- 10 Nisan 2013
- 58.908
- 42.260
- 3.943
Hic zannetmiyorum... Hepsinin kapisini caldim, gelin hep beraber düzeltelim diyor yollari felan...
Ne diyecek belediyeye siz karışmayın yapacağınız yola tüküreyim ben yaparım mı diyecek
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hic zannetmiyorum... Hepsinin kapisini caldim, gelin hep beraber düzeltelim diyor yollari felan...
Ne diyecek belediyeye siz karışmayın yapacağınız yola tüküreyim ben yaparım mı diyecek
-Tapatalk-
Neden ? Dik dursaydi... Benim dedigim aslinda cok basit. Ben aysal uzuncu demiyorum. Aralarinda bir düsmanlik yok diyorum. Bu ülkede yillarca at kosturmus Gülen´in bile hali ortadayken, hülümete düsman bir insanin, devletin icinde barinabilme ihtimali yoktur.
Benim dediğime cevap bu mu? Yolu kime yaptıracaktı sen onu söyle bana.Ben yolu kime yaptırsaydı diyorum sen yok dostlar yok Gülen falan diyorsun sonra konuyu çarpıtıyorsun dediğimde yok diyorsun.
-Tapatalk-
Benim mesajimin hedefi, Tayyib ile arasinda düsmanligin olmadigi konusudur. Bunun disinda hersey, bir Nebenkriegsschauplatz´dir... Konuyu carpitan ben degilim, bir yere takilip kaliyorsunuz.
Yolu devlete yaptiracak tabi, ama illaki senin de dahil oldugun kitleyi 80% Tayyibci olarak mi ilan etmesi gerekiyordu? Üslüp belirleyicidir. Hadi, diyelim ki okadar düsmanlik var, vizyon toplantisinda isi ne ?
Eger Tayyib ile bir sorunu olsa, coktan miting alanlarda "Heeeeey Ünal Aysal" diye seslenerek, en az bir kere, kalabaliga, yuhlattirmazmiydi ? Hadi sunun, bana Tayyib´in Aysal´a, yada Aysal´in Tayyibe bir tane negatif sözünü gösterin...
yok aga, yok...
Aysal meloyu sevmiyordu yalnız.Geri dönse üzülecek kişiler var, bu kişiler Melo gittiğinde kına yakınan şahıslar.
Aysal meloyu sevmiyordu yalnız.
Doğrularını yanlışlarını tartışalım fakat Galatasaray başkanlığına yakışır bir duruşu olduğu konusunda mutabakata varalım derim renktaşlar
Karizmatik başkanlık dönemi yeniden başlamalıdır
(Karizmadan kastım tip falan değil bu arada)