Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurumsallik adi altinda birilerine Maas baglamayacaksa gelsin

Idari islerde iyi olmasa da sportif anlamda gerekli vizyona sahip

İlk 2 yıldaki Aysal, o dönemden daha profesyonel şekilde dönerse yeter. Alır yürürüz.

Ama son yıldaki gibi olursa nalları dikeriz.

Arkadaş 32.000 defa yazışım ama olsun.

Aysal'ın son yılı kendi hataları değil, devletin bizzat üzerine çökmesinden kaynaklıdır. 2013 Ağustos'dan itibaren Galatasaray başlatılan siyasi operasyon ve devamını göremeyen kişiler, sadece haftalık maç izleyip, iddaa bültenlerinden orana göre maç oynamaya devam etmelilerdir diye düşünüyorum.

Sen üzerine alınma Ömer lafım sana değil.

Kurumsallik adi altinda birilerine Maas baglamayacaksa gelsin

Idari islerde iyi olmasa da sportif anlamda gerekli vizyona sahip

Dünya çapında enerji şirketi sahibi bir adama idari işlerde iyi değil dedin, harikasın. Hangi konuda iyi olmadığını öğrenebilir miyiz?

Aysal idari işlerde iyi değilse, Dursun idari işlerde altına sıçıyor sonra da kokmasın diye üstüne oturup kalkmıyor demektir bu.

Dünya çapında enerji şirketi sahibi bir adama idari işlerde iyi değil dedin, harikasın. Hangi konuda iyi olmadığını öğrenebilir miyiz?

Aysal idari işlerde iyi değilse, Dursun idari işlerde altına sıçıyor sonra da kokmasın diye üstüne oturup kalkmıyor demektir bu.

Galatasaray'da idari islerde basarili degildi

Kendi is hayati beni ilgilendirmez

Kurumsal sirket adi altinda gstv yöneticisi bahri havadir'in altina söfor ve araba veren ben degildim mesela

Sportif basarisi ortada,Faruk süren'den sonra en iyisi,yapilan Sponsor anlasmalarindan elde edilen kar da ortada ona da lafimiz yok ama önüne gelene Maas baglamis birine idari yönden basariliydi demek yanlis olur bence

Galatasaray'da idari islerde basarili degildi

Kendi is hayati beni ilgilendirmez

Kurumsal sirket adi altinda gstv yöneticisi bahri havadir'in altina söfor ve araba veren ben degildim mesela

Sportif basarisi ortada,Faruk süren'den sonra en iyisi,yapilan Sponsor anlasmalarindan elde edilen kar da ortada ona da lafimiz yok ama önüne gelene Maas baglamis birine idari yönden basariliydi demek yanlis olur bence

Başarısızlıktan kastın bu mu idari bir olay olarak?

Yoksa ben sana daha güzel bir idari başarısızlık örneği gösterelim 3 farklı başkandan 3 farklı olay olarak.

Başarısızlıktan kastın bu mu idari bir olay olarak?

Yoksa ben sana daha güzel bir idari başarısızlık örneği gösterelim 3 farklı başkandan 3 farklı olay olarak.

O sadece bir örnek

UEFA ile yapilan 3 yillik FFP anlasmasinda 3 yilda yapilan Zarar idari basarisizliktir,Galatasaray tarihinde ilk kez men cezasi alindi o anlasma sonrasi yapilan zarardan dolayi bu bir lekedir

Yanlis anlama olmasin ben Ünal aysal'i sportif Anlamda herzaman basarili buldum tekrar baskan olmasini isterim taraftar icin sportif basari önemlidir

Zamaninda basari sözü verdi ve sözünü tuttu ama bu idari Anlamda basarili oldu anlamina gelmez bence

O sadece bir örnek

UEFA ile yapilan 3 yillik FFP anlasmasinda 3 yilda yapilan Zarar idari basarisizliktir,Galatasaray tarihinde ilk kez men cezasi alindi o anlasma sonrasi yapilan zarardan dolayi bu bir lekedir

Yanlis anlama olmasin ben Ünal aysal'i sportif Anlamda herzaman basarili buldum tekrar baskan olmasini isterim taraftar icin sportif basari önemlidir

Zamaninda basari sözü verdi ve sözünü tuttu ama bu idari Anlamda basarili oldu anlamina gelmez bence

Yapılan FFP anlaştması boyunca ceza almamamızın sebebi Aysaldır. 2012'de ceza almıştık normalde ertelettik. Dursun ise gelir gelmez cezanın üzerine atladı ve cezayı yeme sebebi Dursun'dur Aysal değil bunları idrak etmeden benimle Aysal konusu tartışmanızı tavsiye etmiyorum.

Savaş sırasında, yaralı ama zeki bir Delta Force askeri ile arkasında 30 tane tank olan ama intihar bombası hazırlığı yapan bir PKK militanndanı daha kötü demek gibi bir şey bu.

Gerçekten bu Genel Kurul+Divan Kurulu+Biatçı Taraftar Grubu'na 2-3 beden büyük geldi Ünal Başgan

Adam dayandı 80 yaşına hala dinç duruyor hala elaleme vizyon dersi veriyor ...

Arkadaş 32.000 defa yazışım ama olsun.

Aysal'ın son yılı kendi hataları değil, devletin bizzat üzerine çökmesinden kaynaklıdır. 2013 Ağustos'dan itibaren Galatasaray başlatılan siyasi operasyon ve devamını göremeyen kişiler, sadece haftalık maç izleyip, iddaa bültenlerinden orana göre maç oynamaya devam etmelilerdir diye düşünüyorum.

Sen üzerine alınma Ömer lafım sana değil.

Emre o devre arası felaketini siyasetle açıklayamayız. Yani yerli kuralına uygun da davranmıyor, aldığı yerliler de yabancılar da çok kötü. Haydi Mancini hatası yaptın bari sornasında doğru hamle yap değil mi?

Başkan futbol aklı bulamadı takıma. Dürüst-Albayrak-Terim alaturka yöntemlerle idare ediyorlardı. Onlar yoksa bu kez radikal bir akıl değişikliği lazımdı. Onu kaçırdı işte.

M.Yasin Çakmak‏ @NajaLegionis
Cumartesi günü yapılacak GSK Olağan Mali Genel Kurulu'na eski başkanımız Ünal Aysal da katılacak, büyük olasılıkla konuşma da yapacak.

M.Yasin Çakmak‏ @NajaLegionis
Cumartesi günü yapılacak GSK Olağan Mali Genel Kurulu'na eski başkanımız Ünal Aysal da katılacak, büyük olasılıkla konuşma da yapacak.
ucan-adam-sabri-gif_631658.gif

TapaTalK

Emre o devre arası felaketini siyasetle açıklayamayız. Yani yerli kuralına uygun da davranmıyor, aldığı yerliler de yabancılar da çok kötü. Haydi Mancini hatası yaptın bari sornasında doğru hamle yap değil mi?

Başkan futbol aklı bulamadı takıma. Dürüst-Albayrak-Terim alaturka yöntemlerle idare ediyorlardı. Onlar yoksa bu kez radikal bir akıl değişikliği lazımdı. Onu kaçırdı işte.

Mancini hata değildi bence. İyi ve vizyonlu bir teknik adamdı. Sadece gelme zamanı kötüydü çünkü yabancı sınırı ve Galatasaray'a çok sert başlayan bir operasyon ve kıyım vardı. Adam sırf Chelsea maçında kahve içiyor diye yollandı.

Devre arası yapılan transferler isim olarak yanlış ama mantık bazında doğruydu. Bruma gibi yetenekli olduğu ön görülen ve genç isimler alındı. Hajrovic'de kağıt üzerinde iyiydi ama adam karaktersiz çıktı. Ontivero bence çok kısa boyuna rağmen tekniği iyi bir adamdı ama tembeldi. Ee bir de yerli oyuncu alma zorunluluğu ve kazıkları var onlar ayrı. Yani Aysal Alper Potuk'a inat edip 9 milyon euro verse daha kötüydü bence.

Aysal zaten her konuda %100 doğru yapmadı ama yaptığı yanlışların sebebi siyasi operasyondur tekrar ediyorum. Bugün Dursun yönetimi Çankaya Köşkü'ne çıkıp stad üst kullanım hakkını aldıysa karşılığında ne verdi? Riva ve Florya

Canaydın zamanı zaten Mecidiyeköy'ün göbeğinde 1 milyar dolardan fazla paraya satılan ASY arsası o zaman devletin cebini doldurmuştu ve biz karşılığında sadece 190 milyon'a mâl edilen bir stad almıştık. Bunları nedense kimse konuşmuyor.

Aysal zamanı en azından yolsuzluk yapılmadı ve zarar en düşük düzeye indirildi. Aysal TL yerine döviz borcuna devam etseydi UEFA 5 sene daha ceza verirdi mesela bize.

Kaldı ki, Aysal'ın aldığı kötü diye lanse edilen adamların hepsi gönderildi zaten. Ancak Dursun'un başımıza bela ettiği isimler daha fena, Cavanda-Linnes-Carole-De Jong vs...

Arda kardesim eski dusuncelerine saplanip kalmadigin ve zamanla ve inceledikce fikirlerini guncelleyip bundan yuksunmeden ifade ettigin icin ve bunu yapabilen az sayida insandan biri oldugun icin seni samimi sekilde tebrik ediyorum
Arda Sadi

Levent Nazifoğlu : "Kulüpte para kalmadı, tekrar aday olmaz"
Ünal Aysal: "Bunlar çocuk. Her şeyi söyleme hakları var."

Sana yazdim evet . Surekli sneijder veya yonetimler konusunda ters dusuyorduk

simdi baktigimda ise daha sorgulayicisin ,iyiye iyi kotuye kotu diyorsun

bunun onemi su , insan fikirlerinde bazi guncellemelere gittiginde haksiz cikacakmis gibi bir duyguya burunur ve cekinir

bunu yendigini gordugum icin ovgu sunmayi mantikli buldum

Gsyi satışa çıkarsalar alır gibi konuşuyor. Keşke olsa zaten iyice endüstriyel futbola kaydı piyasa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt