Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardanın gitmesi GS için hayırlı olmuştur bence.80-90 kg sadece özel hayatıyla gündemde ayrıca herkese şirinlik yapmaya çalışan tam bir siyasetçi futbolcu örnegiydi.keşke GS da kaptanlık ardaya hiç bir zaman nasip olmasaydı.FT ardanın kalmasını istiyordu arda da kalıcagım gibi laflar etmişti ama sonradan laf degiştirip GS dan gitti ve FT bu yüzden ardaya çok kırıldıgını belirtmişti.bizde rierayı aldık.bu sene şikeciler şampiyon olursa ünal aysal hemen gitmeli dakika durmamalı bu kadar güzel giden bir organizasyonu bozdugu için.ama bu sene bitene kadar aysala hepimiz destek olmalıyız.şikecilerin elinden şampiyonlugu alıp yıldızı takalım yeter ki.tüm yaptıgı hatalar unutulur önemli olan GS ın başarısı.

Fatih Terim´e birakilsaydi Arda ayrilmazdi. Fatih Hoca Arda´yi tutmak istiyordu, ve bunu her türlü yapardi. Ama olaylar Terim´in arkasindan gelisti. Türk futbolu adina Arda´nin avrupaya gitmesi verimli oldu, ama bizde sezon tam baslicak derken en iyi oyuncumuzu kaybettik.

overpaying yapilmayan kac tane oyuncumuz var aceba ?

Turkiye Liginde yok. Premier Ligde oynamiyoruz zaten.

Kuytun fbye gelmeden önceki aciklamalarini bir oku. Feeyenord ne kadar önerdi, sizin takim ne kadar önerdi? Öyle tonla örnek var.

Terime birakildi, Arda gitmekte israrci oldu.

Terim konusunu burada kapatalim. fbli kisilerde artik banlansin. Gecen sene TS forumuna üye aldim.GSli olduğumu söyleyip, olumlu mesaj yazdim, Adamlar beni 1dkda banladi. Bizim forumda diğer takim taraftarlari istediği gibi takiliyor.

1-Arda kendi gitmek istediği icin ayrildi.

2-Riera transferin bitmesine sayili günler kala alindi, kisaca bir overpaying durumu.

Hem kurumsal yapıdan bahsedeceksin hem de gitmek isteyen elini kolunu sallaya sallaya gidecek ve sen sorumlu olmayacaksın öyle mi? Yok öyle yağma.. G.Saray yol geçen hanı değil..

GS son 3 senede ne kadar büyüdü? GS gelirlerde dünyada 16-17.sirada. Marka değerinde dünyada 16.sirada. 314 milyon dolar borcla, 2014e kadar bazi gelir kalemleri harcanmis bir enkazi alip, buraya getiren bir Baskandan bahsediyorum. Siz tabiki sevmezsiniz. Sizin takimin 14-15 senede yapamadiğini, arkasinda zenginler ve siyasi güce ragmen, Aysal 3 senede engellemelere karsi yapti.

1. TT- Arena (Canaydin, Adnan Polat)

2. Sirket birlesmesi (Adnan Polat)

3. Fatih Terim (Ali Dürüst)

Bunlar yapildiktan sonra eger kulübün basina beni bile koysaydiniz, o gelirler o noktaya gelirdi. Kaan Ark´i cok severim, BJK´da muhalefeti yillarca basarili bir sekilde yapmis bir bilgin spor adami. "Futbol kulübü yönetmek kadar kolay bir is yok" derdi kendisi. Cok hakli bence, cünkü isin gercegi bu...

Adnan Polat cok fazla yildiz avina cikti... Yok Jo, Elano, Misimovic derken butcemize göre kadro kurmayip, hep belirli noktalarda acigimiz kaldi. Yoksa Canaydin döneminde o maddi yokluk icinde, cok iyi direndik Fenerbahce´ye...

Nasil oldu bilmiyorum, ama bu sezon gercekten capli bir Teknik Direktör getirmeyi basardi yönetim. Mancini´den bir cacik olmiyacagi bastan beri belliydi, ama Prandelli cok büyük bir teknik adam. Yeterki maddi anlamda bir düzen girsin kulübe... Kulüb ne yazikki bakkal gibi yönetiliyor...

*Alper ya da Gökhan İnler neden alınmadı?

*"Ya Alper'i alırım ya da Melo'yu.. İkisi birden fazla" diyen kimdi?

*"Yerli oyunculara 4-5 milyon veremem.. Bu paralara Avrupa'dan seksi oyuncular alırım.." diyen Terim değildi heralde..

Sizlere kızamıyorum.. Çünkü bizi mi kandırmaya çalışıyorsunuz.. Yoksa gerçeklerden kaçarak kendinizi mi kandırıyorsunuz emin olamadım henüz..

Adem bey ve sizin safliginiza üzülüyorum. hani çocuk degilsiniz, anlamaniz lazim. Ama anlamamakta diretiyorsunuz. Sordugun soruya cevap vereyim.

Alper transferi Aziz, Halil, ersun ve alperin tezgahiydi. Aysal Halil ile pazarlik yaparken zaten son anda fb'ye gidecegi ayarlanmisti. Sampiyon olmamizin acisini bize çalim atarak çikardilar akillari sira ezikoglu ezikler. Alper tezgahini Aysal'a yikmayin. Adamlar düzenbaz iste.

Gökhan inlere gelince. Napoli gibi takim sana as oyuncusunu satarmi? Napolide oynayan adam sana niye gelsin? Hayal görüyorsunuz.

Hem kurumsal yapıdan bahsedeceksin hem de gitmek isteyen elini kolunu sallaya sallaya gidecek ve sen sorumlu olmayacaksın öyle mi? Yok öyle yağma.. G.Saray yol geçen hanı değil..

sadhasfasfasfasfasfas hahahahahahah bu ne ya Arda'nın ayrılmak istemesiyle kurumsallığın ne alakası var zorla güzellik mi olur ?

EEEEee hani Arda gitmek istemiyordu şimdi de gitmek istiyordu ama göndermemeliydi başgan diyorsunuz ?

Tamam her şeyi geçtim siz Terim putperestlerine soruyorum : Bu takım neden Terim varken 100 km yi anca koşuyor fiziken eziliyordu.Bunda da başkan suçlu değil mi :D :D ? Üstelik bu fizik sorunu 2012-13 sezonunda başladı giderek daha da kötüye gitti ? Neden ? Cevap verin bakalım...

baskanin yaptigi hatalari konusalim. Ama Terimin yaptigi hatalarla iliskilendirmeyelim. o ayri , bu ayri. Drogba ve Sneijderi istemiyor ama takimi oynayamiyor. Buragi aldirdi, drogba gelene kadar dogru dürüst gol atamadi. Belki sampiyonluk gidecekti elden. Terimin takimi 11/12 sezonunda 110 km kosuyorken 12/13 sezonunda 100 km kosar hale geldi. Adam resmen takimi çalistirmiyordu. Kaç kere ceza yedi, takimi yalniz birakti. Ben bu sabotaji bilerek yaptigini düsünüyorum. Ardanin gelmeyecegini bile bile ardayi istiyorum diyor. millet gaza gelip niye ardayi almadiniz diyor. FT'nin insanlari kandirma metotlari RTE'ninkilere benziyor. Halkimiz seviyor iste bu tipleri.

GS sneijder ve drogba olmasada 2012-2013 yılında rahatça şampiyon olurdu.şampiyonlar liginde çeyrek final oynayıp 2 kulvarda emin adımlarla yürüdügümüzü hatırlatmak isterim.hakemler adil maç yonetim penaltılarımızı çalsaydı reali bile eleyebilirdik.2011-2012 yılında tek kulvarda oynadık aradaki fark bundan oluştu yinede çok rahat şampiyon olduk.o ceza yedigi maçları izlersen takımı ateşlemek için mükemmel strateik hareketler oldugunu ve o maçların hepsini döndürdüğümüzü görürsün.ne yapsaydı yani mancini gibi ayakkabı tabanlarını mı gösterseydi.ben ardayı istedigine inanmıyorum gidişi yüzünden kırgındı.başkan anlaşamadı anlaştıgı ınsanlarla çalışması tabiki hakkı ama gönderiliş yöntemi idmandayken kovuldugunu ögrenmesi rokun canlı yayında msj larını okuması bu olayları buraya getirdi bu da başkanın hatalarıdır.karşılıklı konuşup bir basın toplantısı ıle aramızda anlaşmazlıklar var hoca ile konuşup karşılıklı olarak ayrıldık dese bu sorunların hiç biri olmazdı.2012-2013 yılında şampiyon olduk daha sevinemeden seçime gidip ali dürüst albayrak ve adnan öztürkü göndermesini ben affediyorum.bence FT min gönderilişinden bile daha büyük bir hata.

fbli arkadas,dünya her takiminda gitmek isteyen gider. Milan 2009 Ocakta Kakayi 150 milyon euroya Citye satti, Kaka istemedi. Sonra 6 ay sonra Kakayi Real istedi, Kaka gitmek istedi, 67 milyon euroya sattilar.

Ha bu arada fb lilerin Terimi destekledikleri falan yok.. Sadece akılları sıra dalga geçip son 2 yılın acısını çıkarmaya çalışıyorlar.. Bunu bile göremiyorsanız sizinle aynı düzlemde değiliz zaten..

1. TT- Arena (Canaydin, Adnan Polat)

2. Sirket birlesmesi (Adnan Polat)

3. Fatih Terim (Ali Dürüst)

Bunlar yapildiktan sonra eger kulübün basina beni bile koysaydiniz, o gelirler o noktaya gelirdi. Kaan Ark´i cok severim, BJK´da muhalefeti yillarca basarili bir sekilde yapmis bir bilgin spor adami. "Futbol kulübü yönetmek kadar kolay bir is yok" derdi kendisi. Cok hakli bence, cünkü isin gercegi bu...

Adnan Polat cok fazla yildiz avina cikti... Yok Jo, Elano, Misimovic derken butcemize göre kadro kurmayip, hep belirli noktalarda acigimiz kaldi. Yoksa Canaydin döneminde o maddi yokluk icinde, cok iyi direndik Fenerbahce´ye...

Nasil oldu bilmiyorum, ama bu sezon gercekten capli bir Teknik Direktör getirmeyi basardi yönetim. Mancini´den bir cacik olmiyacagi bastan beri belliydi, ama Prandelli cok büyük bir teknik adam. Yeterki maddi anlamda bir düzen girsin kulübe... Kulüb ne yazikki bakkal gibi yönetiliyor...

Ayni seyleri aylardir yaziyorsun. Cevabini daha önce verdim, dönüp, tekrar oku. Beni de yorma.

Prandelli sana göre cok büyük TD, söyle bakalim oyun plani ne?

sadhasfasfasfasfasfas hahahahahahah bu ne ya Arda'nın ayrılmak istemesiyle kurumsallığın ne alakası var zorla güzellik mi olur ?

EEEEee hani Arda gitmek istemiyordu şimdi de gitmek istiyordu ama göndermemeliydi başgan diyorsunuz ?

Tamam her şeyi geçtim siz Terim putperestlerine soruyorum : Bu takım neden Terim varken 100 km yi anca koşuyor fiziken eziliyordu.Bunda da başkan suçlu değil mi :D :D ? Üstelik bu fizik sorunu 2012-13 sezonunda başladı giderek daha da kötüye gitti ? Neden ? Cevap verin bakalım...

kimse putperest değil GS a kim faydalıysa onu savunuyor insanlar.senin başkanın cok başarılı olan bir organizasyonu kendi ön plana çıkmak için lav ediyorsa eleştirilir.2012-2013 yılında şampiyonlar liginde çeyrek final oynadıgımızı ligle şl bir araya götürdügümüzü buna ragmen büyük puan farkıyla rahatça lig şampiyonu oldumuguzu unuttun sen galiba.

Ha bu arada fb lilerin Terimi destekledikleri falan yok.. Sadece akılları sıra dalga geçip son 2 yılın acısını çıkarmaya çalışıyorlar.. Bunu bile göremiyorsanız sizinle aynı düzlemde değiliz zaten..

Senin burada yaptiğin ne? Bu forumda Terimi desteklemediğin, Aysala sallamadiğin tek mesajin var mi?

GS sneijder ve drogba olmasada 2012-2013 yılında rahatça şampiyon olurdu.şampiyonlar liginde çeyrek final oynayıp 2 kulvarda emin adımlarla yürüdügümüzü hatırlatmak isterim.hakemler adil maç yonetim penaltılarımızı çalsaydı reali bile eleyebilirdik.2011-2012 yılında tek kulvarda oynadık aradaki fark bundan oluştu yinede çok rahat şampiyon olduk.o ceza yedigi maçları izlersen takımı ateşlemek için mükemmel strateik hareketler oldugunu ve o maçların hepsini döndürdüğümüzü görürsün.ne yapsaydı yani mancini gibi ayakkabı tabanlarını mı gösterseydi.ben ardayı istedigine inanmıyorum gidişi yüzünden kırgındı.başkan anlaşamadı anlaştıgı ınsanlarla çalışması tabiki hakkı ama gönderiliş yöntemi idmandayken kovuldugunu ögrenmesi rokun canlı yayında msj larını okuması bu olayları buraya getirdi bu da başkanın hatalarıdır.karşılıklı konuşup bir basın toplantısı ıle aramızda anlaşmazlıklar var hoca ile konuşup karşılıklı olarak ayrıldık dese bu sorunların hiç biri olmazdı.2012-2013 yılında şampiyon olduk daha sevinemeden seçime gidip ali dürüst albayrak ve adnan öztürkü göndermesini ben affediyorum.bence FT min gönderilişinden bile daha büyük bir hata.

Drogba olmasa Akhisar Mersin başta olmak üzere en az 3-4 maçta daha puan kaybederdin.

Karabuk deplasmanında Sneijder'in attığı golle macı aldıgını, Ordu maçında Sneijder'in attığı golle takımın geri dondugunu, Drogba'nın o maçta indirdigi toplarla pozisyona girebildigimizi unutma.

Nedeni çok basit.. Takım Aykut-Mancini stayla oynamıyordu çünkü.. Takım 70-80 metrede değil 40-50 metrede kompakt futbol oynuyordu.. Bunu anlayabilirmisin bilemem ama Aykut'un rezil fb sinin 120 km koştuğunu hatırlatırım sana..

Vizyon sahibi bir külüp olmak budur iste. Arda´yi 12 Milyon avroya gönder, sonra Riera´ya yillik 3.5 Milyon avro öde... Arda ozamanlar bile Avrupa´nin en iyi orta saha oyuncularindan biriydi kendisi. CL, EL, Avrupa sampiyonlugu gibi üst düzey mecralarda bunu daima kanitlamistir. Ancak Adnan Polat´in kötü teknik adam secimlerinden dolayi, pek büyük basarilar yakaliyamamistir bizde. Arda´yi fiyati en düsük noktadayken satmayi basarmak, gercekten kabiliyet ister.... Helal olsun yönetime...

kayseri maçında 1 çalım attı diye aldırılan amrabatı'da ekle istersen riera'ya. ligi 6. bitirdği sezon sonunda aldırdığı onlarca çöp oyuncularla çöküş sürecini başlatan kebabçı fanboyu birinin girmemesi gereken konular bunlar.

Turkiye Liginde yok. Premier Ligde oynamiyoruz zaten.

Kuytun fbye gelmeden önceki aciklamalarini bir oku. Feeyenord ne kadar önerdi, sizin takim ne kadar önerdi? Öyle tonla örnek var.

Terime birakildi, Arda gitmekte israrci oldu.

40 alimi bir delille yendim... 1 cahili 40 delille yenemedim. (İmam Şafii)

Tamam kardesim, seni kendi dünyanda yanliz birakiyorum. En büyük baskan Ünal Aysal... Yasasin Türk sporun "büyük baskanlari", yakinda Türkiye´de baskanlara lisans bile cikarilsin, sahanin icinde de görmek isteriz onlari. Sonucta sporda en önemli unsur baskandir...

Ben doğru bildiğimi doğru gördüğümü yazarım.. Seksi başkanı sevmek zorunda değilim ki zerre kadar da sevmiyorum zaten..

İyide neden sürekli gelip 1 sene öncesinin defterini açıp duruyorsun. 1 sene olacak neredeyse 1. Bu olayı kabullenmen için kaç yıl geçmesi lazım.

Terim'i savunan arkadaşlar kendilerine göre haklı olabilirler de sürekli gelip bu konuyu yeniden acmak ne kazandırıyor onu anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt