Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Aysalcı renkteşlarımıza sormak isterim, madem denenmiş başkan arıyorsunuz neden Unal Aysal da Faruk Süren değil ??

sayin büyük efsane baskan sanli ünal aysal özlemimiz yogun ve derin.cok özledim ama sanirim yakında kavuscaz.kader aglarini örüyor gibi.türk spor tarihinin en büyük baskani sanirsam geri dönüyoorr hobareeyy

GSden uzak dur sahtekar kapkacci plastik suratli haysiyetsiz herif

Faruk Süren sevdiğimiz bir yöneticidir. Başkanımız Sn. Ünal Aysal eğer uygun görürse listesinde kendisine yer verecektir. Başkanlık açısından Sn. Ünal Aysal'ın karşısına çıkmak 12 okka t.. ister.

Tekrar başkan olacağını sanmıyorum.
Futbolu bilen ama Aysal gibi de masaya testislerini vurabilen biri gelmeli

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Bu Aysalcı renkteşlarımıza sormak isterim, madem denenmiş başkan arıyorsunuz neden Unal Aysal da Faruk Süren değil ??
Faruk süren ali sen bunlar yıllardır kanayan türk futbolunun yardımına ne zaman kosmuslar ?
Beni gördüğüm hep kaçtılar saklandilar..

Faruk Süren sevdiğimiz bir yöneticidir. Başkanımız Sn. Ünal Aysal eğer uygun görürse listesinde kendisine yer verecektir. Başkanlık açısından Sn. Ünal Aysal'ın karşısına çıkmak 12 okka t.. ister.

Unal aysal ile Faruk süreni karşılaştırmaya cesaret edebilenler muhtemelen 20-25 yaş aralığındadır.

Unal aysal ancak Faruk Sürenin çantasını taşır.

Faruk süren ali sen bunlar yıllardır kanayan türk futbolunun yardımına ne zaman kosmuslar ?
Beni gördüğüm hep kaçtılar saklandilar..

Faruk Sürenin kaçtığı nereden çıktı acaba ?

Bu genç kuşağın yakın GS tarihini bile hatırlamaması üzücü.

Faruk süreni indiren inan kıraç denen dinazordur. Allahın cezası GS storelarda satılan ürünlere bile GS logosu bastırılmaması için dava açıp kazanan şerefsiz inan kıraç Faruk sürenin o kadar ön plana çıkmasını kaldıramamıştır.

Çünkü Faruk süren ASY den sonra GS tarihinin en büyük başkanıdır.

ünal aysal denen adam saçma sapan transferlerle kulübü hangi noktaya getirdiği ortada.

Faruk Süren faydalı 1 eleman olabilir başkanımız Sn. Ünal Aysal'a ve Galatasarayımıza. Eminim listesinde yer vermek üzere görüşecektir.

Aysalınki 12 okka ise Faruk başkanınkine kantar yetmez.

Ali Dürüstü yollayıp Candan erçetini GS a başkan yardımcısı yapan, sayısız boş transfer ile FFP belasını başımıza musallat eden ünal aysalı isteyenler olduğuna inanmak istemiyorum harbi!

Ali Dürüstü yollayıp Candan erçetini GS a başkan yardımcısı yapan, sayısız boş transfer ile FFP belasını başımıza musallat eden ünal aysalı isteyenler olduğuna inanmak istemiyorum harbi!

bu unali degil baskanliga dondurmek isteyen, her gordugunde ana avrat kufretmeyen GSliler oldugu surece burnumuz 30-40 yil boktan cikmaz

Sen çok geçmişte kalmışsın 1ader. 2000 yılında değiliz. Ne Galatasaray ne de Türk spor camiasında güçlü bir isim değil artık F.Süren. He sevip sayarız o ayrı mesele. F.Süren devri bitti artık.

Ünal Aysal
Doğum: 2 Haziran 1941 (74 yaşında)

Faruk Süren
Doğum: 28 Temmuz 1945 (70 yaşında)

Başkanımız Sn.Ünal Aysal'a karşı koyabilecek hiç bir isim yok Galatasaray camiasında. Ali Dürüst Adnan Öztürk Dursun Turgay falan filan bunlar çömez. Alayı birleşip aday olsa, sandığa gömülürler.

Artık hepinize kabullenmek, saygı duymak ve iman etmek düşer. Çünkü Sn. Ünal Aysal dönüyor.

hem bizde özledik gelsin bidaha kovalım net komik olur xd
edit. yine yanlıs baslık

Sen çok geçmişte kalmışsın 1ader. 2000 yılında değiliz. Ne Galatasaray ne de Türk spor camiasında güçlü bir isim değil artık F.Süren. He sevip sayarız o ayrı mesele. F.Süren devri bitti artık.

Faruk Surenin devri bitmesi icin beyninin bitmesi lazim. Beyni calistigi surece Faruk Süren Faruk Süren dir. Onu farkli kilan beyni ve bunun destekledigi yonetim tecrubesidir.

Bir adam 5 yil boyunca ;

Herkesin burun kivirdigi FT yi takimin basina getiriyorsa

ASY de fenerden 4 yiyince tribunler FT istifa diye inliyorsa ve Faruk baskan kaya gibi arkasinda duruyorsa

Taffarel
Hagi
Popescu
Illie
Filipescu
Capone
Marcio yu aliyorsa

Hakan Sukur gidince yerine Jardeli aliyorsa

FT gidince interden Lucescuyu getiriyorsa

Yani %100 le oynayip tarihinin en buyuk en gorkemli donemini yasatiyorsa boyle baskani ontiverolari burdisolari sercanlari danyleri amrabatlari yigit gokoglanlari tariklari salih dursunlari brumalari umut gundoganlari tellesleri prandellileri dunya para odeyerek alip FT yi AA i ve Ali durustu yollayip yerine candan ercetini koyan sahis ile karsilastirmak komik gercekten.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt