Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahaha rezalet ben ligden bahsediyorum da sana niye cevap veriyorum ki iki de bir kapak mapak falan diyorsunFenerbahçe ne zaman ligde 120 koştu.Ona bakarsan biz de Avrupa'da 120 leri zorluyoruz ben ligden bahsediyorum da bir Fenerbahçeliye neden laf anlatıyorum ki ?

Git ötede forumunda zaman harca ergen...

Dediğim gibi, kapasite geniş olunca kapak işlemiyor maalesef.. Napalım sağlık olsun..

Adem çakar varmış neden cagırmadınız

Adem cakar yine dokturmus ne dese dogru adamin.Bravo adem babaaaa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunlar hic bir sey göstermiyor. Söylediğim gibi artik burada misyonunu tamamladin.

Büyük Baskan fetisinin silinmesi icin mücadele ediyorsan, zaten yerin burasi degil. Hangi forumlara gideceğini biliyorsun. Eğer oralarda onlarin Baskanini banlanmadan 5dk elestirirsen, cok büyük is basarmis olursun.

Neyse uzatmanin anlami yok. Ayni seyleri söyleyen birisiyle tartismanin bir anlami yok. Bosuna zaman kaybi.

Bu arada biraz saygili olursan sevinirim. Hakaret etmeye gerek yok.

Fenerliler´e laf anlatirken, ne yazikki aynisini kendi taraftarimdan görmenin acisi var icimizde... Esas senin millete "Fenerbahce´li" demen hakarettir, ve sana kanitlar gösterdigim halde halen buna devam etmen ya trollüktür, yada daha önceden teshis ettigim gibi paranoyak bir davranistir...Merak etme benim misyonum öyle kolay kolay bitmez. Allah sifalar versin kardesim.

Özlerim özlerim, Imam Safi´yi ve özlü sözlerini özlerim...

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 193
  • Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 275
Zira senin mantığına göre Aykutlu fb 120 km koşu ile ligde herkesi ezmeliydi değilim?

Ardindan ornek ve kapak Monchengladbach macindan geliyor. Zaferin sırrı 120 km Borussia Monchengladbach bizim ligde zaten ya. Gercekten alakasiz olsa da muthis kapak yani.

Metehan'nin sozunu ettigi bizim takimin her yil fizik olarak geriye gitmesi. Monchengladbach macinda Fenerin kac km kostuguna konu nasil geldi. O macta Fener'in kac km kostugunu hangi Galatasarayli hatirlar ve linkini tak diye koyar belli tabii. Ben bu tip uyelere cevap vermem de genelde artik gina geldi yani bu sadece Unal Aysal ve Terim basliklarinda takilan, alakasiz basliklarda da konuyu Aysal-Terim tartismasina cevirenlerden.

Fenerliler´e laf anlatirken, ne yazikki aynisini kendi taraftarimdan görmenin acisi var icimizde... Esas senin millete "Fenerbahce´li" demen hakarettir, ve sana kanitlar gösterdigim halde halen buna devam etmen ya trollüktür, yada daha önceden teshis ettigim gibi paranoyak bir davranistir...Merak etme benim misyonum öyle kolay kolay bitmez. Allah sifalar versin kardesim.

Özlerim özlerim, Imam Safi´yi ve özlü sözlerini özlerim...

7/24 baskan'a salliyorsun arkadas

Hani elestiriye lafim yok ama desteksiz sallaman seni insanlarin gozunde antipatik yapiyor arkadasim..

Aklinca kendine bi misyon yuklemisin,fazla beklemeden bu yukten kurtulmalisin..

★☆★

7/24 baskan'a salliyorsun arkadas

Hani elestiriye lafim yok ama desteksiz sallaman seni insanlarin gozunde antipatik yapiyor arkadasim..

Aklinca kendine bi misyon yuklemisin,fazla beklemeden bu yukten kurtulmalisin..

★☆★

Buraya girip girip "Sexy Baskan" "Mason Baskan" yada "Paragöz Baskan" gibi sacmaliklar yazsam, haklisin derdim. Benim Ünal Aysal´a ve buradaki futbol mentalitesine yaptigim elestirilerin hepsinin asli ve ucu mevcuttur. Evet, belki antipatik olabilirm, ve antipatik olmaktan gurur duyarim ayni zamanda.

Bana bir iki ay önce burda laf yetistirenler, bir iki hafta önce Ünal Baskani Demirören´in yaninda, Recep Tayyib Erdogan´in vizyon panelinde görünce sok oldular. Ben aceba niye hic sasirmadim ? Ben aceba Ünal Aysal´i o konu üzerinden niye elestirmedim ? Belirli gercekler vardir bu dünyada, ve ben o gerceklere oldugu gibi bakmayi tercih edenlerdenim. Istedigim gibi bakmayi degil...

Buraya girip girip "Sexy Baskan" "Mason Baskan" yada "Paragöz Baskan" gibi sacmaliklar yazsam, haklisin derdim. Benim Ünal Aysal´a ve buradaki futbol mentalitesine yaptigim elestirilerin hepsinin asli ve ucu mevcuttur. Evet, belki antipatik olabilirm, ve antipatik olmaktan gurur duyarim ayni zamanda.

Bana bir iki ay önce burda laf yetistirenler, bir iki hafta önce Ünal Baskani Demirören´in yaninda, Recep Tayyib Erdogan´in vizyon panelinde görünce sok oldular. Ben aceba niye hic sasirmadim ? Ben aceba Ünal Aysal´i o konu üzerinden niye elestirmedim ?

sen ne demek istedigimi cok iyi anladin!!gecen sefer banlanmadan önce baskan rivayi peskes cekecek diye yazmistin..oysa üc seneden beri her türlü satis yetkisi olan bir adami utanmadan agir iftiralar attin..buna verecek bi cevabin vardir elbet!!!seninlen kavgam sahsi degil sadece bazen abartili,desteksiz attigini düsünüyorum,yoksa kendi halinde iyi bir arkadassin..

sen ne demek istedigimi cok iyi anladin!!gecen sefer banlanmadan önce baskan rivayi peskes cekecek diye yazmistin..oysa üc seneden beri her türlü satis yetkisi olan bir adami utanmadan agir iftiralar attin..buna verecek bi cevabin vardir elbet!!!seninlen kavgam sahsi degil sadece bazen abartili,desteksiz attigini düsünüyorum,yoksa iyi bir arkadassin..

Ben Baskan rivayi peskes cekecek diye nezaman yazmisim ? Benim hafizam iyidir Gökhan kardes. "Rivayi peskes cekmedi diye mi düsmansin baskana" gibi bir cümle kurmustun sen. Ben Riva ile ilgili birsey yazmadim. Benim yazdiklarimda hakaret olmadigi halde, hakaretten dolayi banlandim... Benim yazdiklarim farkli konulardi, ve hepsinin dayanagi vardir.

Ünal Aysal iki sene boyunca Erdogan´a yaklasmaya calisti, ve her türlü destegi verdi... Bunu inkar eden, kendini kandirir.

- Yok, X Milyon GS´li AKP´ye oy verdi gibi aciklamalar

- Bizim oyuncularin üzerine muz atilirken, fener yönetimi rezalet basin toplantisini düzenlerken, bu konunun kapatilmasini bizzat Ünal Aysal istedi. Ülke´nin imaji zedelenmesin diye...(kimi yaranmak icin aceba ?)

Ama Erdogan ona hic termin vermedi, cünkü Erdogan kindar bir insan. ve yabanci sinirinda siyasi anlamda destek göremedik, baska konularda bile yanliz kaldik. Sonra Ünal Aysal bir ara strateji degistirdi ve bu "Twitter" meselesi cikti ortaya. Siyasilere bir mesaj gönderdik. Onlarda vergi cezasini patlatti. Bir kac ay gecti, AKP yeniden güclendi ve baskanin yine stratejisi degisti. Bu sefer o panele katildi Demirören´in yaninda...

Ben baskani siyasete destek verdi diye ne elestiririm, nede birkere siyasete karsi geldi diye kahraman ilan ederim. Galatasaray Kulübü devlet ile anlasmak zorunda, ve bu baglantiyi kuracak isim Ünal Aysal. Galatasaray´in menfaatleri bunu gerektirir. Bir yöneticimiz bu konuda baskani mesela "dik durus" ile elestirdi, ona biraz daha Galatasaray´li olmasini tavsi ederim. (Ismi aklimda degil)

Ama millet burda cikmis Milliarder Ünal Aysal´i sisteme karsi gelen bir Braveheart ilan etmis, Fatih Terim´i ise sisteme karsi egilmis bir sahtekar.

Oysaki siyasi görüsü merkez sag olan bir Fatih Terim´in mesela Erdogan´in yaninda olmasi gibi olagan bir durum olamaz.

Bu adama hep tazminat davasi actigimiz icin bizim foruma uye olmus burdan saydiriyor

Ben Baskan rivayi peskes cekecek diye nezaman yazmisim ? Benim hafizam iyidir Gökhan kardes. "Rivayi peskes cekmedi diye mi düsmansin baskana" gibi bir cümle kurmustun sen. Ben Riva ile ilgili birsey yazmadim. Benim yazdiklarimda hakaret olmadigi halde, hakaretten dolayi banlandim... Benim yazdiklarim farkli konulardi, ve hepsinin dayanagi vardir.

Ünal Aysal iki sene boyunca Erdogan´a yaklasmaya calisti, ve her türlü destegi verdi... Bunu inkar eden, kendini kandirir.

- Yok, X Milyon GS´li AKP´ye oy verdi gibi aciklamalar

- Bizim oyuncularin üzerine muz atilirken, fener yönetimi rezalet basin toplantisini düzenlerken, bu konunun kapatilmasini bizzat Ünal Aysal istedi. Ülke´nin imaji zedelenmesin diye...

Ama Erdogan ona hic termin vermedi, cünkü Erdogan kindar bir insan. ve yabanci sinirinda siyasi anlamda destek göremedik, baska konularda bile yanliz kaldik. Sonra Ünal Aysal bir ara strateji degistirdi ve bu "Twitter" meselesi cikti ortaya. Siyasilere bir mesaj gönderdik. Onlarda vergi cezasini patlatti. Bir kac ay gecti, AKP yeniden güclendi ve baskanin yine stratejisi degisti. Bu sefer o panele katildi Demirören´in yaninda...

Ben baskani siyasete destek verdi diye ne elestiririm, nede birkere siyasete karsi geldi diye kahraman ilan ederim. Galatasaray Kulübü devlet ile anlasmak zorunda, ve bu baglantiyi kuracak isim Ünal Aysal. Galatasaray´in menfaatleri bunu gerektirir.

banlandigin tarihi biliyorsan tekrardan bakarim yada en azindan sayfayi..ben o cümleyi sana bosuna kurmamisimdir!!

Bazı arkadaşlar burada harcanıyor gidip hikaye yazsınlar daha çok ilgi görürler, galiba başkanın ofisine örümcek yerleştirmiş bu kişiler hatta kafasına tüm haince planlarından haberi var maşallah

arkadaş iki kişinin adam gibi doğru düzgün tartışmasına nekadar çok tahamül edemeyen var şu forumda anlayamıyorum ya.

hemen rüzgarın estiği tarafa geçip diğer tarafı saçma sapan çocukca ithamlar ile karalamalar

keşke herkesin kendisine güveni olsada o ikilinin tartışmasına katılım olsa.

sadece bir tarafın tribününe geçip holiganlık yapılmasa.

şimdide diğer ergen gelir bilmem kim sizin tanrınız bilmem ne bizim peygamberimiz diye olayı dahada dağıtır ardından diğer sivilceli gelir fenerlisin kuşçusun fordcusuna döner olay ardından adem onlar gibi lakap takmadığı halde hakaret etmediği halde onlar gibi bölücülük yapmadığı halde 3 yıl myc yer.

banlandigin tarihi biliyorsan tekrardan bakarim yada en azindan sayfayi..ben o cümleyi sana bosuna kurmamisimdir!!

Tartisma sayfa 268´den itibaren basliyor, ama yazdiklarimin bir kismi silinmis... Burada "sisteme" karsi gelisi ile kahraman ilan edenler oldu, bende onlarin önüne bir ayna tuttum... Sana kisisel mesaj gönderemiyorum nedense, eger mümkün olursa ben sana kast ettigim konulari tam olarak yazarim.

yazilanlari takip eden, ve benim yazi tarzimi bilen arkadaslar benim hakaret etmedigimi zaten bilirler...

arkadaş iki kişinin adam gibi doğru düzgün tartışmasına nekadar çok tahamül edemeyen var şu forumda anlayamıyorum ya.

hemen rüzgarın estiği tarafa geçip diğer tarafı saçma sapan çocukca ithamlar ile karalamalar

keşke herkesin kendisine güveni olsada o ikilinin tartışmasına katılım olsa.

sadece bir tarafın tribününe geçip holiganlık yapılmasa.

şimdide diğer ergen gelir bilmem kim sizin tanrınız bilmem ne bizim peygamberimiz diye olayı dahada dağıtır ardından diğer sivilceli gelir fenerlisin kuşçusun fordcusuna döner olay ardından adem onlar gibi lakap takmadığı halde hakaret etmediği halde onlar gibi bölücülük yapmadığı halde 3 yıl myc yer.

kapimiz sohbet etmek isteyen herkese acik osman kardes..

bilirsin beni kimseye kiytirik bir tartisma yüzünden kin tutmam..hatamiz varsa iade-i itibar yapmasinida biliriz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt