Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demagojiyi birakin. Ligde rakip bile yokken, kadro kalitesiyle basarilar kazandi. 120 milyon dolar harcadi. 1 önceki sene, sampiyon takima 30 milyon dolar harcadi, sonra devre arasinda 3 transfer daha istedi. Her 6ayda bir kanat istiyordu. Drogba ve Sneijder alindi. Drogba olmasaydi, GS ligi kazanacak miydi? Sampiyon takima 30 milyon dolar harcayan Terimin, sampiyon olmak icin Drogbaya ihtiyaci olmamali. Fb, 3 kulvarda devam ediyordu birde.

Burada hersey Terim yüzünden demiyoruz. Gecen sene kadroyu yabanci sinirlamasina göre yapsaydi, bu kadar para cöpe atilmazdi diyoruz. Manciniyi de elestiriyoruz. Aysali da elestiriyoruz.

Transferden altyapidan scout sisteminden Terim sorumluydu. Altyapiyi Mufit yönetiyordu, tdsi bile Vedatti. Terim gönderilince tüm ekibi ayrildi.

Milli takimda tonla sorun var, cözsün bana iyi td oluduğunu göstersin dedim daha önce. Hayatimda gördüğüm en kalitesiz cek takimina bile kaybetti.Daha önce hard Terimcilere İzlanda karsisindaki oyun planini ve hucum planini sordum, cevap veremediler. Terimi kayitsiz sartsiz savunuyorlar, daha hucum planini bilmiyorlar. Komik.Bu yüzden hepsini bloke etmeye karar verdim. Daha savunduklari tdnin hucum planini bilmeyen insanlarla bos yere zaman kaybedemem.

Terimin taktik eksikliğini giderecek lider oyuncular ve rakiplerle arasinda kadro kalitesi acisindan lehine fark olmazsa, Terim basarili olamaz. Düsük bütceli bir takimda basarili olamaz. Büyük sorunlari olan bir takimda o sorunlari cözemez.

Net olarak söyleyeyim, Drogba olmasaydı o sezon sampiyon falan olamazdık. 2012-2013'te zaten iyi futbol oynamadık, takım heran lige demir atacak bir hava icerisindeydi ama Drogba'nın gelmesi ile isler tersine döndü. Drogba'nın o sezon tek basın aldıgı min. 10 puan var. Genel olarak takım arkadaslarına verdiği özgüven var.

Drogba'dan sonrada iyi futbol oynayamadık ama en azından lige tutulmasını bildik. Tabi yası itibariyle Drogba'nın enerji o yarım sezon icindi, 2013-2014'te hicbir varlık gösteremedi.

Drogba bize çok katki sagladi da sadece 0,5 sene ve bir kaç CL maçlarda iyi oynayabildi.

Bizim için çok pahali transferdi.

Yinede iyi transfer.

Sampiyon takima 30 milyon dolar harcayan Terimin, sampiyon olmak icin Drogbaya ihtiyaci olmamali.

Ne yani Drogba alınmasının suçlusu da mı Terim?
Yiğiti öldür hakkini yeme demişler, Terim'in gidiş süreci dönemine kadar eleştirilecek pek birşeyi olduğunu düşünmüyorum çok eleştirdiği transferlerde dahil..

Tutan veya oynadığı sürede verdiği paranın hakkını çıkaran oyuncular
Muslera
Eboue
Ujfa
Melo
Selçuk
Necati
Engin
Elmander
Sneijder
Burak
Umut
Drogba
Bruma
Chedjou

İstenilen düzeye çıkamasa da idare edenler
Riera
Ceyhun
Hamit
Dany

Tutmayan Transferler
Sercan
Yiğit
Amrabat
Furkan
Cris
Erman

24 oyuncu için kulübün ödediği bonservis bedeli 75 M €
24 oyuncudan 14'ü tutmuş, Bunun ne kadar önemli rakam olduğunu şimdi görüyoruz...

Terimden sonra;

Tutan oyuncular
Telles

Yeni transferler ve şuana kadar bekleneni verememişler
Koray
Veysel
Tarık
Olcan
Yasin
Dzemaili
Pandev
Sinan Bolat
Endoğan Adili
Sinan Gümüş

Tutmayan Transferler
Hajrovic
Salih
Ontivero
Oğuzhan Kayar
Umut Gündoğan
Burdisso

17 oyuncu için harcanan bonservis bedeli 35 milyon €
17 oyuncudan şuana kadar tutan sadece 1...

Yani Terim'i transfer konusunda eleştirmek hele şuan ki transferleri görünce haksızlık gibi geliyor (Terimi kişi olarak sevmeyen ve bir daha Galatasaray'a gelmesini asla istemeyecek biri olarak)

Demagojiyi birakin. Ligde rakip bile yokken, kadro kalitesiyle basarilar kazandi. 120 milyon dolar harcadi. 1 önceki sene, sampiyon takima 30 milyon dolar harcadi, sonra devre arasinda 3 transfer daha istedi. Her 6ayda bir kanat istiyordu. Drogba ve Sneijder alindi. Drogba olmasaydi, GS ligi kazanacak miydi? Sampiyon takima 30 milyon dolar harcayan Terimin, sampiyon olmak icin Drogbaya ihtiyaci olmamali. Fb, 3 kulvarda devam ediyordu birde.

Burada hersey Terim yüzünden demiyoruz. Gecen sene kadroyu yabanci sinirlamasina göre yapsaydi, bu kadar para cöpe atilmazdi diyoruz. Manciniyi de elestiriyoruz. Aysali da elestiriyoruz.

Transferden altyapidan scout sisteminden Terim sorumluydu. Altyapiyi Mufit yönetiyordu, tdsi bile Vedatti. Terim gönderilince tüm ekibi ayrildi.

Milli takimda tonla sorun var, cözsün bana iyi td oluduğunu göstersin dedim daha önce. Hayatimda gördüğüm en kalitesiz cek takimina bile kaybetti.Daha önce hard Terimcilere İzlanda karsisindaki oyun planini ve hucum planini sordum, cevap veremediler. Terimi kayitsiz sartsiz savunuyorlar, daha hucum planini bilmiyorlar. Komik.Bu yüzden hepsini bloke etmeye karar verdim. Daha savunduklari tdnin hucum planini bilmeyen insanlarla bos yere zaman kaybedemem.

Terimin taktik eksikliğini giderecek lider oyuncular ve rakiplerle arasinda kadro kalitesi acisindan lehine fark olmazsa, Terim basarili olamaz. Düsük bütceli bir takimda basarili olamaz. Büyük sorunlari olan bir takimda o sorunlari cözemez.

Admirim nbr, beni de bloke ettin mi renkdosh

Ne yani Drogba alınmasının suçlusu da mı Terim?
Yiğiti öldür hakkini yeme demişler, Terim'in gidiş süreci dönemine kadar eleştirilecek pek birşeyi olduğunu düşünmüyorum çok eleştirdiği transferlerde dahil..

Tutan veya oynadığı sürede verdiği paranın hakkını çıkaran oyuncular
Muslera
Eboue
Ujfa
Melo
Selçuk
Necati
Engin
Elmander
Sneijder
Burak
Umut
Drogba
Bruma
Chedjou

İstenilen düzeye çıkamasa da idare edenler
Riera
Ceyhun
Hamit
Dany

Tutmayan Transferler
Sercan
Yiğit
Amrabat
Furkan
Cris
Erman

24 oyuncu için kulübün ödediği bonservis bedeli 75 M €
24 oyuncudan 14'ü tutmuş, Bunun ne kadar önemli rakam olduğunu şimdi görüyoruz...

Terimden sonra;

Tutan oyuncular
Telles

Yeni transferler ve şuana kadar bekleneni verememişler
Koray
Veysel
Tarık
Olcan
Yasin
Dzemaili
Pandev
Sinan Bolat
Endoğan Adili
Sinan Gümüş

Tutmayan Transferler
Hajrovic
Salih
Ontivero
Oğuzhan Kayar
Umut Gündoğan
Burdisso

17 oyuncu için harcanan bonservis bedeli 35 milyon €
17 oyuncudan şuana kadar tutan sadece 1...

Yani Terim'i transfer konusunda eleştirmek hele şuan ki transferleri görünce haksızlık gibi geliyor (Terimi kişi olarak sevmeyen ve bir daha Galatasaray'a gelmesini asla istemeyecek biri olarak)

Bazi üyeler transfer konusunda çok komik ve saçma seyler yaziyorlar.

Iyi transferler Aysal, kötü transferler Terim

Tabii Terim Melo Selçuk Burak gibileri almadi, o sadece dandik transferleri yapti.

işine gelince Aysal'in transferi, işine gelmeyince Terim'in transferi.

Ayni lafi tekrarlamaktan sıkılmadin mi renktas

mayısta görüşürük başkan.ekibi iyi kur.Haldun üstünelsiz olmaz.

Paragoz capsiz megaloman bir herifi antremandayken kovmasiyla hatırlicam Ünal Başkanı.

Allah razı olsun başkanım. Bu ülke için gerçekten fazla temizsiniz. Sizi bile yedi bu ahlaksızlar!

Herşey iyi güzelde şu bırakıp kaçmayı yakıştıramıyorum kendisine. Keşke Mayıs ayını bekleseydi. Mâli yönden kurtaramayacağını bildiği içinde gidiyor.

GT-I9300 Tapatalk

ali naci küçük@nkucukk 8 dk.8 dakika önce
Ünal Aysal,başkan olarak son kez katılabileceği ve veda niteliği taşıyan yarın Galatasaray Lisesindeki Divan Kurulu toplantısına katılmayack

ali naci küçük
@nkucukk 5 dk.5 dakika önce

Geçtiğimiz ay yapılan Divan Kurulu toplantısında ağır eleştiriler aldığı için kongre kararı alan Ünal Aysal, lisede değil Florya'da olacak

Güzel bir haber.Başkanın,sahipsiz olduğunu hissettirmemesi lazım takıma.

mayısa kadar dinlen başkan.4.yıldızı takınca rahat rahat çalışırsın.al haldunu,ali sabancıyı yeni listeye.ortalığın bi tarafına şeyedek.

Ben bir daha döneceğini sanmıyorum.Zaten seçilemez artık.

Bize Sneijder'i formamız altında izleme fırsatını veren Ulu Başkan. Sevgiyle kal Başkanım.

4 yilda 110 milyon euro harcamisiz transfere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt