Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim insanımız neye inanmak isterse ona inanır. Bazı duvarları yıkmak gerçekten zor. Ünal Aysal ilk 2 yılında başarılı oldu. Bunu yönetime ve taraftarca, en azından forum üyelerince artık sevilmeyen Fatih Terim' e borçlu. İster kabul edin ister etmeyin ama gerçek budur. Kimseyi savunmuyorum ben. Benim için önemli olan bu takım için ne yapıldığıdır. Son 2 senesinde ise tek adam olarak kendini gördü ve bilerek çok hata yaptı. Halbuki ilk geldiği dönemki gibi vizyonunu devam ettirseydi bu klübü ortada bırakıp gidecek duruma düşmezdi. Şimdi kaybeden hem kendi hem klüp oldu.

Yazık günah değil mi? Bu klübü egolarınızdan aşağı görmeye, kişisel ihtiraslarınıza kurban etmeye.

GT-I9300 Tapatalk

Sadece Terim degil. Arkasındaki Yönetici ekibide son derece güclüydü. Terim ve bazı yöneticiler Baskan'ın önüne gecmeye baslayınca hepsini tek tek gönderdi, kafasına göre kulüp yönetmeye baslayıncada bir cuval inciri bk etti.

Bilmedigin iste artistik yapmayacaksın kardesim. En büyük sermaye kuskusuz bilgi, sonrasında para... Baskan nasıl olsa kulüpte para var ve bu maddi güc ile bu ligi her sekil götürürüz die düsünmüs ama ne kadar yanlıs düsündügünü sanırım anlamıstır.

çok kötü bir yönetim göstermekle kalmadı mali borcu bu kadar gelire ragmen azaltamadı,selçuk ve burakla sacma sapan sözleşmeler imzaladı,maaşları ucurdu sonra da kaçtı gitti hala efsane diyen var

Iyisi kotusu birakmasini filan gectim, 2. sampiyonluktan sonra Albayrak'i filan gondererek ne kadar dogru bir karar vermis bugun bir kez daha gormus olduk.

Yaptığı en doğru iş apo ve ft gibi iki kıroyu bu camiadan tekme tokat kovmaktı, en kötü iş ise pdeli adlı ruh hastasını takımın başına getirmekti.

Moderatör tarafında düzenlendi:
giderek iyi halt ettin

giderken pdeli yi de basımıza musallat ettin

yazıklar olsun sana

duygun yarsuvat'a lobicilik yapıp seçtirdğin için birkez daha bela okuyorum sana,nerde görücek bunları o kör taraftar,mayısta adamını çekip gelirsin gelirsin nahh gelirsin babanın çiftliği değil burası,koltuk sevdası iyi geldi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adaletsizliğe savaşan masum entelektüel raki başkanımıza nasıl atıyorsunuz, onun suçu yok herşey senaryo!!!

Her şeyden çok ben 2014'ün 9 ayında 100 milyon tl zarar eden kulüp için çıldırıyorum...

Rezil herif...Ortada böyle bir zarar eden kulüp var...

Selçuk >>>>> 3.75 milyon
Burak >>>>> 3.75 milyon
Yekta >>>>> 1.1 milyon
Balta >>>>>> 1.25 milyon

Transfer ettikleri...

Pandev+Dzemaili+Yasin+Tarık >>>>>> 10 milyon euro...

Onların ücretleri de 6.5 milyon euro....

Sırf bu yaz yaptığı zarar 75 milyon tl......

Bu adam nasıl o şirketleri kurmuş merak ediyorum...

zamanında abdurrahimi kovarak ne kadar dogru karar verdigini görüyoruz

lakin pdeli ile agzımıza zıctın be aysal

suç bu adamda değil bizim taraftarda, her rugan ayakkabı giyeni bismark veya atatürk sanıyor çakma avrupalılar.
avrupa kulübü olma konusunu çok yanlış anlamış adamlar var aramızda, riijkard adlı yetersizi yağlayanlar da bunlardı.

Her şeyden çok ben 2014'ün 9 ayında 100 milyon tl zarar eden kulüp için çıldırıyorum...

Rezil herif...Ortada böyle bir zarar eden kulüp var...

Selçuk >>>>> 3.75 milyon
Burak >>>>> 3.75 milyon
Yekta >>>>> 1.1 milyon
Balta >>>>>> 1.25 milyon

Transfer ettikleri...

Pandev+Dzemaili+Yasin+Tarık >>>>>> 10 milyon euro...

Onların ücretleri de 6.5 milyon euro....

Sırf bu yaz yaptığı zarar 75 milyon tl......

Bu adam nasıl o şirketleri kurmuş merak ediyorum...

Önceki sene devre arası alınan Ontivero, Salih, Oğuzhan, Gündoğan, Hayraviç, Veysel, Burdisso paketine ne demeli?

Bu adam ve Terim'den nefret ediyorum.Ünal'ın şirketleri,Terim'in milli takımı batsın istiyorum.

Önceki sene devre arası alınan Ontivero, Salih, Oğuzhan, Gündoğan, Hayraviç, Veysel, Burdisso paketine ne demeli?

Ya hadi bir hata yaptın oldu diyelim...

Yazın bize uğrattığı zarar

Selçuk+Burak >>>5 yıl 35 milyon euro
Tarık bonservis+maaş >>>12 milyon euro
pandev >>>>2.4 milyon euro maaş
dzemaili >>>>> bonservis + maaş 10 milyon euro
Yasin >>>> bonservis + maaş 7 milyon euro
Yekta >>>> 3 yıl 3.5 milyon euro
Balta >>>> 2 yıl 2.5 milyon euro

Sırf bu yaz 75 milyon euro yükümlülük altına girmişiz...Dile kolay...

İnşallah kişisel işlerin düzgün ilerlemez. Son yıllarını düşünerek tatsız tuzsuz geçirirsin.

Galatasaray'in en zengin oldugu dönemlerde deli gibi para harcarak bizi bu hale getirdi Ünal Baskan. Onca kazik yerine 5 iyi oyuncu alarak simdi ne güzel takim kurabilirdik be. Bir de Bielsa gibi üstadla kolayca maçlarimizi yenebilirdik.

Pandev+Cemaili+Yasin+Tarik toplam 10m euro etti.

Onun yerine Gomis (BEDAVA), Alex (BEDAVA), Nuri Sahin (en fazla 8m euro) ve Tolgay Arslan'i alabilirdik.

Selçuk ve Burak'in sözlesmelerini yenilemek yerine satabilirdik ve o parayla artik Muhammet Demir, Tarik ve Ozan Tufan alabilirdik.

Ne güzel kadromuz olurdu

Gomis

Bruma - Sneijder - Olcan

Nuri - Melo

Tarik - Balta - Koray - Sabri

Muslera
Zorlu deplasmanlarda:

M. Demir - Gomis

Telles/SN10 - Nuri - Melo - Olcan

Tarik - Alex - Koray - Sabri

Muslera

beşiktaşın fikret başkanı kadar olamadın.adam hem borçları azalttı hemde sportif olarak iyi kadro kurdu hemde maaşları bizimkilerin yarısı..cebinden para verir diye getirdiler kulübün anasını ağlattı..2 şampiyonluğunda adın da batsın..bu kadar özensiz düzensiz bir başkan olamaz yeryüzünde..birde kaçtı Belçikalı bozuntusu..madem bu kadar kulübün içine ettin düzeltmk içi bişeyler yap..
bu adam haindir..bu adam nefretimdir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt