Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaptigi yanlislarla kendini de bizi de bitirdi anlasilan bitirmeye de devam edecek

keske hatalarin dan ders alsaydi da olaganüstü kongreye gitseydi güclü bi yönetim kursaydi onu da yapmadi

geçen sene başında yerli kalitesini artırmayarak göz göre göre berbat geçecek sezona giriş yaptık

bu sene de 3 ay boyunca yattılar transfer ve planlama konusunda ve yine bile bile kötü bir sezon yaşayacağız

bu kadar amatör bu kadar kafasızca ve plansızca yönetilen bir takım istemiyorum

2 sene başarılıydı ama bu başarının süre gelmesi lazım başarısızsan gsde kalamazsın bura fb değil 15 sene kalabileceği

ÜNAL YASAL İSTİFA ET BİLE BİLE TAKIMI BATIRDIĞIN İÇİN

başkanın tek hatası oyuncu satışlarında arda dışında kimseyi iyi paraya satamadık pazarlama hiç yok ayrıca geçen yıl yönetim değişikliği ve fenerin yaptığı ırkçılığı saçma bir bahaneyle kapatması çok ciddi hatalar ama neyseki artık fenerin pisliklerini yüzlerine vurmaya başladı ama pazarlama hakkaten çok kötü fener oynatmadığı salihten 15milyon kazandı biz arsenalde oynamış eboueyi bile satamıyoruz.

zamanla bizim düşündüklerimizi önceden ön gördüklerimizi söylemeye başlamışsınız.

haklı değilsiniz.

iki yüzlüsünüz.

galatasarayı galatasaraylılara bırakın ve en iyi yaptığınız işlere geri dönün. galatasaray sizin işiniz değil.

Şimdi yazmayalım, yazmayalım diyoruz ama başkan bu kulübü yönetebilecek kapasitede bir adam değilmiş demek ki ya da bugüne kadar da bu kulübü hiç o yönetmemiş.Son yaptığı yönetim değişikliği, yönetimden gönderip yerine getirdiği tiplerin futbol ile hiç bir alakası yok.Olsa olsa siyaset ile alakası olur, ekonomi ile alakası olur(onu da berbat ettiler de...) ama yok yani.Son yaptığı yönetim değişikliğinin bir benzerini kendi şirketlerinde yapmaz, mesela. O zaman ne oldu bu adama, yapılan abuk subuk fahiş transferlerde paralar nerelere gitti, ne oldu... İş dünyasını iyi bilir başkan kendisi gibi bir CEO işinde 2 gün dayanamaz anında kovulur.

Başkanın yerinde olsam basarım istifayı..

Valla çok bile bu taraftara ....

Adnan polat ve türevlerini gördük.

Şimdi takım 1 tane süper kupayı penaltılarla kaybetti ya

Hemen Adnan öztürk demeye başlamıssınız..

Gelsin gelsin.

Avrupada konusacak iş bitirecek muhatap bulabilir mi acaba ?

Şu an ki başkanın kıymetini bilmiosunuz.

Adam Türkiye üzeri bir adam...

Ve GS tarihine Faruk Sürenden sonra En büyük başarıları yasatmıs bir adam..

Bırakın nankörlüğü...

Evet 2 yıldır bocalıyor. Yönetimde olsun takımda olsun istediği gibi gitmedi hiçbişey yanlış tercihler yaptı belki ama

Bu adamı küstürmemeliyiz...

Basında yazan palavraları bırakın ekonomimiz iyi yönde FFP den yırttık.

FB BJK TS FFP teftişi geçirince göreceksiniz neler olacak..

Bu sene 2. yarıda hisse satısı yasağı kalkıp 200 milyon liraya yakın para gelince göreceksiniz durumu...

Yav adam bocaladı bırakın o kadar hakkı olsun az sabredin...

Ekonomik açıdan da sportif açıdan da çok iyi günler bizi bekliyor. Az sabredin ...

belki bu sene yine kadrodan dolayı 2. olucaz.

Belki şamp. liginde çok kötü puan alıp elenicez.

Ama sabır.

Bu adam bu başarıları kazandı yine kazanacak. Sabır...

Adnan bilmem neler

falan bu adamın tırnağı olamaz beyler.

Bu camia kişmleri denewdi kimleri gördü.

Ya hemen harcamayın adamı

Fener 15 senedir neler çekio görüosunuz...

Ben inanıyorum şu hisse satısı yasağı kalksın bu takım yine ucucak........

Başkanın yerinde olsam basarım istifayı..

Valla çok bile bu taraftara ....

Adnan polat ve türevlerini gördük.

Şimdi takım 1 tane süper kupayı penaltılarla kaybetti ya

Hemen Adnan öztürk demeye başlamıssınız..

Gelsin gelsin.

Avrupada konusacak iş bitirecek muhatap bulabilir mi acaba ?

Şu an ki başkanın kıymetini bilmiosunuz.

Adam Türkiye üzeri bir adam...

Ve GS tarihine Faruk Sürenden sonra En büyük başarıları yasatmıs bir adam..

Bırakın nankörlüğü...

Evet 2 yıldır bocalıyor. Yönetimde olsun takımda olsun istediği gibi gitmedi hiçbişey yanlış tercihler yaptı belki ama

Bu adamı küstürmemeliyiz...

Basında yazan palavraları bırakın ekonomimiz iyi yönde FFP den yırttık.

FB BJK TS FFP teftişi geçirince göreceksiniz neler olacak..

Bu sene 2. yarıda hisse satısı yasağı kalkıp 200 milyon liraya yakın para gelince göreceksiniz durumu...

Yav adam bocaladı bırakın o kadar hakkı olsun az sabredin...

Ekonomik açıdan da sportif açıdan da çok iyi günler bizi bekliyor. Az sabredin ...

belki bu sene yine kadrodan dolayı 2. olucaz.

Belki şamp. liginde çok kötü puan alıp elenicez.

Ama sabır.

Bu adam bu başarıları kazandı yine kazanacak. Sabır...

Adnan bilmem neler

falan bu adamın tırnağı olamaz beyler.

Bu camia kişmleri denewdi kimleri gördü.

Ya hemen harcamayın adamı

Fener 15 senedir neler çekio görüosunuz...

Ben inanıyorum şu hisse satısı yasağı kalksın bu takım yine ucucak........

1 sene bocaladıgı yetmedı mı? hersene sampıyon mu olacaz dedınız sımdıde hersene kupa mı alacaz oldu..sene sonu ne dıyeceksınız amaan 2 sene bız olduk 2 sene de onlar olsun nolacak mı dıyeceksınız.

basgan gıdıp defans alma allah askına bı turk orta saha bıde yabancı forvet kap delırtme bızı daha fazla..sonra yatında ıstedıgın kadar vakıt gecır

1 sene bocaladıgı yetmedı mı? hersene sampıyon mu olacaz dedınız sımdıde hersene kupa mı alacaz oldu..sene sonu ne dıyeceksınız amaan 2 sene bız olduk 2 sene de onlar olsun nolacak mı dıyeceksınız.

Peki hocam kim gelicek yerine söylesene.

Gelen kişi ne yapıcak ?

selcugu burağı olcanı semihi tellesi satacak komple takımı mı değiştirecek ?

Yada elinde Türkiyenin bilmediği bir yetenek listesi varda onları mı getirecek...

Adam napsın...

Yasin yasin diyosunuz övüyorsunuz brumanın yerine oynuyor kötü oynayınca başkan yapacağın işin...

Yekta Yekta diyosununz Geçen sene chealse maçında millet göklere çıkardı harika top oynamısdı

Şimdi adama demediğinizi bırakmadınız..

Veysel i hazırlık maçlarında göklere çıkardınız ki ben veyseli her zaman beğenirimşu anki oyuncular arasında sağ beke alınacak en iyi adamlardan biridir.

Adama demediğinizi bırakmadınız...

Düne kadar forumda herkez Chedjou gitsin çöp diodu . Biz bas bas bagarıoduk Chedjou aslında iyi topçu sürekli oynaması lazım die

Bu gün adamı yere göğe koyamadınız...

Sizin de ne istediğiniz belli değil ki..

Skora göre iş yapıosunuz..

Bu işler böyle olmaz..

Dünkü maçdan sonra herkes tarık demeye başladı.

Adamın ortaları sabriden beter kattıgı tek bir şey yok takıma.

Bursasporlu şener deseniz anlarım adam 3 gömlek üstün tarıkdan

ama yok illa tarık...

Tarıkı aldırırsınız yarın gider 2 kötü orta keser başlarsınız yine saymaya

Sizi memnun etmenin yolu yok...

Ayrıca geçen sene şamp. olamadı bu takım evet

Ama TFF nin neler yaptıgını nasıl hakemlerin maçları fenere hediye ettiğini hepimiz biliyoruz.

Bu ülkede bir takım sıyrılırsa aradan birileri mutlaka aşağa çeker...

Ünal Aysal gelmeden önce ne diyorduk .

Bu adam gelsin bu GS ı uçurur..

Uçurduda ama son 1,5 senedir gerek Federasyon gerek medya gerek iç muhalefetin adama yapmnadıgı kalmadı..

İndiriyorlar adamı amaçları bu. Yoksa GS alıp basını gidicek..

Hangi türk takımı 2 sene şamp liginde gruplardan çıkmış juventusu elemiş çeyrek final oynamıs...

GS mali açıdan uçmasın diye SPK ya bile baskı yaptı adamlar ne engeller çıkardı..

Bunları göremiosunuz adamların ekmeğine yağ sürüosunuz...

Ünal Aysaldan sonra ne Adnan öztürk ne Helvacı idi sanırım onlarla şampiyonluk falan hikaye..

Mumla ararsınız mumla ..

Fener alıp başını gider arkasından bakarsınız.

Bu tuzağa düşmeyin..

Entel dantel adamları toplayıp başarıyı benimseyeceğini sanıyordu. Giderek küçulüyorsun içine ettin mahvettin takımı.

Tek basina yeterli olmayabilir, ama onun gibi gencliginden beri takimi takip etmis, Turk futbolunu iyi bilen ve kafasi calisan adamlar lazim yonetime.

ali dürüstün seçeceği adamlar zaten bizim gibi koyu Galatasaraylılardan olur. o işini bilir yeter ki geri dönsün.

adam o kadar sığ düşünüyor ki sorunun burakla selçukun kadro dışı kalmasıyla çözülebileceğini sanıyor.

kardeş sorun futbolcu teknik adam sorunu değil. sorunun temeli büyük.

sorun başkan ve dalkavukları

takımı 1 senede bu hale getirmek büyük bir başarıdır Başkanım...berbat bir yönetim seçimi berbat kararlar anlaşılamaz bir transfer politikası...

her gelene mithiş yeauhhh iyen terim düşmanları dışında herkes görüyordu bunu ama şimdi onlarda yavaş yavaş görmeye başladı...çok büyük ihtimalle efsane olarak anılabilecekken sıradan biri olarak anılacaksın....sen yaptın bunu kendine....

Öncelikle futboldan anlayan adamlari yönetime soksun, öyle transferler yapsin. (Üstünel, Dürüst)

Ice bucket mudur, ALS mudur, Galatasaray başkan'i oldugunu unutmasin artik bazi oyunculari gibi gösteriş yapmasin kendi kulübü için faydali olsun.

Sezon'u bu kadroyla başlarsak şimdiden geçmiş olsun

Yönetime Türk futbolunun yapısını bilen, şikeci yapıyla savaşabilecek isimlerin katılması şart. Aşırı yabancılaşma ve pısırıklık mevcut şu an. Sanki Türk futboluna dışarıdan bakan ve müdahale edemeyen bir yönetim anlayışımız var. Başkanın yönetim kurulunu oluştururken hata yaptığını hemen herkes söylüyordu zaten ki öyle de. İsimler yazılmış ki o sıralar kimse yan bakamıyordu bize.

şahin bi adnan ozturk yumusak baslı ama butun ıslerını halleden bi ali durust takıma herseyını vermeye calısan a.albayrak ve herkesi bir arada toplayan tecrubesıyle klubu yoneten baskan vardı...tam bir efsane kadroydu aslına baktıgın zaman hersey bu ekıbın dagılmasıyla basladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt