Turgut Öztürk
Kırmızı Üye
- 20 Nisan 2011
- 2.325
- 0
- 996
Galatasaray batırıldı zaten. Normalde futbol kulüpleri kötü ekonomilerini elinde ki iyi futbolcuları satıp yerlerine alt yapıdan kötü iyi demeden takviyeler yaparak toparlanmaya çalışırlar. Biz bugün böyle bir şeye yeltensek mevcut maaşlar yüzünden, form durumları vs. yüzünden bonservisi ile gönderebileceğimiz oyuncu sayısı sınırlı.Üstüne onlar da komik rakamlar olacaktır. Kulüp tesislerini, arazilerini vs. satmaya çalışmak. Şirket hisselerini satmaya çalışmak zaten biz bu işi bitirdik, dibini sıyırıyoruz demektir. Yeni gelecek yönetim de cebinde hazır para ile gelmeyeceğine göre bir şeyler olacak, hoşa gitmeyen kulübü zora sokacak kısa vadeli çözümler üretilecek. Hajrovic'in bonservisi ödeyip, maaşını ödeyemeyen bir kulüp haline getirenler utansın bu kulübü...Gözünüz Aydın Ünal Aysal aday olmayacak...
Fenerbahçe basın açıklamasında biz sizi değiştiricez dedi ve sizde buna ön ayak oldunuz tebrikler !
Ben FB taraftarı olsam ne dalga geçerdim..
Ayıp valla ayıp.
Adayları göreceğiz. Yeni GS ı göreceğiz
yazın bir yere şuan ekonomik krizimiz hisse senedi satımı ile düzelecekdi ama
yeni gelecek yönetimden sonra göreceğiz .
GS 1 kurusa muhtaç hale getirecekler.
rivayı satmayalım diye bu yönetime isyan edenler rivayı satacaklar göreceksiniz.
GS ı bitirdiler FB basın yoluyla bizim taraftarı bile etkileyerek bitirdi helal olsun !
Umarım Haluk Ulusoy aday olur başkası GS ı batırır
Aziz Üstel @aziz_ustell