Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal cebinden para mı verdi kardes ? Mali durumu toparlayan TT Arena. Loca+VİP'ler 3 ve daha fazla yıl icin satıldı. İsim hakkı satıldı. Kombine falan derken kulübe cok iyi bir sıcak para girdi.

Simdi gelinen noktada ise Aysal aldıgından daha fazla borc takmıs. Nerde mali başarı ??

Futbolu futbolu bilenler yönetir. Dürüst-Albayrak-Terim futbolu biliyor arkadas, sen bunları kovup yerine candan ercetin ve onun gibileri getirirsen daha neyin futbolunu konusacaz ?? 2 senedir konusmuyoz zaten.

aptal olan biri varsa oda sensin kardes. gercekleri göremeyecek kadar hemde.

Sen beni aptal mı zannediyorsun Aysal borç takmışmış ulan adam daha geçen söyledi geldiğimde 320 milyon dolardı borç şimdi 330 oldu diye ki o kadar transferlere rağmen borç artmadı...

Hangi TT arenaymış o ? Adam 2014'e kadar loca gelirlerini kullanamadı keza forma sponsoru ve stat isim hakkı geliri de o gelmeden önce kullanılmıştı...Sanki karşında çocuk var kandırmaya çalışıyorsun...

Tek bir hatası oldu Mancini'de ısrar edecekti , orada yanlış yaptı ardından bizim taraftar,divan kurulu,futbolcusu adamı sattı bu kadar basit...

Dürüst-Albayrak-Terim'i kovmak delilikti.
FT'yi kovmak istiyorsan onu sezon öncesi yapmaliydin, sezonun ortasinda degil.
Albayrak ve Dürüst bu kulübe çok katki verebildiler.

Aysal hata yapmasini itiraf edip gitme vakti geldi artik.

Biraz futboldan anlayan, herseyi gurur mesele yapmayan basgan lazim bize.

Kurumsallık dedi, gitti maç primlerini takımın futbolcusuyla ayarladı.

Yahu Terim telefonu acmamis, SMSlere cevap vermemis, Aribogan gönderilmis, assistanimla görüssün demis, sonra prim Drogbayla konusulmus. Burada bile Aysala sallamaniniz kötü niyetli olduğunuzu gösteriyor zaten.

FT arıbogana takımın real madrıd macından sonra prıme ıhtıyacı yok serefı ıcın oynayacak herkes demış.eger bı durum olursa mactan sonra konusurum ben baskanla demıs...bunun uzerıne drogbayla prım pazarlıgı yapmak ne kadar dogru?

Başkan önce bizi İtalyanlardan kurtarsın da öyle gitsin.Nedir İtalyanlardan çektiğimiz. FT gittiğinden beri italyan sevdası var bu başkanda herhalde.

Bu egoistin sayfasında son mesajım inşallah. Aynı imPARAtore gibi gidişi olsun dönüşü olmasın İNŞALLAH.....

alin her sey sizin olsun bir tarafiniza sokun dedi
cok bile dayandi bu geri kafalilara
ben olsam 1 sene sonra birakirdim
bu yastan sonra bosuna strese soktu kendini
keske hic gelmeseydi
polatla devam etseydik daha iyi olurdu bizim taraftara
neyse yakinda yine o huzur dolu yillara geri dönecegiz :D

aziz yeni gelen baskani 1 haftada sindirir
sikecileri, hirsizlari ve söz sahibi adamlari yalaya yalaya bir hal oluruz artik

Galatasaray tarihinin en kötü başkanlarından biri.Hiç hesapta yokken bir bahaneyle kaçtı gitti.Sen git saçma sapan transferler yap, anormal rakamlara sözleşme yenile, saçma İtalyan ekolüne ısrar et sonra vay efendim beni neden eleştiriyorsunuz.Şimdi de doğru düzgün aday çıkmıyor.Ünal Aysal'ın satışı çok ama çok ağır oldu.

Oyuculara maaş ödenemeyeceği için herkes kendisine bakıcaktı, adam baktı durum kötü arkasına bakmadan alelacele kaçıyor.Hiç olmazsa biraz ileri bir tarihe kadar sabretseydi.
Bari Hayroviç'in diyetini ödese.

aziz yeni gelen baskani 1 haftada sindirir
sikecileri, hirsizlari ve söz sahibi adamlari yalaya yalaya bir hal oluruz artik

Saki Ünal Aysal'ın bir yaptırımı oldu da.Beşiktaş, Fener, Sivas hariç herkes arkamızdaydı.Ne yabancı sınırı artırılabildi ne de federasyon gitti.Ünal Aysal geleceği göremediği için hatalar üstüne hatalar yaptı.

Federasyon seçimde destekliyeceğimiz bir aday ikna etmeliydi, ama o ne yaptı son gün federasyona destek verdiğini açıkladı dahası yabancı sınırıının altına imza attı.Şimdi bakıyorumda tüpçü gibi bir basiretsiz bizim başkanı parmağında oynatmış

Yahu nerden biliyorsun? Kaynak ne? Yanlarinda miydin?

terımın basın toplantısını dınleseydın nefret edecegıne sen de bılırıdn..lutfı yanıma geldı sereflerı ıcın oynacaklar dedım eger bı durum olursa baskanla mactan sonra konusurum zaten hakkımızı verır baskan umarım lutfıde aynen boyle ıletmıstır baskana dıyor..

terımın basın toplantısını dınleseydın nefret edecegıne sen de bılırıdn..lutfı yanıma geldı sereflerı ıcın oynacaklar dedım eger bı durum olursa baskanla mactan sonra konusurum zaten hakkımızı verır baskan umarım lutfıde aynen boyle ıletmıstır baskana dıyor..

Kimseden nefret etmem. Aklimi, mantiğimi öne cikaririm, duygularimi degil.

Terime olan inancimi yitirdim. Pek inanamiyorum. Sike konusunda konusacağim dedi. Konusmadi. TSliler dalga geciyorlar. Adaletin olduğu yerde olurum dedi. Demirörenin calisani oldu. Demirören TFFsiyle mücadele etmek icin kalacağim dedi, sonra gidip onlarla calisti. Terime güvenemiyorum bu yüzden.

Bu son yaptığın olmadı başkan.Fatih Terim'den hallice bir kaçış oldu bu.

Geçen sene ki Real Madrid maçına takım ligde 1 galibiyet 4 beraberlik ile geldi. Real maçında şerefleri için oynasalardı da 6 tane yemeseydik elalemin ağzına laf vermeseydik! Beşiktaş maçında şerefleri için oynayacaklarmış :red: Primi alıp çatır çatır oynayıp yendiler işte :) Şeref meref hikaye... Daha bu noktada bile falso veriyor FT hala savunuyorsunuz...

Kizmak istiyorum ama kizamiyorum

bu adam da hakli

her taraftan saldirdilar adama (siyaset, medya, tff, gs üyeleri)

yasattigin basarilar, heyecanlar, mutluluklar, muslera, melo, sneijder, DROGBA gibi efsane topcular icin sana kendi adima sukranlarimi sunuyorum baskanim

hoscakal

alin her sey sizin olsun bir tarafiniza sokun dedi
cok bile dayandi bu geri kafalilara
ben olsam 1 sene sonra birakirdim
bu yastan sonra bosuna strese soktu kendini
keske hic gelmeseydi
polatla devam etseydik daha iyi olurdu bizim taraftara
neyse yakinda yine o huzur dolu yillara geri dönecegiz :D

Aysal biraz futboldan anlasaydi, herşey gurur meselesi yapmasaydi belki bu duruma düşmezdik.

Terim'i istemiyorsa sezon öncesi kovmaliydi, onca dandik oyunculari ala ala, sonra da son dakika panik hamleyle sr. Cesare Prandelli'yi TD yapan başsorumlusudur yönetimle kendisi.

Biz Galatasarayiz, Terimsiz ve Aysalsiz da başarili olmaya devam edebiliriz ve edecegiz

Kimseden nefret etmem. Aklimi, mantiğimi öne cikaririm, duygularimi degil.

Terime olan inancimi yitirdim. Pek inanamiyorum. Sike konusunda konusacağim dedi. Konusmadi. TSliler dalga geciyorlar. Adaletin olduğu yerde olurum dedi. Demirörenin calisani oldu. Demirören TFFsiyle mücadele etmek icin kalacağim dedi, sonra gidip onlarla calisti. Terime güvenemiyorum bu yüzden.

ona bısey dıyemem o konuda bende kızgınım ama padisah emrettı mecbur kaldı adam.aklını mantıgını one cıkarıosun su sorularımı aklın alıo mu? 4 maclık bı cozum bulmuslarken hergun mancınının ısmı cıktı medyada sansa bak ki mancını de 4 5 gun sonra geldı klube..yazın 2 ay t.dırektor bulamadı bu klup ayıptır.neymıs telefon ortadaymıs bırısı almıs konusmaları sen buna ınanabılıomusun? koskoca aysalın telefonundan haberı olmadan bırı o konusmaları alabılır mıydı? hos bı davranıs mı bu? yukarda dedıgım olayında vıdeosunu yolluorum 56.18de baslıo

Fatih Terim Basın Toplantısı Tamamı Full (31 Ekim 2013) - YouTube

Geçen sene ki Real Madrid maçına takım ligde 1 galibiyet 4 beraberlik ile geldi. Real maçında şerefleri için oynasalardı da 6 tane yemeseydik elalemin ağzına laf vermeseydik! Beşiktaş maçında şerefleri için oynayacaklarmış :red: Primi alıp çatır çatır oynayıp yendiler işte :) Şeref meref hikaye... Daha bu noktada bile falso veriyor FT hala savunuyorsunuz...

valla bı sızın savunmanız rm den 6 yedırdı yeaaa bıde fenerlılerın 6 0 olayı baskada konuscak bıseyınız yok..2 galıbıyet 3 berabrlıkle bırakmıstır ustelık eskısehır bursa bjk deplasmanlarını da atlatmıstır..madrıd gecen sene kıme 4 5 6 atmamısta bıze atmayacak? ruhsuzca kasımpasadan 4 tane yerken burda mancınıyı savunabılıyordunuz bırakın bu işleri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt