Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 2 yıldaki Aysal, o dönemden daha profesyonel şekilde dönerse yeter. Alır yürürüz.
Ama son yıldaki gibi olursa nalları dikeriz.
Kurumsallik adi altinda birilerine Maas baglamayacaksa gelsin
Idari islerde iyi olmasa da sportif anlamda gerekli vizyona sahip
Dünya çapında enerji şirketi sahibi bir adama idari işlerde iyi değil dedin, harikasın. Hangi konuda iyi olmadığını öğrenebilir miyiz?
Aysal idari işlerde iyi değilse, Dursun idari işlerde altına sıçıyor sonra da kokmasın diye üstüne oturup kalkmıyor demektir bu.
Galatasaray'da idari islerde basarili degildi
Kendi is hayati beni ilgilendirmez
Kurumsal sirket adi altinda gstv yöneticisi bahri havadir'in altina söfor ve araba veren ben degildim mesela
Sportif basarisi ortada,Faruk süren'den sonra en iyisi,yapilan Sponsor anlasmalarindan elde edilen kar da ortada ona da lafimiz yok ama önüne gelene Maas baglamis birine idari yönden basariliydi demek yanlis olur bence
Kurumsal sirket adi altinda gstv yöneticisi bahri havadir'in altina söfor ve araba veren ben degildim mesela
Başarısızlıktan kastın bu mu idari bir olay olarak?
Yoksa ben sana daha güzel bir idari başarısızlık örneği gösterelim 3 farklı başkandan 3 farklı olay olarak.
O sadece bir örnek
UEFA ile yapilan 3 yillik FFP anlasmasinda 3 yilda yapilan Zarar idari basarisizliktir,Galatasaray tarihinde ilk kez men cezasi alindi o anlasma sonrasi yapilan zarardan dolayi bu bir lekedir
Yanlis anlama olmasin ben Ünal aysal'i sportif Anlamda herzaman basarili buldum tekrar baskan olmasini isterim taraftar icin sportif basari önemlidir
Zamaninda basari sözü verdi ve sözünü tuttu ama bu idari Anlamda basarili oldu anlamina gelmez bence
Arkadaş 32.000 defa yazışım ama olsun.
Aysal'ın son yılı kendi hataları değil, devletin bizzat üzerine çökmesinden kaynaklıdır. 2013 Ağustos'dan itibaren Galatasaray başlatılan siyasi operasyon ve devamını göremeyen kişiler, sadece haftalık maç izleyip, iddaa bültenlerinden orana göre maç oynamaya devam etmelilerdir diye düşünüyorum.
Sen üzerine alınma Ömer lafım sana değil.
M.Yasin Çakmak @NajaLegionis
Cumartesi günü yapılacak GSK Olağan Mali Genel Kurulu'na eski başkanımız Ünal Aysal da katılacak, büyük olasılıkla konuşma da yapacak.
Emre o devre arası felaketini siyasetle açıklayamayız. Yani yerli kuralına uygun da davranmıyor, aldığı yerliler de yabancılar da çok kötü. Haydi Mancini hatası yaptın bari sornasında doğru hamle yap değil mi?
Başkan futbol aklı bulamadı takıma. Dürüst-Albayrak-Terim alaturka yöntemlerle idare ediyorlardı. Onlar yoksa bu kez radikal bir akıl değişikliği lazımdı. Onu kaçırdı işte.
Arda kardesim eski dusuncelerine saplanip kalmadigin ve zamanla ve inceledikce fikirlerini guncelleyip bundan yuksunmeden ifade ettigin icin ve bunu yapabilen az sayida insandan biri oldugun icin seni samimi sekilde tebrik ediyorum
Arda Sadi
Ben mi