Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.726
- 8
- 783
Bizim insanımız neye inanmak isterse ona inanır. Bazı duvarları yıkmak gerçekten zor. Ünal Aysal ilk 2 yılında başarılı oldu. Bunu yönetime ve taraftarca, en azından forum üyelerince artık sevilmeyen Fatih Terim' e borçlu. İster kabul edin ister etmeyin ama gerçek budur. Kimseyi savunmuyorum ben. Benim için önemli olan bu takım için ne yapıldığıdır. Son 2 senesinde ise tek adam olarak kendini gördü ve bilerek çok hata yaptı. Halbuki ilk geldiği dönemki gibi vizyonunu devam ettirseydi bu klübü ortada bırakıp gidecek duruma düşmezdi. Şimdi kaybeden hem kendi hem klüp oldu.
Yazık günah değil mi? Bu klübü egolarınızdan aşağı görmeye, kişisel ihtiraslarınıza kurban etmeye.
GT-I9300 Tapatalk
Sadece Terim degil. Arkasındaki Yönetici ekibide son derece güclüydü. Terim ve bazı yöneticiler Baskan'ın önüne gecmeye baslayınca hepsini tek tek gönderdi, kafasına göre kulüp yönetmeye baslayıncada bir cuval inciri bk etti.
Bilmedigin iste artistik yapmayacaksın kardesim. En büyük sermaye kuskusuz bilgi, sonrasında para... Baskan nasıl olsa kulüpte para var ve bu maddi güc ile bu ligi her sekil götürürüz die düsünmüs ama ne kadar yanlıs düsündügünü sanırım anlamıstır.