Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abicim ne şerefi ne gururu
25 ağustos 2014te kupayı kaptırdığımız takım manisaspor muydu
o da fbydi
yenileceğimizi bildiği için takımı yollamadı ülkere
O MAÇA ÇIKILMALIYDI
Berat sen nasıl Galatasaraylısın ya insanın sinirlendiriyorsun sunuyoruz bi yere kadar klan mı ? Olmak istiyorsun bende yenilcegimizi biliyordum o maçta herkes biliyordu boş boş konuşuyorsun adaletin olmadığı yerde hep malum olursun.

Playoffları izlemedin galiba. Öyle korku niye olsun Galatasaray başkanında? Yenilseydik yenilirdik. Spor bu yahu, yenilmekde var yenmekde. Öyle korkmuş gibi af edersin küçü düşünen girisi değil yani ünal aysal.
Bu ortamda pislikde çıkmaması takdir edilecek bir hamle olmuşdur. Sen şikeye karışmış hakemi bu maca tayin ediyorsun, bir tür konular daha oldu. Bu hamleyi futbolda'da beklerdim ama biraz zor bu borsada işleyen bir spor şirketi olarak ki futbol sektörü lokomotif okduğunu biliyoruz maddi anlamda. Bu duruşu türkiyede anlamayan çok kişi olduğu anlarım ama maalesef çünkü Ahlak, şeref, adalet kelimleri sadece kelime olarak durmuş vasiyete . Özelikle o sana salayan kanarya seven dernek üyeleri.

kardeşim
biraz cesareti olsaydı yönetimimizin br başkanımızın
giderlerdi ülker arenaya
takımımız oraya hep yalnız çıktı
ergin hoca konuşsa yer yerinden oynar
ne bu ilgisiZlik be

futbolda da çekilme bekliyorum 6. hafta çünkü kümeye doğru gidiyoz maç da kazanamıyoruz

Berat sen nasıl Galatasaraylısın ya insanın sinirlendiriyorsun sunuyoruz bi yere kadar klan mı ? Olmak istiyorsun bende yenilcegimizi biliyordum o maçta herkes biliyordu boş boş konuşuyorsun adaletin olmadığı yerde hep malum olursun.

zaten sorun da bu ya
yenileceğimizi bilmek :D
çıkarma yapacaktık o gün ülker arenaya
sonrası oyuncularımıza kalmış

gerizekalı gibi bi de gs adasında kutlama yapıldı şampiyon olmuşuz gibi
allahım bu kafanın son ürünü de yıldızın içine girip poz vermelerdir inşallah ekim ortasında kurtulmak dileğiyle

Şimdi şu var Galatasaray'da başkanı taraftar seçmiyor, burada sevmek veya eleştirmenin genel kurulda herhangi bir yaptırımı yok, biraz farklıyız bu anlamda.

Canaydın çok başarısız başkandı, yaşamadığımız rezillik kalmamıştı sağ olsun, sürekli tribün protesto ediyordu ama her seçimi de kazanıyordu çünkü üyelerin Özhan Abi'si idi. Polat mesela sırf Galatasaray, lisenin kontrolünde imajını silmek için dışarıdan göreve getirildi, burada işleyiş böyle yapacak bir şey yok.

Onun için burada Aysal'ı seven veya eleştiren kesime tepki göstermenin bir anlamı yok, siz ne yaparsanız yapın Galatasaray'ın içindeki belli bir kesim oraya birini oturtacak. Birbirinizi kırmaya gerek yok. :)

kardeşim
biraz cesareti olsaydı yönetimimizin br başkanımızın
giderlerdi ülker arenaya
takımımız oraya hep yalnız çıktı
ergin hoca konuşsa yer yerinden oynar
ne bu ilgisiZlik be

futbolda da çekilme bekliyorum 6. hafta çünkü kümeye doğru gidiyoz maç da kazanamıyoruz

Nasıl yalnız çıkmış? Neyse seninle tartışmak istemiaorum bu konuyu . Çok farklı düşünüyoruz bu konuda. Saygı duymak gerekir düşüncene ne deyim.

bana ne biçim gslisin veya playoffu izlemedin diyenlere de sesleniyorum

elimden geldiğince maçlara gittim geçen sezon
her maç sonuna kadar bağırdım
takımımın yanında oldum

boşa sallamayın

Nasıl yalnız çıkmış? Neyse seninle tartışmak istemiaorum bu konuyu . Çok farklı düşünüyoruz bu konuda. Saygı duymak gerekir düşüncene ne deyim.

b9f8f900b82a99bfbffefd9faca77b26.jpg

sayın başkan niye bu kafilenin başında yer almamıştır?

takımımın yanında oldum

boşa sallamayın
Ülker arenaya gidip destekledinmi? Sorunlar orda olduda yani. Hani pantolon işaretleri ve saire. Polis eşleğinde sahayı terk etmesi hocanın. Çifte standart ceza uygulamaları.
Şikeci hakemin galibiyetini caldığında arenada ve aynı hakem son maca yine atanmasına sesini çıkartınmı?

Ülker arenaya gidip destekledinmi? Sorunlar orda olduda yani. Hani pantolon işaretleri ve saire. Polis eşleğinde sahayı terk etmesi hocanın. Çifte standart ceza uygulamaları.
Şikeci hakemin galibiyetini caldığında arenada ve aynı hakem son maca yine atanmasına sesini çıkartınmı?

benim gsaray taraftarı berat yesir adıyla o salona girmem yasak
ama
gsaray spor kulübü başkan üa o salona rahatlıkla girip takımına güven vermelidir!
ama korktu tabe orası ayrı

takımımın yanında oldum

boşa sallamayın
Boşa sallayan sensin Berat bak burda kaç yaş büyük abilerin var istediğini yapabiliyorsun onlara herkesede cevap yetstiriyorsun geçen bir konu acmiştin neden konularim kapatılıyor falan diye neden kaale almıyorlar diye cünki bagzen yorum yazmak için yazıyorsun.

Boşa sallayan sensin Berat bak burda kaç yaş büyük abilerin var istediğini yapabiliyorsun onlara herkesede cevap yetstiriyorsun geçen bir konu acmiştin neden konularim kapatılıyor falan diye neden kaale almıyorlar diye cünki bagzen yorum yazmak için yazıyorsun.

hiç de öyle değil
biz işler tıkırındayken de yazdık
17 haziran duruşunu o günde eleştirdim konum kapatıldı
iyi mi oldu sahaya çıkmadık?
ben kimseye saygısızlık yapmak istemem burda
farklı düşünüyoruz
ama bana inanın
ünal aysal şu an kötü yönetiyoe gsarayımızı
fakat alp yalman hakkında bir şey bilmiyorum

final serisini 3. hafta oynanan balıkesirspor maçıyla bir tutamazsın

Sen kimse gitmedi diyordun ilk önce, yalnız bırakıldılar diyordun. Demin paylaşdığın resimdeki yöneticileri hiçe saydığın için kınmak zorundayım seni kardeşim.
Başkan Türkiyede deplasmanlara gitmiyorum doyorsa bu sözün arkasında durmalıdır.
Kimsede niye gitmedin diye eleştiremez. Hiç bir yönetici gitmeseydi neyse.

Sen kimse gitmedi diyordun ilk önce, yalnız bırakıldılar diyordun. Demin paylaşdığın resimdeki yöneticileri hiçe saydığın için kınmak zorundayım seni kardeşim.
Başkan Türkiyede deplasmanlara gitmiyorum doyorsa bu sözün arkasında durmalıdır.
Kimsede niye gitmedin diye eleştiremez. Hiç bir yönetici gitmeseydi neyse.

o yöneticileri gslivhospital oyuncuları bile tanımıyordur
güldürmeyin gsaraylıları...

Düzgün bir yönetimle kulübü şaha kaldıracaktır.Kendisine güvenim var ama yanındakilere yok.Yine son yönetim gibi kötü bir kadro olursa hiç zaman harcamayalım

hiç de öyle değil
biz işler tıkırındayken de yazdık
17 haziran duruşunu o günde eleştirdim konum kapatıldı
iyi mi oldu sahaya çıkmadık?
ben kimseye saygısızlık yapmak istemem burda
farklı düşünüyoruz
ama bana inanın
ünal aysal şu an kötü yönetiyoe gsarayımızı
fakat alp yalman hakkında bir şey bilmiyorum
Iyi yönetmeye bilir ona kimse birsey demiyor ama oraya gitmemeyi haklı bulmamak bana göre saçma hersey ortadaydi kardeşim.

o yöneticileri gslivhospital oyuncuları bile tanımıyordur
güldürmeyin gsaraylıları...

Sedat doğanı tanımaya Galatasaray Sporcu varsa gitsin köprüden atlasın.
Ayrıca Galatasaray yazmak çokmu zoruha gidiyor berat? Oysaki ona buna edibiyat dersini vermesini seven kişiydin.

Başkan bırakıyor, Terimciler sevinebilir

Terim'ci Aysal'cı yok. Galatasaray var.

Aysal ise bırakmamalı kati suretle. Çoğu Terim sempatizanı da kovulmasına değil kovuluş biçiminden dolayı tepkilidir.

Sene başı veya sonunda yapmalıydı bu işi, ve biz anlaşamıyoruz diye de medeni bir biçimde.

Berat YESIR bu forumda olduğu müddetçe troll ve ergen hareketler bitmeyecektir, forumun seviyesini diplere vuruyor bu ve buna benzer üyeler sayesinde, hayri cund bir bu iki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt