- 26 Ekim 2009
- 8.098
- 2.017
- 1.588
...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan söylemis olabilir, sportif olarak Galatasaray´i egosu ugruna baltaladi diye de herzaman elestirdim, ama maddi olarak kötü bir baskanlik yaptigini sanmiyorum. Hakkini yemeyelim Ünal Aysal´in.
Nasıl maddi olarak iyi yönetti? İki sene şampiyonluk sonrası 200 milyon zarar açıkladı kulüp. Neden diye sorulduğunda kur farkı diye dalga geçildi genel kurulda. Bu işler nasıl oluyor bilmiyorum ama mahkemeye verilmeli, hesap sorulmalı. Öyle kaçıp gitmek olmaz.
maddi anlamda baya baya kötü yöneti elde edilen gelirleri sayarsak.
bir kere kadroda 40 tane futbolcun var. real madridin yok bukadar futbolcu kadrosunda yahu.
aldigim borcla birakiyorum diye övünüyor.. övünecek hic bir sey degil bu. sermaye artimini yapmis, 2 sene sampion olup avrupada basari yakalayip hatri sayilir bir miktar koymus bir kulüp olmusun bu sürecde ve sen borcu ayni düzende tutmusun.
hadi dersin kadroya 10 tane sneijder almisin, lige ambargo koymusun ve saire.. yok oda .
sonuc, cok fena moka basti sayin aysal. bunu anladigi icin zaten kacti diye biliriz. biraktigi enkaz ortaya cikmadan söyle yol alayim dedi ki ve gitti. Bu adam Galatasarayi kendi menfatleri icin kunlandi resmen. Galatasarayi düsündügünden mi baskanliga soyundu zanediyorsunuz diyeli 2 sene oldu. bunu dedigim icin eski forum systeminde aysal baskan bölümünden ümür boyu ceza yemisdim.
Simdi sen Ünal Aysal´i Galatasaray´a bilakis zarar verdigini mi söylüyorsun ? Bunlar co kagir ithamlar Mete kardes, ben bunlari kabul edemem.
ceza verilmiş ama mesaj duruyor
HaydaaaaaArkdaslar sakin lütfen... Galatasaray´in baskanligini yapmis adama kimse hakaret edemez, bu adam günahlari ile sevaplar ile eski bir Galatasaray Baskani. Baskanligin yüceliginired etmeme ragmen, sonucta Galatasaray´a hizmet etmis bir insan. Biraz saygi gösterelim lütfen.
Haydaaaaa
Simdi sen Ünal Aysal´i Galatasaray´a bilakis zarar verdigini mi söylüyorsun ? Bunlar co kagir ithamlar Mete kardes, ben bunlari kabul edemem.
Sana da ayni cevabi veriyorum Fatih kardes, ben Aysal´in kötü niyetli bir sekilde kulübü yönettigine inanmiyorum. Hatalari oldu, bunu kabul ediyorum, ama parayi iyi idare etmistir iki sene boyunca.
Yakistiramadim reis sanaNe oldu Serkan kardes ? Yanlis brisey mi söyledik...![]()

Kötü yönetmekte kulübe zarar verir değil mi? İlla parayı onun bunun cebine atmasına gerek yok. Nasıl Polat'a mali kurulda yapıldı, aynısını Aysal'a da yapsınlar. Yöneticilerin yaptıklarını taraftar çekmek zorunda değil.
Yakistiramadim reis sana![]()