Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En kötü gün bugün
Bugün başkan adaylığını açıklamıyorsan bir daha sakın gelme.

Seni sevenleri hayal kırıklığına uğrattın.

TapaTalK

Ünal Aysal bırakırken, 347M₺ olan banka borcu Özbek'le 617M₺ TL'ye fırladı. Aysal 40 Ayda 28 kupa, Özbek 23 ayda 4 kupa kazandı. (Sabah)

Ünal Aysal bırakırken, 347M₺ olan banka borcu Özbek'le 617M₺ TL'ye fırladı. Aysal 40 Ayda 28 kupa, Özbek 23 ayda 4 kupa kazandı. (Sabah)
4 kupada da hiçbir emeği yok.Onları da Aysala yazalım.
Yalnız o borcu dolar olarak hesaplamalıyız da ne kadar kısarsan kıs ama başarı yoksa o borç sittin sene düşmez.

günün anlam ve önemine istinaden büyük başkana tekrar selam olsun

C_lNF-dXcAEa8Dl.jpg

C_fm3kTXcAEKZy_.jpg

adamlar lesh gibi aziz icin yürüyüslere cikti... biz ise güle güle dedik, sonrada neden su dedeler herseyi istedigi gibi yönetiyorlar diye soruyorsunuz kendinize. Bi fenerbahce taraftari kadar olamadik, bu aci ve gercek. O yüzden de mecburuz böyle cile cekmeye.

Bosuna dememisler Susma, sustukca sira sana gelecek diye.

Gül gibi baskani carcur ettiniz

neymis ontiveromus akliniza ... sizin

Moderatör tarafında düzenlendi:
2 saçma transfer yaptı diye adamı astılar.

Her branşta zirvedeydik.
Derbilerde alayını tokatlıyoduk.

Aklıma geldikce çıldırıyorum.
O kongre üyelerininde uA denen oluşumunda taaa..

TapaTalK

Vurun kafanızı duvarlara. Ancak sonradan anlar bizim millet zaten.

Bu kulüp hatta hiç bir Türk kulübü ne Süren ne de Aysal dan daha yüksek bir başkan profili göremez. Senin ülkenin yönetici kısmının kalitesi ortadayken bu iki adamı ölümüne eleştiren kesim mutludur şimdi umarım. Dursun müstahak bizim gerizekalı genel kurula. Turşusunu kurun.

sent via GSC

Malum parti zihniyetinde ki ve oraya oy veren Galatasaray'lı kesim bu adamı sevmiyor.

Çünkü malum partinin gazetelerine yaptırdığı karalama haberlerine inandı bu sığırlar.

Dursun'u seven mal tayfa bile var şuan.

Yapacak bir şey yok, bir daha 20-25 milyonluk camiayız diyenin ağzına kürekle vururum.

Galatasaray taraftar sayısı 50.000 ve altıdır. Diğleri dönem taraftarıdır.

Dursunun secilmesinde önemli figur olan sözde böyük başkan.
Ali dürüst apo terime dua etsin ki buda. Herneyse öyle böyle dursundan şu an bir adım önde tabiki ama rezalet spor yöneticisi olduğunu değiştirmiyor. Sacmalamasa italian arkadaşları ile ve sahip çıksaydı kim bilir şu an neleredeydik be.
Mükkemele yakın birbiriyle uyumlu çalışan florya ekibini bozarak tarihimizin en büyük hatalarından birisine imza atmıştır bu sözde böyük başkan.

Dursundan bir adim önde mi? Nefret ediyorsunuz biliyoruz da bu kadari da artik sacmaligin daniskasi.

Dursundan bir adim önde mi? Nefret ediyorsunuz biliyoruz da bu kadari da artik sacmaligin daniskasi.
Nefret duygusunu ben tek bir kişiye saklı tutarım kardeşim. Ha bide terröre tabiki.

Aysal konusunda ayrıca naifliğine bağlıyorum. Olabilir tabiki. Adam klas iş adamı sonuçta. Milleti uyutmakta çıkarları için çok üst seviye birisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt