Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan söylemis olabilir, sportif olarak Galatasaray´i egosu ugruna baltaladi diye de herzaman elestirdim, ama maddi olarak kötü bir baskanlik yaptigini sanmiyorum. Hakkini yemeyelim Ünal Aysal´in.

Kulübün içine etmiş bırakmış Adnan polattan beter gözümde gittine üzülmüştüm ama iyikide bırakmış 1 sene daha kalsa kulüp iflas ederdi

Yalan söylemis olabilir, sportif olarak Galatasaray´i egosu ugruna baltaladi diye de herzaman elestirdim, ama maddi olarak kötü bir baskanlik yaptigini sanmiyorum. Hakkini yemeyelim Ünal Aysal´in.

maddi anlamda baya baya kötü yöneti elde edilen gelirleri sayarsak.
bir kere kadroda 40 tane futbolcun var. real madridin yok bukadar futbolcu kadrosunda yahu.
aldigim borcla birakiyorum diye övünüyor.. övünecek hic bir sey degil bu. sermaye artimini yapmis, 2 sene sampion olup avrupada basari yakalayip hatri sayilir bir miktar koymus bir kulüp olmusun bu sürecde ve sen borcu ayni düzende tutmusun.
hadi dersin kadroya 10 tane sneijder almisin, lige ambargo koymusun ve saire.. yok oda .
sonuc, cok fena moka basti sayin aysal. bunu anladigi icin zaten kacti diye biliriz. biraktigi enkaz ortaya cikmadan söyle yol alayim dedi ki ve gitti. Bu adam Galatasarayi kendi menfatleri icin kunlandi resmen. Galatasarayi düsündügünden mi baskanliga soyundu zanediyorsunuz diyeli 2 sene oldu. bunu dedigim icin eski forum systeminde aysal baskan bölümünden ümür boyu ceza yemisdim.

Nasıl maddi olarak iyi yönetti? İki sene şampiyonluk sonrası 200 milyon zarar açıkladı kulüp. Neden diye sorulduğunda kur farkı diye dalga geçildi genel kurulda. Bu işler nasıl oluyor bilmiyorum ama mahkemeye verilmeli, hesap sorulmalı. Öyle kaçıp gitmek olmaz.

Benim için hala büyük başkandır.
Son yılı biraz çalkantılı olmus yanlış kararlarlar almıs hatalar yapmısdır evet bunda yönetimi yanlış kurmasınında etkisi var .
Ama bunda en büyük etken kendisine karşı yapılan planlı operasyondur..
Maalesef GS ın içerisindeki muhalefetde buna destek vermişdir.

Son 1 yılda GS ı durdurmak Fenerbahçeye destek vermek şampiyon yapmak için neler yapıldı neler yazıldı hatırlayın.

Milyon tane spekülasyon milyon tane yanlı kararlar hakem hataları asparagas haberler.

Üstüne hiç çekinmeden twitter yasağı olsun diğer yanlışlar olsun
Dim dik duran haklı çıkışlar yapan hukuku savunan açıklamalar yapan TEK KULÜP TEK BAŞKAN kendisi olmusudr.
Bu yüzden ardı ardına vergi borçları yapılmıs kulübün üzerine gidilmişdir..

Bir başkan yoklukdan aldığı takımı tek kurus cebinden vermeden 2 yılda
üst üste 2 şampiyonluk 2 süper kupa 2 kez gruplardan çıkma
1 kez çeyrek final 1 kez 2.tur(Juveyi eleyip) yaptırmıs

Diğer tarafta ise şike ile boğuşan dünyaya rezil olan bir başkan ve yönetim de Tüm federasyon ve yetkililer GS ın değil FB nin yanında yer almışdır...

Çok transferler yapıldı çok yanlış işler yapıldı bunu en çok ben eleştirdim son yılda .
Hoca seçimlerinden tut sözleşme uzatmalara hatalı transferlere kadar.

Ama bu onun büyük başkan olduğunu değiştirmez...

Bu kadar harcama yaptı ama GS tariihininde gelirlerini en fazla artıran başkanıdır kendisi..
Oyunculara yüklediği yanlış maliyerler olmasa şu an çok daha iyi durumdaydık ..

GS battı gibi asparagas haberlere nazaran FFP den sadece 200 bin dolar ceza ile sıyırdık.
Bu mu batmak ?

Fenerbahçenin durumunu Beşiktasın durumunu bilen varmı ?
Bakalım onlara FFP ne diyecek ?

Hatalarıyla sevplarıyla Büyük başkandır.

Bugün Beşiktaslıya da Fenerbahçeliyede sorsan 2 yıl üst üste şamp. olacaksın şam.p liginde 1 çeyrek final 1 de 2.tura kalacaksın juventusu eleyip
2 süper kupa alacaksın ama biraz borçlanacaksın deseler BALIKLAMA ATLARLAR varsın 5 YIL gitmeyelim hiç bir yere ama Bu BAŞARILARI YAŞAYALIM derler..

Nankör olmamak lazım..

Faruk SÜren UEFAYI aldı 4 YIL üst üste Şampiyon yaptı Süper kupayı alan kadronun yaratıcısıydı

Adamı HAİN ilan ettiler Kulüp elden gitti dediler BATTIK dediler.
Ama kulüp hala ayakda dimdik ve biz hala o UEFA nın Gururunu Yaşıyoruz !

Şimdi aynı muameleyi Ünal BAşkana yapıyorlar.BEN yapmam.

Ben geçen 2 yıldaki çok büyük başarılarını UNUTMAM!
Benim için son yıl hataları olsada ÇOK BÜYÜK BAŞKANDIR !

Nasıl maddi olarak iyi yönetti? İki sene şampiyonluk sonrası 200 milyon zarar açıkladı kulüp. Neden diye sorulduğunda kur farkı diye dalga geçildi genel kurulda. Bu işler nasıl oluyor bilmiyorum ama mahkemeye verilmeli, hesap sorulmalı. Öyle kaçıp gitmek olmaz.

Simdi sen Ünal Aysal´i Galatasaray´a bilakis zarar verdigini mi söylüyorsun ? Bunlar co kagir ithamlar Mete kardes, ben bunlari kabul edemem.

maddi anlamda baya baya kötü yöneti elde edilen gelirleri sayarsak.
bir kere kadroda 40 tane futbolcun var. real madridin yok bukadar futbolcu kadrosunda yahu.
aldigim borcla birakiyorum diye övünüyor.. övünecek hic bir sey degil bu. sermaye artimini yapmis, 2 sene sampion olup avrupada basari yakalayip hatri sayilir bir miktar koymus bir kulüp olmusun bu sürecde ve sen borcu ayni düzende tutmusun.
hadi dersin kadroya 10 tane sneijder almisin, lige ambargo koymusun ve saire.. yok oda .
sonuc, cok fena moka basti sayin aysal. bunu anladigi icin zaten kacti diye biliriz. biraktigi enkaz ortaya cikmadan söyle yol alayim dedi ki ve gitti. Bu adam Galatasarayi kendi menfatleri icin kunlandi resmen. Galatasarayi düsündügünden mi baskanliga soyundu zanediyorsunuz diyeli 2 sene oldu. bunu dedigim icin eski forum systeminde aysal baskan bölümünden ümür boyu ceza yemisdim.

Sana da ayni cevabi veriyorum Fatih kardes, ben Aysal´in kötü niyetli bir sekilde kulübü yönettigine inanmiyorum. Hatalari oldu, bunu kabul ediyorum, ama parayi iyi idare etmistir iki sene boyunca.

Adnan Polat kadar rezil bir başkan.Terim'siz bir halt yapamadı, kulübe para aktığı dönem de mali olarak dibe vurdurdu.

Simdi sen Ünal Aysal´i Galatasaray´a bilakis zarar verdigini mi söylüyorsun ? Bunlar co kagir ithamlar Mete kardes, ben bunlari kabul edemem.

Kötü yönetmekte kulübe zarar verir değil mi? İlla parayı onun bunun cebine atmasına gerek yok. Nasıl Polat'a mali kurulda yapıldı, aynısını Aysal'a da yapsınlar. Yöneticilerin yaptıklarını taraftar çekmek zorunda değil.

Bwhahaha daha hala bu adami savunuyorlar

Sahtekar ve yalanci oldugunu her gün gösteriyor.

Galatasaraya hakaretden baska birsey degildir.

Terimin verdigi emegini çaldi, alinan 2 sampiyonlukta.

Aziz nasil Aziz Basmaciysa, Ünal Aysalda Ünal Yalanci.

Son düzenleme:
Arkdaslar sakin lütfen... Galatasaray´in baskanligini yapmis adama kimse hakaret edemez, bu adam günahlari ile sevaplar ile eski bir Galatasaray Baskani. Baskanligin yüceliginired etmeme ragmen, sonucta Galatasaray´a hizmet etmis bir insan. Biraz saygi gösterelim lütfen.
Haydaaaaa

geldiginde külübü nasil bulduysa gittiginde külübü ayne durumda birakti, fark varmi tabiki var gelir yükseldi ama giderde bir okadar oldu, polat dönemindeki takimin degerini misli misli katladi ama oyuncularin alacagini da okadar cikardi. simdi bize sezon sonun ikinci bir ünal aysal gerekli ama sirf geliri yükselten ama gideri kücülten türünden. adnan öztürk olabilirmi bu dedim kisi belki en iyi aday odur ama secilmez

Sana da ayni cevabi veriyorum Fatih kardes, ben Aysal´in kötü niyetli bir sekilde kulübü yönettigine inanmiyorum. Hatalari oldu, bunu kabul ediyorum, ama parayi iyi idare etmistir iki sene boyunca.

farkli düsünüyoruz o zaman bu konuda.

Kötü yönetmekte kulübe zarar verir değil mi? İlla parayı onun bunun cebine atmasına gerek yok. Nasıl Polat'a mali kurulda yapıldı, aynısını Aysal'a da yapsınlar. Yöneticilerin yaptıklarını taraftar çekmek zorunda değil.

Tamamda adam kulübü bu sekilde yönetti iste... Zaten giderayak gelecek baskanlara ayni sekilde tavsiyede bulundu. Ayaginizi gazdan cekmeyin, frene sakin basmayin diye. Herkes Aysal´in bu tarzindan aslinda cok memnundu, simdi ne oldu anliyamadim. Bana göre hakaret edilecek bir kusuru olmadi Ünal Aysal´in, lakin kusursuz insan yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt