Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski forumda bu konuda ömür boyu ceza yemişdim . Küfür bile etmemişdim. Birazcık ağır konuşmuşdum sadece. Uyarayımda seni yani

yok soylemedım soylemem de ama az once kullanıldı kebapcı kelımesı edıtlendı botokslu dedı dıye ceza yıyen arkadasları hatırlıyorum haksızlık yapılıyor. ıkısıde edıtensın yada ıkısı de ceza alsın

yok soylemedım soylemem de ama az once kullanıldı kebapcı kelımesı edıtlendı botokslu dedı dıye ceza yıyen arkadasları hatırlıyorum haksızlık yapılıyor. ıkısıde edıtensın yada ıkısı de ceza alsın

Kebapcı eskiden editlenmiyordu bile.
Özelikle bu forumdakilerin coğu anti terimci olunca bu bile hayret edici bir gelişmedir. Modlar, adminlerin hepsi terimi sevmezler takip etiğim kadarı kadar.

Bu editleme olay ben ve bir kac üye saolsun sayesinde girdi devreye ve mod ve adminler saolsunlar bizim gibilerede kulak verdiler sonunda.

B_faaaa7b9b8c6073751c515ed15784ec5.jpg

Karısı Prandelli'nin eşine ve futbolcuların eşlerine yemek vermiş.Hiç gidici gibi görünmüyor.Bence aday olacak.

3 catal 3 bicak var kisi basina sofrada :)
Hic anlamadigim bir zengin takintisi! Ayni catal ile salata, yemek, tatli yenmiyor mu yani?

Kombine paraları, Sponsorluk anlaşmaları ,Forma satışları falan derken milyon €lar girdi kulübe ama transfer yok, umut yok. Ünay Aysal bizi çok kötü zarara uğratıp gitmezse bu sezon sonu, o zaman eşşek gibi anırıp video kaydı yapıp buraya atmazsam adam değilim

Bakın ben bunu dediğimde tepki almıştım. Daha 1 ay olmadı ben yazalı. Bu adamın aldığı nefes zarar bu takıma!!

Cok buyuk sportif yanlislarin yaninda basimizi one egdirmedi. Zarar ziyan anlamam, benim gozumde ideal baskandi. Hep de oyle kalacak. Bu futbol ortaminda Unal Aysal gibi bir baskana sahip oldugum icin gurur duyacagim. Hangi karari alirsan al, cok tesekkurler baskan.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Baskanın yaptıgı en büyük hata 2013 de yönetimi değiştirmeseydi su anda yasadımız sorunların temelinde bu var

Cok buyuk sportif yanlislarin yaninda basimizi one egdirmedi. Zarar ziyan anlamam, benim gozumde ideal baskandi. Hep de oyle kalacak. Bu futbol ortaminda Unal Aysal gibi bir baskana sahip oldugum icin gurur duyacagim. Hangi karari alirsan al, cok tesekkurler baskan.

Deep Thought cihazından gönderildi.

eğdirmedi mi
kardeşim fbülkerlilerle basket konuşamaz olduk
bu utanç için
İSTİFA

Siz bunu kisisel degerlendiriyorsunuz. Ünal Aysal yönetim tarzi ile hem kulüp icinde (Yönetim/kONGRE) hemde taraftar arasinda bir polarisationa neden olmustur. Galatasaray´i birlestiren sevgi saygi kaybolmustur. Bunu GS SK´ne 2004 yilinda üye olup, hic bir yönetimin icinde alttan baslayip Galatasaray ananavelerini benimsememesine bagliyorum. Önemli olan sadece Baskan degildir, yönetim bir bütün olarak önemlidir. Ve son kurdugu yönetim hic bir sekilde verim saglayamamistir kulübe ve maddi darbogaz yüzünden tepki görmüstür...
Tepki gördü diye kacacak ise, ozaman yolu acik olsun. Keske daha önce biraksaydi, Galatasaray su an belki cok farkli yerlerde olurdu. Cünkü son yönetim degisikliginden sonra nerdeyse her karari zarar olarak döndü kulübümüze... Tek adamliga soyunmasi cok büyük bir hata oldu. Ilk basta vaad ettigi gibi yöneticilik yapabilseydi, benim hayalimdeki baskan modeli olabilirdi. Ama tam tersini yapti maalesef.

Yine de terbiyemi takinip giderse, yaptiklarin ve verdigin hizmet icin tesekkürler demek kaliyor.

Son düzenleme:
eğdirmedi mi
kardeşim fbülkerlilerle basket konuşamaz olduk
bu utanç için
İSTİFA

Niyemiş? Ya vallahi hayret edici birisin berat. Bula bula bununumu buldun? Belki en şerefli , en gurur duyulacak bir hamle olarak görülen camianın genelinde olan konuda şikeciler ile konuşamaz hale geldik diyorsun. O şikeciler hangi yüzle peki konuşa biliyormuş?

Siz bunu kisisel degerlendiriyorsunuz. Ünal Aysal yönetim tarzi ile hem kulüp icinde (Yönetim/kONGRE) hemde taraftar arasinda bir polarisationa neden olmustur. Galatasaray´i birlestiren sevgi saygi kaybolmustur. Bunu GS SK´ne 2004 yilinda üye olup, hic bir yönetimin icinde alttan baslayip Galatasaray ananavelerini benimsememesine bagliyorum. Önemli olan sadece Baskan degildir, yönetim bir bütün olarak önemlidir. Ve son kurdugu yönetim hic bir sekilde verim saglayamamistir kulübe ve maddi darbogaz yüzünden tepki görmüstür...
Tepki gördü diye kacacak ise, ozaman yolu acik olsun. Keske daha önce biraksaydi, Galatasaray su an belki cok farkli yerlerde olurdu. Cünkü son yönetim degisikliginden sonra nerdeyse her karari zarar olarak döndü kulübümüze... Tek adamliga soyunmasi cok büyük bir hata oldu. Ilk basta vaad ettigi gibi yöneticilik yapabilseydi, benim hayalimdeki baskan modeli olabilirdi. Ama tam tersini yapti maalesef.

Yine de terbiyemi takinip giderse, yaptiklarin ve verdigin hizmet icin tesekkürler demek kaliyor.

Ben Galatasaray'da kutuplaşma olmayan dönem hatırlamıyorum ki olayimiz bu :D yine de Aysal dönemi bunun sivrilestigini kabul ederim.

-Tapatalk-

Gelen gideni aratır dşye bir laf vardır , galatasarayı 10 seneyi aşkın bir buhran dönemi bekliyor.
taraftar camiasına sahip çıkmıyor , kaliteli insanlara değer verilmiyor.
hatalar vardır ama bu klubün bütün taşınmazları erdoğan ailesine peşkeş çekilecek .
galatasaray lisesi bile tarihe gömülecek.
galatasaray üniversitesinin olduğunyere otel dikilecek ve galatasaray adası araplara satılacak tabi önce devlet tarafında el konulacak.
rivayı ucuza verin yoksa el koyarız denilecek.
nasıl mı ?
galatsaray iflasa sürüklenerek kayyum ile karşı karşıya bırakılacak.
bakın bunlar hedeflenen olgular.bunun örneklerini spkda ve şike sürecinde gördük.
bunlar 10 sene içerisindeki öngörülerim.
bunun suçlusu taraftardır , mal uyuyan siyasete karşı duruş sergileyemeyen taraftar.
Hedeflenenler aynen bu şekilde renkdaş bravo :005:Bizim bir kısım mal taraftarlar bunları göremiyor malesef :red:

Şu ülkenin allahın belası futbol düzeninde Aziz gibi şerefsiz haysiyetsiz namussuz bir adam bile 18 yıl başkanlık yapabiliyorken, Ünal Aysal gibi bir adam hatalarının yanında tüm branşlardaki onca başarıya rağmen 3 yıl gibi kısa bir sürede bazı çevreler tarafından yenilmek isteniyorsa ve hatta başkanlığı bırakmak zorunda kalıyorsa içine edeyim böyle düzenin böyle sporun böyle futbolun böyle marka değerinin.... Eğer bu adam aday olup daha güçlü bir yönetimle yeniden seçilmezse uzun bir süre futboldan da Galatasaray'dan da kopacağım hatta belki de temelli. Ondan sonra Ak Boyslar ananelerinin liginde bu şike düzenin de istedikleri başkanla takılsınlar... Gitsinler şikecilerle rüşvetçilerle azizlerle kanka olsunlar.....

Bu taraftarın kaypaklığını görünce şu anda bırakması doğru olan bence,sene sonu şampiyonluğun gitmesi durumda tüm doğruları ve hizmetleri bir çırpıda unutulur,bugün başkanı destekleyenler o gün ilk vuranlar olur, böyle garip bir taraftarımız var maalesef,son 1 yıldır yanlışları olsa bile genel tabloya bakınca doğruları ağır basar ,keşke herşey yolunda giderken yönetimi dağıtmasaydı.

Niyemiş? Ya vallahi hayret edici birisin berat. Bula bula bununumu buldun? Belki en şerefli , en gurur duyulacak bir hamle olarak görülen camianın genelinde olan konuda şikeciler ile konuşamaz hale geldik diyorsun. O şikeciler hangi yüzle peki konuşa biliyormuş?

abicim ne şerefi ne gururu
25 ağustos 2014te kupayı kaptırdığımız takım manisaspor muydu
o da fbydi
yenileceğimizi bildiği için takımı yollamadı ülkere
O MAÇA ÇIKILMALIYDI

Muslera-Melo-Drogba-Sneijder-Mancini-Ünal Aysal o kadar ekonomik sıkıntıya rağmen bildiğin Dünya Kulübüymüşüz geçen sene ama başka temel noktalarda o kadar sıkıntı vardı ki bu yapının üstüne koyamadık işte çok üzücü. ;(

fenerbahçe bütün tarihi boyunca şampiyonlar ligi'nde sadece 1 kere çeyrek final oynamıştır o yıl dışında da gruplardan da çıkamamıştır.

beşiktaş ise gruplardan bugüne kadar hiç çıkamamıştır.

ünal aysal döneminde galatasaray ilk yıl zaten avrupa'da değildi. sonraki 2 yılda ise takım 1 kere çeyrek final oynamıştır 1 kere de gruplardan çıkmayı başarmıştır.

fenerbahçe ve beşiktaş'ın şampiyonlar ligi'nin kurulduğu günden beri sahip oldukları avrupa başarısını, ünal aysal'ın kurduğu takım 2 yılda geçmiştir.

abicim ne şerefi ne gururu
25 ağustos 2014te kupayı kaptırdığımız takım manisaspor muydu
o da fbydi
yenileceğimizi bildiği için takımı yollamadı ülkere
O MAÇA ÇIKILMALIYDI
Playoffları izlemedin galiba. Öyle korku niye olsun Galatasaray başkanında? Yenilseydik yenilirdik. Spor bu yahu, yenilmekde var yenmekde. Öyle korkmuş gibi af edersin küçü düşünen girisi değil yani ünal aysal.
Bu ortamda pislikde çıkmaması takdir edilecek bir hamle olmuşdur. Sen şikeye karışmış hakemi bu maca tayin ediyorsun, bir tür konular daha oldu. Bu hamleyi futbolda'da beklerdim ama biraz zor bu borsada işleyen bir spor şirketi olarak ki futbol sektörü lokomotif okduğunu biliyoruz maddi anlamda. Bu duruşu türkiyede anlamayan çok kişi olduğu anlarım ama maalesef çünkü Ahlak, şeref, adalet kelimleri sadece kelime olarak durmuş vasiyete . Özelikle o sana salayan kanarya seven dernek üyeleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt