Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tayyib varken Türkiye´ye gelmez diyenler, adamin Türkiye´de kac tane devletten aldigi ihalesi oldugunu bilmiyorlar. Yazik...

Bir aralar Aysalın Tayyipe yaptığı randevu talepleri red ediliyor deniliyordu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

cumartesi mali genel kurula gelip kendi dönemi ile ilgili açıklama yapacakmış.

UEFA ya zararın azaltılacağına dair taahhütler verdiği halde, ara transferde ''S.kine b.kuna!'' anlayışıyla olmadık çöpler için onlarca milyon Euro harcamasını izah etmeli ilk olarak (Ki alınan futbolcular çok kaliteli olsalar bile o paraların harcanmaması gerekiyordu; UEFA takım için harcanan bonservis+yıllık maaşları baz alıyor; zannedildiği gibi toplam borç veya takımın katıldığı organizasyonlardan elde ettiği gelir filan değil sözkonusu olan)...Edemiyorsa hatasını kabullenme erdemini göstermeli hiç olmazsa...

O erdemi gösterdikten sonra, mesela iddia edildiği şekilde Lucescu veya dengi bir TD le anlaştığını ve durumu toparlamak için göreve talip olduğunu deklare etmiş olsa isterim gelmesini; kazandığı tecrübe ile aynı saçmalıkları tekrar etmeyeceğini umuyorum; çok eleştiren biri olmama rağmen samimiyetimden şüpheniz olmasın...

Ancak o lanet egosu yaptığı hatayı kabul etmesinin önündeki en büyük engeldir...

Taraftar ne isterse o olacak :kiss:

280120142050389470510.jpg

Tayyib'le aralarının kötü olduğunu düşünmüyorum da ihaleleri yazar mısın merak ettim?

Zamaninda "kacacak, kacacak" diye haberler cikinca "islerimin cogu burada, nereye kacacam" diye bir cevap vermisti TRT´de galiba... Ünal Aysal 10 yillardir ihaleler aliyor bu Devlet´den, zan altinda oldugu bazi ihalelerde var, ama oralari girmek istemiyorum. Ama eger devletin Aysal´a düsmanligi olsa, 2000 yillarinda bu elektrik ihalesi konusundan girer, ve 40 yil yatiracak sebep bulabilir. Ozaman ülkeden kacmak zorunda kalir.

Unit’ten 1 milyar dolarlık santral

UNAL AYSAL’IN BAŞBAKAN ERDOĞAN OVGUSUNUN SEBEBİ BİLDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL

Eger bu Devlet´in Aysal ile bir sikintisi olsa, coktan tikmislardi iceriye... Yada bu Ülke´de zeytin agaci dikmesine bile müsadeleri olmazdi.

Zamaninda "kacacak, kacacak" diye haberler cikinca "islerimin cogu burada, nereye kacacam" diye bir cevap vermisti TRT´de galiba... Ünal Aysal 10 yillardir ihaleler aliyor bu Devlet´den, zan altinda oldugu bazi ihalelerde var, ama oralari girmek istemiyorum. Ama eger devletin Aysal´a düsmanligi olsa, 2000 yillarinda bu elektrik ihalesi konusundan girer, ve 40 yil yatiracak sebep bulabilir. Ozaman ülkeden kacmak zorunda kalir.

Eger bu Devlet´in Aysal ile bir sikintisi olsa, coktan tikmislardi iceriye... Yada bu Ülke´de zeytin agaci dikmesine bile müsadeleri olmazdi.
O anlaşmayı kimse bozamaz.Nasıl Rus gazını almaya mecbursak Aysalın da elektriğini almaya mecburuz.Tek taraflı bozulursa misliyle alır.

Üstteki doğru olabilir.

Alttaki kaynak odatv güvenilir değil ve de haberden çok yorum içeriyor.Oda tv yolsuzluk tapeleri üzerinden hükümete sallayıp,konu şike tapelerine gelince şikeye kumpas diyen ulusalcı 1 oluşum.

Bir Fenerbahceliler bir de Odatv sonuna kadar direndi

Tayyib ile arasi iyi olmayanlarin hali ortada Ülke´de.

Tayyip kendine biat edenleri seviyor. Ünal Aysal dik durdu! Aziz gibi, Fikret gibi, Abdürrahim gibi eğilip bükülmedi. Devletin izni/yardımı gereken projelerin de hiçbiri olmadı bu yüzden. Hep engel koydular önüne. Siyasi görüş olarak da zıtlar. Zaten Aysal'ın gitmesinde en önemli sebep bu iktidar ve içerideki düşmanlardır.

Tayyip Aysala birsey yapamaz, muhtac o na. Nükleer isi de Aysalin firmasina verilmisti bi ara. Enerji sistemi.

ihale alması aralarının iyi olduğunu göstermez, çoğu zaman sevmediğin adamlarla iş yapmak zorunda kalırsın. aydın doğan da tonlarca ihale alıyor ama tayyip doğanı bulsa bi kaşık suda boğacak kadar nefret ediyor. ünal aysaldan da nefret etttiği zaten bilinen bişey.

O geliyor...

Sent from my iPhone using Tapatalk

O anlaşmayı kimse bozamaz.Nasıl Rus gazını almaya mecbursak Aysalın da elektriğini almaya mecburuz.Tek taraflı bozulursa misliyle alır.

Bu ülkede bozulmayacak hic bir sey yok. Ama herkes kazancli cikiyorsa, tabiki devam eder hersey.... Yoksa bu ülkede kimlerin ayagi kaydirildi.

Biz elektrik ihtiyacimizin cogunu zaten disaridan karsiliyoruz. Aysal´inki yerli bir üretim olarak kayitlardaydi zamaninda.

Tayyip kendine biat edenleri seviyor. Ünal Aysal dik durdu! Aziz gibi, Fikret gibi, Abdürrahim gibi eğilip bükülmedi. Devletin izni/yardımı gereken projelerin de hiçbiri olmadı bu yüzden. Hep engel koydular önüne. Siyasi görüş olarak da zıtlar. Zaten Aysal'ın gitmesinde en önemli sebep bu iktidar ve içerideki düşmanlardır.

Dogan ailesi, ve koc ailesi ayri konular. Danisikli dövüs icerisindeler. Ben bir kere bile Aysal´in hükümeti elestirdigini görmedim. Tam tersi, sürekli övgüler duydum Galatasaray´in basindayken. Yetmedi, Galatasaray taraftarini nerdeyse komple AKP´li ilan etti adam.

Yav her şeyi siz biliyorsunuz zaten.Aysal bu piyasanın en prestijli adamlarından kolay kolay harcayamaz kimse.

-Tapatalk-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt