Siz bunu kisisel degerlendiriyorsunuz. Ünal Aysal yönetim tarzi ile hem kulüp icinde (Yönetim/kONGRE) hemde taraftar arasinda bir polarisationa neden olmustur. Galatasaray´i birlestiren sevgi saygi kaybolmustur. Bunu GS SK´ne 2004 yilinda üye olup, hic bir yönetimin icinde alttan baslayip Galatasaray ananavelerini benimsememesine bagliyorum. Önemli olan sadece Baskan degildir, yönetim bir bütün olarak önemlidir. Ve son kurdugu yönetim hic bir sekilde verim saglayamamistir kulübe ve maddi darbogaz yüzünden tepki görmüstür...
Tepki gördü diye kacacak ise, ozaman yolu acik olsun. Keske daha önce biraksaydi, Galatasaray su an belki cok farkli yerlerde olurdu. Cünkü son yönetim degisikliginden sonra nerdeyse her karari zarar olarak döndü kulübümüze... Tek adamliga soyunmasi cok büyük bir hata oldu. Ilk basta vaad ettigi gibi yöneticilik yapabilseydi, benim hayalimdeki baskan modeli olabilirdi. Ama tam tersini yapti maalesef.
Yine de terbiyemi takinip giderse, yaptiklarin ve verdigin hizmet icin tesekkürler demek kaliyor.