Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Tayyib varken Türkiye´ye gelmez diyenler, adamin Türkiye´de kac tane devletten aldigi ihalesi oldugunu bilmiyorlar. Yazik...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tayyib varken Türkiye´ye gelmez diyenler, adamin Türkiye´de kac tane devletten aldigi ihalesi oldugunu bilmiyorlar. Yazik...
cumartesi mali genel kurula gelip kendi dönemi ile ilgili açıklama yapacakmış.
aday olacak aday
Tayyib'le aralarının kötü olduğunu düşünmüyorum da ihaleleri yazar mısın merak ettim?
Tayyip ile Aysal'ın arasının kötü olduğunu cümle alem biliyor. İhale falan demeyelim. Yazık...
O anlaşmayı kimse bozamaz.Nasıl Rus gazını almaya mecbursak Aysalın da elektriğini almaya mecburuz.Tek taraflı bozulursa misliyle alır.Zamaninda "kacacak, kacacak" diye haberler cikinca "islerimin cogu burada, nereye kacacam" diye bir cevap vermisti TRT´de galiba... Ünal Aysal 10 yillardir ihaleler aliyor bu Devlet´den, zan altinda oldugu bazi ihalelerde var, ama oralari girmek istemiyorum. Ama eger devletin Aysal´a düsmanligi olsa, 2000 yillarinda bu elektrik ihalesi konusundan girer, ve 40 yil yatiracak sebep bulabilir. Ozaman ülkeden kacmak zorunda kalir.
Unit’ten 1 milyar dolarlık santral
UNAL AYSAL’IN BAŞBAKAN ERDOĞAN OVGUSUNUN SEBEBİ BİLDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL
Eger bu Devlet´in Aysal ile bir sikintisi olsa, coktan tikmislardi iceriye... Yada bu Ülke´de zeytin agaci dikmesine bile müsadeleri olmazdi.
Zamaninda "kacacak, kacacak" diye haberler cikinca "islerimin cogu burada, nereye kacacam" diye bir cevap vermisti TRT´de galiba... Ünal Aysal 10 yillardir ihaleler aliyor bu Devlet´den, zan altinda oldugu bazi ihalelerde var, ama oralari girmek istemiyorum. Ama eger devletin Aysal´a düsmanligi olsa, 2000 yillarinda bu elektrik ihalesi konusundan girer, ve 40 yil yatiracak sebep bulabilir. Ozaman ülkeden kacmak zorunda kalir.
Eger bu Devlet´in Aysal ile bir sikintisi olsa, coktan tikmislardi iceriye... Yada bu Ülke´de zeytin agaci dikmesine bile müsadeleri olmazdi.
Tayyib ile arasi iyi olmayanlarin hali ortada Ülke´de.
Zamaninda "kacacak, kacacak" diye haberler cikinca "islerimin cogu burada, nereye kacacam" diye bir cevap vermisti TRT´de galiba... Ünal Aysal 10 yillardir ihaleler aliyor bu Devlet´den, zan altinda oldugu bazi ihalelerde var, ama oralari girmek istemiyorum. Ama eger devletin Aysal´a düsmanligi olsa, 2000 yillarinda bu elektrik ihalesi konusundan girer, ve 40 yil yatiracak sebep bulabilir. Ozaman ülkeden kacmak zorunda kalir.
O anlaşmayı kimse bozamaz.Nasıl Rus gazını almaya mecbursak Aysalın da elektriğini almaya mecburuz.Tek taraflı bozulursa misliyle alır.
Tayyip Aysala birsey yapamaz, muhtac o na. Nükleer isi de Aysalin firmasina verilmisti bi ara. Enerji sistemi.
Tayyip kendine biat edenleri seviyor. Ünal Aysal dik durdu! Aziz gibi, Fikret gibi, Abdürrahim gibi eğilip bükülmedi. Devletin izni/yardımı gereken projelerin de hiçbiri olmadı bu yüzden. Hep engel koydular önüne. Siyasi görüş olarak da zıtlar. Zaten Aysal'ın gitmesinde en önemli sebep bu iktidar ve içerideki düşmanlardır.