Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.946
- 12.884
- 2.538
Gel gel gel, gel çok özledik
Gel gel gel çok çaresiziz <3
Gel gel gel çok çaresiziz <3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Faruk süren ali sen bunlar yıllardır kanayan türk futbolunun yardımına ne zaman kosmuslar ?Bu Aysalcı renkteşlarımıza sormak isterim, madem denenmiş başkan arıyorsunuz neden Unal Aysal da Faruk Süren değil ??
Faruk Süren sevdiğimiz bir yöneticidir. Başkanımız Sn. Ünal Aysal eğer uygun görürse listesinde kendisine yer verecektir. Başkanlık açısından Sn. Ünal Aysal'ın karşısına çıkmak 12 okka t.. ister.
Faruk süren ali sen bunlar yıllardır kanayan türk futbolunun yardımına ne zaman kosmuslar ?
Beni gördüğüm hep kaçtılar saklandilar..
__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.
Faruk Süren sevdiğimiz bir yöneticidir. Başkanımız Sn. Ünal Aysal eğer uygun görürse listesinde kendisine yer verecektir. Başkanlık açısından Sn. Ünal Aysal'ın karşısına çıkmak 12 okka t.. ister.
Aysalınki 12 okka ise Faruk başkanınkine kantar yetmez.
Ali Dürüstü yollayıp Candan erçetini GS a başkan yardımcısı yapan, sayısız boş transfer ile FFP belasını başımıza musallat eden ünal aysalı isteyenler olduğuna inanmak istemiyorum harbi!
Aysalınki 12 okka ise Faruk başkanınkine kantar yetmez.
Ali Dürüstü yollayıp Candan erçetini GS a başkan yardımcısı yapan, sayısız boş transfer ile FFP belasını başımıza musallat eden ünal aysalı isteyenler olduğuna inanmak istemiyorum harbi!
Yaşla ne alakası var 1ader? Süren'in dönemi geçti artık önemli bir figür değil Galatasaray camiasında.
Sen çok geçmişte kalmışsın 1ader. 2000 yılında değiliz. Ne Galatasaray ne de Türk spor camiasında güçlü bir isim değil artık F.Süren. He sevip sayarız o ayrı mesele. F.Süren devri bitti artık.