Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamın önünü bazıları kesti başka açıklaması olamaz hele medyadaki karalama kampanyası akıl almaz di yok Aysal sarışın sever yok bir gecede 20 bin Euro harcadı . Medya bütün bunları Galatasaray parası ile yaptığını servis etti.

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

@Osman SEDEN

Ayrıca @Sarper Yıldırım renktaşım ile artık bir sulh imzalayın, yanlış anlaşılmalar olmasın

kendisi bir santraç üstadıdır.
nekadar sulh varsa imzaladık yetmiyorki adama nbr sarper desem trolleme lan dıye kalaylamaya başlıyor. iyi forumlar diliyorum efendice buseferde tehdit ediyor.
üzülüyorum fakat bundan sonra beni kaybetti kendi çalsın kendi söylesin. "ilgilenmiyorum"

nekadar sulh varsa imzaladık yetmiyorki adama nbr sarper desem trolleme lan dıye kalaylamaya başlıyor. iyi forumlar diliyorum efendice buseferde tehdit ediyor.
üzülüyorum fakat bundan sonra beni kaybetti kendi çalsın kendi söylesin. "ilgilenmiyorum"

Dalga geçer gibi,pki ii frmlar xd demekle adam gibi 'iyi forumlar' demeyi aynı kefeye koyuyorsan diyecek lafım yok.

Naber desen demem,ama habire üfürükten konularda bile sürekli mentionlayıp alıntılarsan rahatsız edici bir şekilde,işkillenirim doğal olarak.

Dalga geçer gibi,pki ii frmlar xd demekle adam gibi 'iyi forumlar' demeyi aynı kefeye koyuyorsan diyecek lafım yok.

Naber desen demem,ama habire üfürükten konularda bile sürekli mentionlayıp alıntılarsan rahatsız edici bir şekilde,işkillenirim doğal olarak.
peki iyi forumlar :)

yazım şekline bile karışır oldular. sorsan " kahrolsun fasizm xd " derler

raw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt