P. Perke Guardiola
Kırmızı Üye
- 9 Eylül 2014
- 1.562
- 0
- 496
Hard Terimcilerin hepsini bloke ettim. Bosuna alinti yapmasinlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demagojiyi birakin. Ligde rakip bile yokken, kadro kalitesiyle basarilar kazandi. 120 milyon dolar harcadi. 1 önceki sene, sampiyon takima 30 milyon dolar harcadi, sonra devre arasinda 3 transfer daha istedi. Her 6ayda bir kanat istiyordu. Drogba ve Sneijder alindi. Drogba olmasaydi, GS ligi kazanacak miydi? Sampiyon takima 30 milyon dolar harcayan Terimin, sampiyon olmak icin Drogbaya ihtiyaci olmamali. Fb, 3 kulvarda devam ediyordu birde.
Burada hersey Terim yüzünden demiyoruz. Gecen sene kadroyu yabanci sinirlamasina göre yapsaydi, bu kadar para cöpe atilmazdi diyoruz. Manciniyi de elestiriyoruz. Aysali da elestiriyoruz.
Transferden altyapidan scout sisteminden Terim sorumluydu. Altyapiyi Mufit yönetiyordu, tdsi bile Vedatti. Terim gönderilince tüm ekibi ayrildi.
Milli takimda tonla sorun var, cözsün bana iyi td oluduğunu göstersin dedim daha önce. Hayatimda gördüğüm en kalitesiz cek takimina bile kaybetti.Daha önce hard Terimcilere İzlanda karsisindaki oyun planini ve hucum planini sordum, cevap veremediler. Terimi kayitsiz sartsiz savunuyorlar, daha hucum planini bilmiyorlar. Komik.Bu yüzden hepsini bloke etmeye karar verdim. Daha savunduklari tdnin hucum planini bilmeyen insanlarla bos yere zaman kaybedemem.
Terimin taktik eksikliğini giderecek lider oyuncular ve rakiplerle arasinda kadro kalitesi acisindan lehine fark olmazsa, Terim basarili olamaz. Düsük bütceli bir takimda basarili olamaz. Büyük sorunlari olan bir takimda o sorunlari cözemez.
Sampiyon takima 30 milyon dolar harcayan Terimin, sampiyon olmak icin Drogbaya ihtiyaci olmamali.
Demagojiyi birakin. Ligde rakip bile yokken, kadro kalitesiyle basarilar kazandi. 120 milyon dolar harcadi. 1 önceki sene, sampiyon takima 30 milyon dolar harcadi, sonra devre arasinda 3 transfer daha istedi. Her 6ayda bir kanat istiyordu. Drogba ve Sneijder alindi. Drogba olmasaydi, GS ligi kazanacak miydi? Sampiyon takima 30 milyon dolar harcayan Terimin, sampiyon olmak icin Drogbaya ihtiyaci olmamali. Fb, 3 kulvarda devam ediyordu birde.
Burada hersey Terim yüzünden demiyoruz. Gecen sene kadroyu yabanci sinirlamasina göre yapsaydi, bu kadar para cöpe atilmazdi diyoruz. Manciniyi de elestiriyoruz. Aysali da elestiriyoruz.
Transferden altyapidan scout sisteminden Terim sorumluydu. Altyapiyi Mufit yönetiyordu, tdsi bile Vedatti. Terim gönderilince tüm ekibi ayrildi.
Milli takimda tonla sorun var, cözsün bana iyi td oluduğunu göstersin dedim daha önce. Hayatimda gördüğüm en kalitesiz cek takimina bile kaybetti.Daha önce hard Terimcilere İzlanda karsisindaki oyun planini ve hucum planini sordum, cevap veremediler. Terimi kayitsiz sartsiz savunuyorlar, daha hucum planini bilmiyorlar. Komik.Bu yüzden hepsini bloke etmeye karar verdim. Daha savunduklari tdnin hucum planini bilmeyen insanlarla bos yere zaman kaybedemem.
Terimin taktik eksikliğini giderecek lider oyuncular ve rakiplerle arasinda kadro kalitesi acisindan lehine fark olmazsa, Terim basarili olamaz. Düsük bütceli bir takimda basarili olamaz. Büyük sorunlari olan bir takimda o sorunlari cözemez.
Ne yani Drogba alınmasının suçlusu da mı Terim?
Yiğiti öldür hakkini yeme demişler, Terim'in gidiş süreci dönemine kadar eleştirilecek pek birşeyi olduğunu düşünmüyorum çok eleştirdiği transferlerde dahil..
Tutan veya oynadığı sürede verdiği paranın hakkını çıkaran oyuncular
Muslera
Eboue
Ujfa
Melo
Selçuk
Necati
Engin
Elmander
Sneijder
Burak
Umut
Drogba
Bruma
Chedjou
İstenilen düzeye çıkamasa da idare edenler
Riera
Ceyhun
Hamit
Dany
Tutmayan Transferler
Sercan
Yiğit
Amrabat
Furkan
Cris
Erman
24 oyuncu için kulübün ödediği bonservis bedeli 75 M €
24 oyuncudan 14'ü tutmuş, Bunun ne kadar önemli rakam olduğunu şimdi görüyoruz...
Terimden sonra;
Tutan oyuncular
Telles
Yeni transferler ve şuana kadar bekleneni verememişler
Koray
Veysel
Tarık
Olcan
Yasin
Dzemaili
Pandev
Sinan Bolat
Endoğan Adili
Sinan Gümüş
Tutmayan Transferler
Hajrovic
Salih
Ontivero
Oğuzhan Kayar
Umut Gündoğan
Burdisso
17 oyuncu için harcanan bonservis bedeli 35 milyon €
17 oyuncudan şuana kadar tutan sadece 1...
Yani Terim'i transfer konusunda eleştirmek hele şuan ki transferleri görünce haksızlık gibi geliyor (Terimi kişi olarak sevmeyen ve bir daha Galatasaray'a gelmesini asla istemeyecek biri olarak)
4 yilda 110 milyon euro harcamisiz transfere.
Sneijder, Muslera, Melo, Eboue ve bir kaç futbolcu dışında boşa para harcadık şöyle bonservisi 20 milyon Euro civarı bir forvet alsaydık şu an 4. yıldızı takmış olurduk.4 yilda 110 milyon euro harcamisiz transfere.