Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözünüz Aydın Ünal Aysal aday olmayacak...

Fenerbahçe basın açıklamasında biz sizi değiştiricez dedi ve sizde buna ön ayak oldunuz tebrikler !
Ben FB taraftarı olsam ne dalga geçerdim..

Ayıp valla ayıp.

Adayları göreceğiz. Yeni GS ı göreceğiz

yazın bir yere şuan ekonomik krizimiz hisse senedi satımı ile düzelecekdi ama
yeni gelecek yönetimden sonra göreceğiz .
GS 1 kurusa muhtaç hale getirecekler.

rivayı satmayalım diye bu yönetime isyan edenler rivayı satacaklar göreceksiniz.

GS ı bitirdiler FB basın yoluyla bizim taraftarı bile etkileyerek bitirdi helal olsun !

Umarım Haluk Ulusoy aday olur başkası GS ı batırır
Galatasaray batırıldı zaten. Normalde futbol kulüpleri kötü ekonomilerini elinde ki iyi futbolcuları satıp yerlerine alt yapıdan kötü iyi demeden takviyeler yaparak toparlanmaya çalışırlar. Biz bugün böyle bir şeye yeltensek mevcut maaşlar yüzünden, form durumları vs. yüzünden bonservisi ile gönderebileceğimiz oyuncu sayısı sınırlı.Üstüne onlar da komik rakamlar olacaktır. Kulüp tesislerini, arazilerini vs. satmaya çalışmak. Şirket hisselerini satmaya çalışmak zaten biz bu işi bitirdik, dibini sıyırıyoruz demektir. Yeni gelecek yönetim de cebinde hazır para ile gelmeyeceğine göre bir şeyler olacak, hoşa gitmeyen kulübü zora sokacak kısa vadeli çözümler üretilecek. Hajrovic'in bonservisi ödeyip, maaşını ödeyemeyen bir kulüp haline getirenler utansın bu kulübü...

Aziz Üstel'in tutturduğunu görmedim şu ana kadar.Ben ondan daha yakınım yönetime :asd22:

aziz üstelin ne söyledigi oılmus

20 milyona sponsor olacak dedi,nani,balotelli dedi,dedi de dedi

hangi biri tuttu allasen

Bende geri vites yok diyen bir adamın geri vites yapacağını sanmıyorum.

300 milyon içerdeysek Riva'yı bir şekilde değerlendirmek zorundayız zaten. Başka çaresi olan varsa söylesin. Oyuncu parlatıp satmayı beceremiyoruz. Alt yapı desen Allahlık, 20 yılda belki bir tane oyuncu çıkıyor. Oynadığımız lig beş para etmez. Ne yapacağız peki?

Öyle ya da böyle fb medyası tff , tbf ve gs daki uzantıları çok şükür başkanı yedik.Değeri gidince anlaşılacak.

Umarım haklısınızdır. Umarım başkan aday olur.
Yoksa Alp Yalman ile beraber daha çoook AHH lar Vaahlar çekeriz

baskan oyle ona buna kusup kaos cıkarmakta ustune yok...sen klubun baskanısın 2016 ya kadarda gorev suren var.ortada sorun varsa cozmek senın gorevın..konser veren candan ercetının degıl.kendını tek adam vazgecılmez fılan gormeye basladı ondan sonra da olanlar oldu zaten..gecen sene krız cıkardıgı gıbı bu senede lıg basladıktan snra krızı cıkardı...bu senemızde copte maalesef.gecmıs olsun.

size bu adam gidecek dedik ama ünalistler dinlemedi:) alayım mı daha yeauhhhhh:)

size bu adam gidecek dedik ama ünalistler dinlemedi:) alayım mı daha yeauhhhhh:)
Aylardır söylüyoruz hala savaşıyor diyorlar eline yüzüne bulaştırdı iyice daha kalsa nolucak rivayı boşunamı satmak istiyor iznide alamadı zaten kaçıcak diyoruz hala inanmayanlar var

Selçuk mu? Mustapha Sarp mı?

3a5yjaze.jpg

işin gerçeği şu ki Koskoca Galatasaray Aysalcılar Terimciler diye ayrılmış durumda
İkiside benim için aynı terim ne kadar hainse aysalda o kadar haindir.

bu ikilinin savaşı bizi bu güne getirdi maalesef. Böldü.

işin gerçeği şu ki Koskoca Galatasaray Aysalcılar Terimciler diye ayrılmış durumda
İkiside benim için aynı terim ne kadar hainse aysalda o kadar haindir.

bu ikilinin savaşı bizi bu güne getirdi maalesef. Böldü.
Aman kardeş naptın biri şimdi seni şikayet eder aysala hain dedin diye ben imada bulunmama rağmen nerdeyse ceza yiyecektim

Selçuk mu? Mustapha Sarp mı?

Kan değişikliği iyi olacak bence. Yada adam gibi yönetim kursun kura biliyorsa.
Tek başına son 1 sene olduğu gibi iflas olur .
Haaa bide kimse değiştirmedi burda . Ünal aysal ve omurgasız yönetim kurulu kendisini değiştiriyor.
fener medyasıymış ve saire hikaye.

Kurumsallık, ilke ve prensip ifadelerinin hep lafta kaldığı bir başkansın.

Çok laf ve az icraat başkanı oldun diğerleri gibi

geçen sezon FT'yi yollayarak, bu sezon da kendin takımı mahvettin

Türkiye şartlarını bilen, birilerinin şakşakçısı olmayan her bağımsız Galatasaray taraftarı için efsanedir artık , tarihimize adını altın harflerle yazdırmıştır. Kendisiyle tanışma fırsatıda bulmuştum, çok sempatik bir adam. Büyük ihtimalle aday olmayacak. Büyük başkan Ünal Aysal :hat:

B_faaaa7b9b8c6073751c515ed15784ec5.jpg

Karısı Prandelli'nin eşine ve futbolcuların eşlerine yemek vermiş.Hiç gidici gibi görünmüyor.Bence aday olacak.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt