat´in kötü teknik adam secimlerinden dolayi, pek büyük basarilar yakaliyamamistir bizde. Arda´yi fiyati en düsük noktadayken satmayi basarmak, gercekten kabiliyet ister.... Helal olsun yönetime...

1-Arda kendi gitmek istediği icin ayrildi.

2-Riera transferin bitmesine sayili günler kala alindi, kisaca bir overpaying durumu.

Hala Terim'i tartışanlar var ilginç. Terim gitti üstüne 2. hoca geldi hala eski olayları tartışıyorsunuz.

Sizin gibi fbli arkadaslar GSyi takip etmediği icin netten alinti yapiyorsunuz. Arda kendisi gitmek istedi. Hatta dedi ki, Fatih Hocam da Fiorentinaya gitti, bende gidiyorum dedi.

Burdan bile GSli olmadiğiniz anlasiliyor.

1-Arda kendi gitmek istediği icin ayrildi.

2-Riera transferin bitmesine sayili günler kala alindi, kisaca bir overpaying durumu.

Fatih Terim´e birakilsaydi Arda ayrilmazdi. Fatih Hoca Arda´yi tutmak istiyordu, ve bunu her türlü yapardi. Ama olaylar Terim´in arkasindan gelisti. Türk futbolu adina Arda´nin avrupaya gitmesi verimli oldu, ama bizde sezon tam baslicak derken en iyi oyuncumuzu kaybettik.

overpaying yapilmayan kac tane oyuncumuz var aceba ?

Terim drogba ve sneijderi istemiyordu.adama bir sol bek almadılar.Fatih terim kimseyi almasada alt yapıdan çıkma bir emre çolağı sol açıga yine alt yapıdan bir semihi stopere monte edip takımı şampiyon yapmasını bilir bunu sende biliyorsun.hepsini geçtim tamam anlaşamıyordu başkan terim gitti devre arası yaptıkları harcadıkları paralar nedir ya.önemli olan GS ın başarısıysa sen albayrak dürüst adnan öztürk gibi iş yapan yöneticileri neden gönderiyorsun.geldiğimiz şu durum başkanın marifetidir.adnan öztürk ali dürüst albayrak Fatih hoca gitti başkan sazı eline aldı durumumuz meydanda.futboldan ben anlamam profesyonellere teslim edecegim diyen başkan gitti bu yeni başkan kim bende bilmiyorum.

baskanin yaptigi hatalari konusalim. Ama Terimin yaptigi hatalarla iliskilendirmeyelim. o ayri , bu ayri. Drogba ve Sneijderi istemiyor ama takimi oynayamiyor. Buragi aldirdi, drogba gelene kadar dogru dürüst gol atamadi. Belki sampiyonluk gidecekti elden. Terimin takimi 11/12 sezonunda 110 km kosuyorken 12/13 sezonunda 100 km kosar hale geldi. Adam resmen takimi çalistirmiyordu. Kaç kere ceza yedi, takimi yalniz birakti. Ben bu sabotaji bilerek yaptigini düsünüyorum. Ardanin gelmeyecegini bile bile ardayi istiyorum diyor. millet gaza gelip niye ardayi almadiniz diyor. FT'nin insanlari kandirma metotlari RTE'ninkilere benziyor. Halkimiz seviyor iste bu tipleri.

*Alper ya da Gökhan İnler neden alınmadı?

*"Ya Alper'i alırım ya da Melo'yu.. İkisi birden fazla" diyen kimdi?

*"Yerli oyunculara 4-5 milyon veremem.. Bu paralara Avrupa'dan seksi oyuncular alırım.." diyen Terim değildi heralde..

Sizlere kızamıyorum.. Çünkü bizi mi kandırmaya çalışıyorsunuz.. Yoksa gerçeklerden kaçarak kendinizi mi kandırıyorsunuz emin olamadım henüz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt