Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne diyecek belediyeye siz karışmayın yapacağınız yola tüküreyim ben yaparım mı diyecek :D
-Tapatalk-

Neden ? Dik dursaydi... (Ben ozamanlar büyük rahatsizlik duydum taraftar olarak, ama o ayri) Benim dedigim aslinda cok basit. Ben aysal uzuncu demiyorum. Aralarinda bir düsmanlik yok diyorum. Bu ülkede yillarca at kosturmus Gülen´in bile hali ortadayken, hükümete düsman bir insanin, devletin icinde barinabilme ihtimali yoktur.

Neden ? Dik dursaydi... Benim dedigim aslinda cok basit. Ben aysal uzuncu demiyorum. Aralarinda bir düsmanlik yok diyorum. Bu ülkede yillarca at kosturmus Gülen´in bile hali ortadayken, hülümete düsman bir insanin, devletin icinde barinabilme ihtimali yoktur.

Benim dediğime cevap bu mu? Yolu kime yaptıracaktı sen onu söyle bana.Ben yolu kime yaptırsaydı diyorum sen yok dostlar yok Gülen falan diyorsun sonra konuyu çarpıtıyorsun dediğimde yok diyorsun.

-Tapatalk-

Benim dediğime cevap bu mu? Yolu kime yaptıracaktı sen onu söyle bana.Ben yolu kime yaptırsaydı diyorum sen yok dostlar yok Gülen falan diyorsun sonra konuyu çarpıtıyorsun dediğimde yok diyorsun.
-Tapatalk-

Benim mesajimin hedefi, Tayyib ile arasinda düsmanligin olmadigi konusudur. Bunun disinda hersey, bir Nebenkriegsschauplatz´dir... Konuyu carpitan ben degilim, bir yere takilip kaliyorsunuz.

Yolu devlete yaptiracak tabi, ama illaki senin de dahil oldugun kitleyi 80% Tayyibci olarak mi ilan etmesi gerekiyordu? Üslüp belirleyicidir. Hadi, diyelim ki okadar düsmanlik var, vizyon toplantisinda isi ne ?

Eger Tayyib ile bir sorunu olsa, coktan miting alanlarda "Heeeeey Ünal Aysal" diye seslenerek, en az bir kere, kalabaliga, yuhlattirmazmiydi ? Hadi sunun, bana Tayyib´in Aysal´a, yada Aysal´in Tayyibe bir tane negatif sözünü gösterin...

yok aga, yok...

Benim mesajimin hedefi, Tayyib ile arasinda düsmanligin olmadigi konusudur. Bunun disinda hersey, bir Nebenkriegsschauplatz´dir... Konuyu carpitan ben degilim, bir yere takilip kaliyorsunuz.

Yolu devlete yaptiracak tabi, ama illaki senin de dahil oldugun kitleyi 80% Tayyibci olarak mi ilan etmesi gerekiyordu? Üslüp belirleyicidir. Hadi, diyelim ki okadar düsmanlik var, vizyon toplantisinda isi ne ?

Eger Tayyib ile bir sorunu olsa, coktan miting alanlarda "Heeeeey Ünal Aysal" diye seslenerek, en az bir kere, kalabaliga, yuhlattirmazmiydi ? Hadi sunun, bana Tayyib´in Aysal´a, yada Aysal´in Tayyibe bir tane negatif sözünü gösterin...

yok aga, yok...

Ciddi ciddi 25 milyon Galatasaraylının 20 milyonu akp'ye oy verdiğini düşünemezsin heralde ? Kaldı ki öyle bir şey olsaydı akp'nin oy sayısı 30-40 milyonu geçmesi lazımdı. Zaten özür de diledi sürçi-i lisans yaptım diye. Yani Aysal gibi zeki birisinden bunu düşünmek Aysal düşmanlığının dibidir.

Unal Aysal:"2 Milyon Oy Konusunda Tum Galatasaraylılar'dan Ozur Diliyorum " - YouTube

Son düzenleme:
Ya gelmiyorsa neyini tartışıyonuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri dönse üzülecek kişiler var, bu kişiler Melo gittiğinde kına yakınan şahıslar.

Tarıkı almayalım diye yüzlerce kez yazmıştım burda ondan dolayı hala kırgınım(sanki burayı okuyor da :D) ama olsun gelsin tekrar Terimciler biraz delirsin.:D

Yarın genel kurulda o Nur yüzünü göreceğiz büyük başkanımızın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Melo ile Aysal'ın arası nasıl iyiydi yahu?Melo tweet atmıştı "Başkan çocukca davranıyor" diye.

Doğrularını yanlışlarını tartışalım fakat Galatasaray başkanlığına yakışır bir duruşu olduğu konusunda mutabakata varalım derim renktaşlar

Karizmatik başkanlık dönemi yeniden başlamalıdır

(Karizmadan kastım tip falan değil bu arada)

O saçma cezadan sonra tabiki destek verecek oyuncusuna benim dediğim daha derin mevzular.

Doğrularını yanlışlarını tartışalım fakat Galatasaray başkanlığına yakışır bir duruşu olduğu konusunda mutabakata varalım derim renktaşlar

Karizmatik başkanlık dönemi yeniden başlamalıdır

(Karizmadan kastım tip falan değil bu arada)

Haoydaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt