sen ne demek istedigimi cok iyi anladin!!gecen sefer banlanmadan önce baskan rivayi peskes cekecek diye yazmistin..oysa üc seneden beri her türlü satis yetkisi olan bir adami utanmadan agir iftiralar attin..buna verecek bi cevabin vardir elbet!!!seninlen kavgam sahsi degil sadece bazen abartili,desteksiz attigini düsünüyorum,yoksa iyi bir arkadassin..
Ben Baskan rivayi peskes cekecek diye nezaman yazmisim ? Benim hafizam iyidir Gökhan kardes. "Rivayi peskes cekmedi diye mi düsmansin baskana" gibi bir cümle kurmustun sen. Ben Riva ile ilgili birsey yazmadim. Benim yazdiklarimda hakaret olmadigi halde, hakaretten dolayi banlandim... Benim yazdiklarim farkli konulardi, ve hepsinin dayanagi vardir.
Ünal Aysal iki sene boyunca Erdogan´a yaklasmaya calisti, ve her türlü destegi verdi... Bunu inkar eden, kendini kandirir.
- Yok, X Milyon GS´li AKP´ye oy verdi gibi aciklamalar
- Bizim oyuncularin üzerine muz atilirken, fener yönetimi rezalet basin toplantisini düzenlerken, bu konunun kapatilmasini bizzat Ünal Aysal istedi. Ülke´nin imaji zedelenmesin diye...(kimi yaranmak icin aceba ?)
Ama Erdogan ona hic termin vermedi, cünkü Erdogan kindar bir insan. ve yabanci sinirinda siyasi anlamda destek göremedik, baska konularda bile yanliz kaldik. Sonra Ünal Aysal bir ara strateji degistirdi ve bu "Twitter" meselesi cikti ortaya. Siyasilere bir mesaj gönderdik. Onlarda vergi cezasini patlatti. Bir kac ay gecti, AKP yeniden güclendi ve baskanin yine stratejisi degisti. Bu sefer o panele katildi Demirören´in yaninda...
Ben baskani siyasete destek verdi diye ne elestiririm, nede birkere siyasete karsi geldi diye kahraman ilan ederim. Galatasaray Kulübü devlet ile anlasmak zorunda, ve bu baglantiyi kuracak isim Ünal Aysal. Galatasaray´in menfaatleri bunu gerektirir. Bir yöneticimiz bu konuda baskani mesela "dik durus" ile elestirdi, ona biraz daha Galatasaray´li olmasini tavsi ederim. (Ismi aklimda degil)
Ama millet burda cikmis Milliarder Ünal Aysal´i sisteme karsi gelen bir Braveheart ilan etmis, Fatih Terim´i ise sisteme karsi egilmis bir sahtekar.
Oysaki siyasi görüsü merkez sag olan bir Fatih Terim´in mesela Erdogan´in yaninda olmasi gibi olagan bir durum olamaz.